UYARI İÇERİR! Kaza yaptım buyrun
Reklamlar
-
15 Haziran 2015, 00:01
Arkadaşlar dün ufak bir kaza geçirdim ve bu konu da bilinçlenmeniz ders olması adına benim yaptığım hatayı yapmamanız için bu konuyu açıyorum umarım yardımcı olurum. hemen anlatıma giriyorum:
İskenderun üst geçit noktasını herkes bilir tam üst geçit altında lambalara yetiştim en sağ şeritteydim yeşili bekliyorum birden karar değiştirip sola dönmeye çarşı içine girmeye karar verdim haliyle bunun içinde en sol şeritte bulunmam lazım aşağıda fotoğrafta 1 numaralı noktadayken iki numaralı noktaya gelip iki bekleyen aracın arasından geçip 3 numaralı noktaya araç gelip gelmediğini kontrol etmeden daldım ve bir minibüs geldi ben kendimi motordan attım motor arabanın ön tamponu altına girdi sürüklenme olayı falan olmadı durdu hemen. Siz siz olun görmediğiniz noktaya çıkış yapmayın.
Reklamlar
-
15 Haziran 2015, 00:08
-
15 Haziran 2015, 00:12
Geçmiş Olsun... Neden Sağına soluna bakmadan yola dalıyorsun? Trafik Kurallarına Uy! Daha kötü sonuclar doğurabilirdi bu basit hatan!
-
15 Haziran 2015, 00:13
ucuz anlatmışsınız ,geçmiş olsun
-
15 Haziran 2015, 00:18
-
15 Haziran 2015, 00:30
Geçmiş olsun. Kaza geliyorum demiş.
-
15 Haziran 2015, 00:34
SAğolun arkadaşlar normalde böyle hatalar yapmam motorsiklet üstünde 20000 km'i devirdim ama işte bir anlık kafa dalgınlığı le böylesine büyük bir hata yaptım halen şokundayım olayın kendime inanamadım ama kesinlikle motorsiklet üstüne binerken kafayı sıfırlamak lazım hatta motorsiklet değil her türlü araçla trafiğe çıkarken.
-
15 Haziran 2015, 00:39
Geçmiş olsun, İskenderun'u az çok biliyorum ara ara ava gelirim, bahs ettiğin yer Pac meydanı gibi, neyse çok şeritli ve yeter derecede uzun süreli trafik lambaları var, hasılı kelam basiret bağlanması denilen şey, anlık ve hatalı karar, ucuz atlatmışsın.
-
15 Haziran 2015, 00:44
-
15 Haziran 2015, 15:01
-
15 Haziran 2015, 15:04
cx571 adlı üyeden alıntı
Geçmiş Olsun... Neden Sağına soluna bakmadan yola dalıyorsun? Trafik Kurallarına Uy! Daha kötü sonuclar doğurabilirdi bu basit hatan!
Anasından babasından bu kadar tepki görmemiştir valla
Geçmiş olsun müdür
Motosikletli Kaplumbağa...
-
15 Haziran 2015, 15:11
olm dikkat et lannn ! gelirsem izmire kadar artçın olurum zulmederim sana
şaka bi yana geçmiş olsun emre, daha kötü olabilirdi, şerit değiştirmek araçlardan öte, arkadan ve aralardan gelen motorlarlar da olabilir mesela o daha kötü bi tehlike, geçmiş olsn kardeşim.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
15 Haziran 2015, 15:19
Geçmiş olsun arkadaşım. Akıl edip iyikide motordan atmışsın kendini
-
16 Haziran 2015, 19:20
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
olm dikkat et lannn ! gelirsem izmire kadar artçın olurum zulmederim sana
şaka bi yana geçmiş olsun emre, daha kötü olabilirdi, şerit değiştirmek araçlardan öte, arkadan ve aralardan gelen motorlarlar da olabilir mesela o daha kötü bi tehlike, geçmiş olsn kardeşim.
Senin canin sağolsun artcim ol dünya turuna cikalim abi 9 beygircikle bilirsin abi dikkatliyimdir kotumasiz cikmam vs ama bir anlik dalginlik iste ucuz atlattim
-
17 Haziran 2015, 03:12
Yahu nasıl atıyorsunuz motordan kendinizi herkez atıyo kaza yapcagı zaman nasıl abi bi benmi atamıyorum
-
17 Haziran 2015, 07:47
Bende cok merak ediyorum kendini atmak nasil oluyor?
Fiatin gelistirdigi acil inis sistemi aklima geldi
-
17 Haziran 2015, 14:09
cemo5565 adlı üyeden alıntı
Yahu nasıl atıyorsunuz motordan kendinizi herkez atıyo kaza yapcagı zaman nasıl abi bi benmi atamıyorum
Araç zaten çok gizli gelmiyordu geri cikma veya kaçma sansim yoktu motoru bildiğiniz birakip atladim üstünden motor yere yatti
-
17 Haziran 2015, 14:46
Geçmiş olsun bazen hepimiz böyle gereksiz üşengeçlikler yapıyoruz halbuki altımızda motor var git ilerdeki sapaktan dön dimi ama o an aklı tutuluyor işte insanın , neyse geçmiş olsun bir musibet bin nasihattan iyidir derler
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)