Kanuninin Türk malı olduğunu savunan bayilere...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
+1000 yani
jet haklı millet enayi deyil zaten son çıkan firmalar gerçek fiyatları açıklıyor
-
kanuni benim için bitmiştir zaten hiç başlamamıştı
-
bizde bi kazık yedik iş iş den geçti artık
Motorsiklet bir tutkudur kullanmasn bilene
-
abi ya bu 250c nin çin malını ucuza alabilirmiyiz. 250 c de öle bi sele var ki tam benlik yaa.. FZR satıldı bu arada 5.200e.. duyrulur..
racing racing ve racing.............
-
kanuniye ucuz motora bincez diye para verenlere acıyorum ....
sişini azcık sıkıp avrupa yada japona binse bence daha iyi 10 yaşında 2.el motora binerim en sağlamından kanuniye yine binmem keşke sağlam olsa şölede binilse ama nerdeeee dökülüyor hepsi ve dakika başı bozuluyor
-
Race hayırlısı olsun, bence bu futong'u türkiyeye getireni araştır var çünkü ;) ama ben hatırlamıyorum kim olduğunu ne yazıkki..
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
-
ne yazikki tum parcalar çinden gelip burada birlestiriliyor. Hatta gelirken bile parca parca degil tamami 4-5 parca halinde geliyor. Kisaca lastikleri seleyi monte edip bitiriyorlar. Bu cihazlarin çinden turkiyeye gelis fiyatları hersey icinde 260-500 $ arasi. %100 kar diyen arkadaslar ne yazikki yaniliyorlar.
-
Dominantx, ithalatçısın sanırım..
Sinan Atasoy
-
jet
Hayir değilim işimin motorsikletlerle hic ilgisi yok. Sadece bu urunleri nerden hangi fabrikalardan nasil getirdiklerini, cok iyi biliyorum okadar.
-
BENDE VARDI 250 SEYHAN.
MAKİNAYLA Bİ EDİRNEYE GİTTİK GELDİK ŞANZIMAN DAĞILDI 1 & 3 . VİTES PERT
BLOK PARÇALADI NEYSE İŞTE MADE IN TURKEY
JUST FREEDOM NOTHİNG ELSE . . . !
-
thundereace, değil işte made in china..
Dominantx, nerden bildiğini merak ettim sadece..
Sinan Atasoy
-
Admin
Geçen Sene Fuarda Seyhan 250 nin birebir aynısı ama Hyundai markası vardı?
Ben Kanuninin bu motorlar için 100% Türk Malı dediğini hiç duymadım.
Bu motorları ithal etmek ya da parcaları yurt dısından getirip Türkiyede toplamak kotu birsey degil sonucta bu sene bircok firma aynı yontem ile piyasada yeni markalar sokucak bunların içinde en iyi destegi verecek olan kuşkusuz kanuni olacaktır. Ucuz , teknik destegi e yedek parcası bol olan almak isteyen cok kisi var
-
Arkadaşım Made in Turkey ne demek? Türkiyede yapılıyor demek.. Bunu kullanıcı nasıl anlar? Türk malıdır herşeyiyle burda üretiliyor... oysa burda toplanmıyor bile bu cihazlar, lastiklerini filan monte edip gazlıyolar..
Sinan Atasoy
-
JetAime sana katiliyorum,kanuni sadece Türkiyede toplaniyor TM mali degil ama ramzeyi yapan üreten türk hemde bütün parçasini yalniz türkiyede yapmiyor.Bu arada zongshen marka motora baktinmi?
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
Zonshen'i Türkiyeye kim getiriyor?
Sinan Atasoy
-
arkadaşlar şu mondial motor hakkında bilgisi olan varmı
-
Mondialler hakkında çok yazıldı çizildi.. Forum'da biraz araştırma yaparsan çok olmamak kaydıyla biraz bilgi elde edebilirsin..
Sinan Atasoy
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler