Sevgili potansiyel ölü kardeşim 1. viteste 100km/h hız yapan motosiklet için "bon hoz morokloso doğolom yovoş kollonocom" diyosun. Az mantıklı ol.
Selametle.
Sevgili potansiyel ölü kardeşim 1. viteste 100km/h hız yapan motosiklet için "bon hoz morokloso doğolom yovoş kollonocom" diyosun. Az mantıklı ol.
Selametle.
Yahu kardeşim kapatın şu konuyu.. 18 yaşındaki kardeş sende git ne alıyosan al.. Burda millete atarlanıp durma. Senin yaşın kadar motor kullanan insanlar ar burada.. Saçma sapan bi talebin var.. Git al ne halin varsa gör..Yazmayın şuna cevap sizde.. Bu kadar güveniyorsa kendine alsın görsün...
Babanı dinle. Sen ileride F16 bile alırsın ama baban bir oğul alamaz.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Benmi atarlanıyorum ya arkadaşım ben zaten buraya burdaki tecrübeli abilerimizin bilgilerinden yararlanmaya görüşlerini almaya geldim adam bana diyorki boş konu acıyorsun boş muhabbet yapıyosun bende haklısın diyip susuyummu kendimi savunmam ne zaman beri suç oldu bu milletteki böbürlenme nedir anlamıyorum
Doyumsuz ergen.
İstediğiniz gibi şikayet edebilirsiniz ama maalesef olayın özeti, gerçek bu.
İnsanlar hakkında boş yargı verenlere karşı acayip bir zaafım var sen kimsin beni tanıyomusunda böyle birşey diyebiliyorsun valla helal olsun , Sen bana doyumsuz diyorsun benim tek hobim bu ben bu parayı biriktirene kadar neler cektim biliyomusun bilmiyosun ozaman bana gelip boş yapmıcaksın arkadaşım doyumsuzun başta bir anlamını ögren öyle gel sen biri hakkında böyle yargı verip konuşabiliyorsan bu senin kendini başkasından üstün gördügünü gösterir bunada kibir denir ve benim kibirli insanlarla işim olmaz ,
Kardeşim R25 neyine yetmiyordu? Hazır ailen ona bir şey dememiş; uzun süre kullan alıştır aileni iyice. Baban azıcık bile motor hacminden anlıyorsa o da doyumsuz olduğunu farketmiş ve bu sözleri sarfetmiş. Belki de babanın içinden geçenleri dile getirdim, bilemezsin. Yaşın genç, doyumsuz olman da normal. Ama bu doyumsuzluğuna dur diyebilirsen, irade gösterebilirsen olgunlaşmaya başlarsın.
Dediğim gibi nasıl algılarsan algıla, 5-6 sene sonra dön tekrar oku veya vakit kaybetmeden babanla konuş, ne düşündüğünü net bir şekilde öğren.
Babanı ezip r6 alma. Sürerken huzurun olcak mı ?
Önlerden yerimi alayım.
Allah rahmet eylesin.
-Rahmetli baya hırslıydı, iyi de giderdi, gitti de..
aklında olsun ;)
Ne güzel konu olmuş.. Aslında cevabı ne kadar da belli.. 18 yaşında R6 sürmek, bunu istemek, talep etmek, arzulamak, hayallere dahil etmek rastlanılabilen ancak mantıklı olmaktan çok uzak bir fikir. Babanınki sadece inatsa bence çok yerinde bir inat. Ki bir babadan daha değerli olamaz hiç bir motor! Ayrıca evet burada bu soruyu sorup cevap bekliyorsan, istisnasız her yoruma teşekkürle karşılık verebilmelisin / verebilmeliydin.. Bahsi geçen motorla hız yapmayacağım demeni yorumlamadan geçiyorum
Çok çok değerli cevaplar verilmiş bence baştan birdaha hepsini ÖNYARGISIZ olarak oku..
Ama sana tavsiye, o motoru alma, bırak biraz daha içinde kalsın, sonra biraz büyü, engellerin birer birer kalksın, evlen mesela, sonra yıllarca içinde birikmiş ve artık çok değerli olmuş, zamanı gelmiş olan hayalini gerçekleştir..
Biliyorum buraya ilk konuyu açarken duymak istediğin bunlar değildi, istiyordunki "evet ya nedir bu ailelerin yaptığı böyle, biraz özgürlük verin, biraz salın abi, halden anlayın sanki siz hiç mi genç olmadınız" diyelim ama maalesef güzel kardeşim.. Maalesef...
30 yaşındayım, yeni evliyim, 6 ay önce PCX'e resmen aşık oldum, çalışıyorum, kazanıyorum, istediğim anda alabilirim ama olmuyor işte.. Bazen olmaz çünkü..
Biraz sabır..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)