Harika olmuş,
Topcase de çok iyi bence :-)
Topcase de koyu renk üzerine kamuflaj olsa nasil olurdu diye merak ettim ama :-)
Çok başarılı , ayakta alkışliyorum
Gayet güzel olmuş
Bu motosiklete bu topcase olmamis
30 lt kappa yerine 46 lt daha iyi olurdu
Harika olmuş,
Topcase de çok iyi bence :-)
Topcase de koyu renk üzerine kamuflaj olsa nasil olurdu diye merak ettim ama :-)
Çok başarılı , ayakta alkışliyorum
Bence pek hoş olmamış boğmuş motoru
Su motoru begenmeyenler olmus abi desenler harika ya ben gercekten hasta oldum
Top Case yerine benzer renklerde güzel spor bir sırt çantası bence olayı alır çok başka bir noktaya götürür...
Topcase i çoktan iptal ettim. Ben yeni selemden bahsetmek istedim.
Konuyu açış tarihin haziran
Babacim sen sevmissin, isini goruyor ve mutlusun ya gerisi kimin ne dedigi umrunda olmasin, sormana gerek yok yani Ha sordun gerci soyleyeyim, igrenc olmus haha.
o değil de yanlış anlamazsanız benim aklıma ilk gelen bu oldu... )
o topcase süretli giderken motorun aerodynamic'ini olumsuz etkilemez mi.
camo olayını tuturamamışsın.. jelibon şekerleri gibi olmuş
belki fikir verir sana
Çok güzel ama şu topcase i çıkar be hocam ihtiyacın olduğu zaman yine takarsın ama şehir içinde çıkar cidden bozuyo motorun şeklini (şahsi fikrimdir)
motor olmuş çanta olmamış. fikir olarak bez sport bir çanta daha iyi olabilir...
yan çantada takarsan daha güzel duracaktır.
yine can sıkıntısı yine değişiklik yaptım motosiklette.
yeni çıkan silikonlu jant şeritlerinde xj6 diversion yamaha yazılı bu sefer mavi olsun istedim en sevdiğim renk olmasından ötürü.
sonra şasi ortasına ve ön cama alpinestars logosunu yapıştırıverdim.
ama bir sorum var. dikiz aynalarına da yapıştırdım onlar sanki ne bilim , nasıl çözemedim ?
şasiyi komple reflektörlü yıldız folyo ile modifiye ettim. tank peti camo renk tank pet yaptım.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
güzel olmuş güzel... son sayfayı görmeden yazmamak lazımmış :D
Son hali bence en iyisi :D mavi jant seridi motorda en klas duran sey ve kamuflajla baya butun duruyo
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)