Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha R6 Almayı Düşünüyorum Bir Yardım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Yzf R6
    Merhaba arkadaşlar 2009 model 27 binde grenaj boyalı elciklerde biraz soyulması var adam sagolsın herşeyiyle attı fakat sigortasında farklı bir motor yaptırmış tromp diye sorgu cektigimde telden tromp diye geliyor ama şimdi bir arkadaşta r25 almıştı oda r125 diye kaydettirmiş ondada sorgu cekince r125 diye geliyor şasiden bir ustaya söyledim çalıntıdır o filan dedide ben bunu gördükten sonra pek aldırış etmedim , Neyse 26.500 e anlaştık sizce nasıl motorun üstünde ohlin marka direksiyon damperi filan dolu bir makina

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

1. kişi motorsikleti 0 alıyor kullanıyor,
    2. kişi 2. el olarak bu 0 motoru alıyor kullanıyor,
    3. kişi 2. kişiden bu motoru almak istiyor notere gidiyorlar,
    aradan çok uzun süre geçtiği için noter bu motorun değerini modelini sistemden bulamıyor,
    firma kapanmış oluyor vs. noter soruyor bu motorun değeri ne olsun?
    2. kişi 2bin tl olsun, modeli ne olsun diyor, sistemden sayıyor,
    sende eşdeğer bir marka söylüyorsun, motoru o isimle ve bedelle devir ediyorlar.
    durumlar böyle gelişiyor.

berkay3212 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR 2015
    2.el Alım satım zor, riskli iş. Başka marka çıkması olayını araştırman lazım. Motorun şase nosu ile ruhsattaki şase noyu karşılaştırın. Ruhsatta marka,model,renk herşeyi ile tutması lazım. Yoksa r6 alıyorum diye adam başka motosiklet satar sana çevirmeye yakalanırsın çalıntı muamelesi yaparlar. Plakayı e-devletten haciz-çalıntı mı diye sorgulatın gerçi bunu noterde yapıyor sorun varsa satmıyor. Tramer kaydınıda iyice öğrendikten sonra resmi işler bitiyor diyebiliriz.

Motorun boyasını vs. kabullensekte 2 gün sonra mekanik masraf çıkarmasın diye servise göstermekte fayda var. Yada ben iyi anlarım çıkarsa kabulumdür diyerek alabilirsiniz.

Motosikleti
    Yamaha Yzf R6
    Adam öyle biri degil ya , servise göstericem zaten o allahın emride şasi ruhsat sayfası hepsini attı yani ama ne biliyim soruyum dedim

Kimseyi kötülemek değil amacım, bu hevesle birisine güvenen bir arkadaşımızın bu forumdan neler yaşadığına hepimiz şahit olmuştuk. Bu konularla ilgili pek bilgim yok fakat çok dikkatli olmanızı, mutlaka bir servise götürmenizi, ruhsatta sorun çıkartacak şeyleri iyice düşünmenizi tavsiye ederim. ne acıdır ki güvenilecek insan kalmadı, söz meclisten dışarı tabii

Motosikleti
    Yamaha Yzf R6
    Aynen kardeşim göstericem zaten ama bu modelin farklı cıkmasından birşey cıkmaz heralde

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Trafik sigortasında başka, ruhsatta r6 ise problem olmaz. Zaten alınca yeni sigorta yaptıracaksınız, siz r6 diye yaptırırsınız

Motosikleti
    Yamaha Yzf R6
    Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Trafik sigortasında başka, ruhsatta r6 ise problem olmaz. Zaten alınca yeni sigorta yaptıracaksınız, siz r6 diye yaptırırsınız
    Aynen öyle ama ne biliyim kimr söylesem calıntı motor filan diyor ruhsatın resmini attı adam yzfr model diye yazıyor

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı spxwOw adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle ama ne biliyim kimr söylesem calıntı motor filan diyor ruhsatın resmini attı adam yzfr model diye yazıyor
    R25 motorum r125 diye geçiyor o zaman sistemde r25 yoktu 3 ayda bi güncelleniyormuş bu sistemler, sigortacım biz şasi numarasını girdik bu saatten sonra ne yazarsa yazsın problem olmaz ilk kez karşılaştığımız bişey değil içiniz rahat olsun dedi ama sen r6 diyorsun r6 yıllardır bu piyasada sigortada çıkmaması başka bi tuhaflık olur. Senin yapacağın iş ruhsattaki şasi numarası ile isgortadakini karşılaştırmak ikiside aynıysa problem olmaz diye düşünüyorum.

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Arkadaşlar müthiş felaket senaryoları çizmişsiniz. Benim hayabusa da trimuph olarak görünüyor tramer de. Sigorta kesilirken seçeneklerden seçilen birşey bı kasmayın fazla. Sen şase numarasını motor numarasını ruhsatla karşılaştırıp doğruysa notere gidip alacaksın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    2009 model r6 mi alinir. Hemde o km de.

Adamlar yemis bitirmistir motoru. R6 sahiplerinin %95 i cahil apaci takimi zaten. Allah akil fikir versin o paralara git xj6 diversion al 0 km, yada 2014-2015 fazer8 al,z800 al. Delimisin biraz akil mantik yurutun.

Motosikleti
    Yamaha Yzf R6
    Valla o fiyata en temiz r6 o 27.750 den pazarlıkla 26.500 e bırakıcakki piyasası 28 29 yani

Motosikleti
    Derbi ETX
    bir şey olmaz bende başka marka modele, sıfır motosiklete sigorta yaptırdım, şase no yazar sigorta da, sıkıntı olmaz.

Motosikleti
    Yamaha Yzf R6
    Alıntı JafJaf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir şey olmaz bende başka marka modele, sıfır motosiklete sigorta yaptırdım, şase no yazar sigorta da, sıkıntı olmaz.
    Acaba bende r6 yapmadan farklı motormu yaptırsam sigorta düşük cıkıyor ama sonradan sıkıntı yaratırmı

Motosikleti
    Derbi ETX
    Alıntı spxwOw adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Acaba bende r6 yapmadan farklı motormu yaptırsam sigorta düşük cıkıyor ama sonradan sıkıntı yaratırmı
    Bu model çıkmıyor sonuçlarda dendi ilk, başka model girdiler, fiyatta iyiydi sigortalattım-altına da not düştüler motosikletin gerçek modelini.
    Daha sonraki motosikletimde, maalesef böyle bir şeyin olamayacağı cevabını aldım, sigorta yaptıracağım zaman.

Motosikleti
    Yamaha Yzf R6
    Ama şuan başka bir motor adıyla sigorta yapılmış zaten yan, r6 da yüksek cıkar diye tahmin ediyorum

copycat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 CF 650MT- 2023 Peugeot Django
    motor no
    şase no
    ruhsat bilgileri doğruysa no problem.

Motosikleti
    Yamaha Yzf R6
    Alıntı copycat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor no
    şase no
    ruhsat bilgileri doğruysa no problem.
    Dogru dogru güzel ozaman sıkıntı yok

konu ve bilgilendirmeler için teşekkürler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)