Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

R25 alacağım tavsiyelerinize açığım

Motovento
    REKLAM ALANI
    -ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Newbie2015 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok teşekkür ederim değerli tavsiyeleriniz için
    saygılarımla
    Ben teşekkür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sepya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Ss motorum hiç olmadı rabbim size daha iyilerini nasip eder inşallah Hayırlı olsun demeyi unutmuşum bak

Newbie2015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    Alıntı Sepya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ss motorum hiç olmadı rabbim size daha iyilerini nasip eder inşallah Hayırlı olsun demeyi unutmuşum bak
    çok teşekkürler darısı başınıza inşallah

Sepya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Biraz bilmiş gibi konuşmuşum fakat kimsenin boşu boşuna zarar görmesini istemem. Hele böyle bir konuda asla.

sonalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha tracer
    Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler.

R25'e niyetlenip soluğu cbr500r aldım bende. Gerek izlediğim sürüş videolarından sonra gerekse yerli yabancı forumlarda yazılanlardan sonra bu motoru alıp almamak arasında gidip gidip geldim. Hatta kendime olan güvenim bile kırılır gibi oldu.

1.5 aydır kullanıyorum istanbulda en yoğun trafikte kullandım, tüm acemiliğimle motoru halkalıdan alıp kozyatağına getirdim. Bir kez olsun ben yapabilir miyim soru aklıma gelmedi. Yan yolda 20 ile gittim korna çalan, camdan sarkıp küfür eden hiç oralı olmadım. Mecidiyeköy trafiğine de girdim, köprü trafiğinede. Ertesi gün dayanamadım eskişehire gittim. Bu uzun yol bana eğitim gibi oldu. Motora, ekipmana alıştım. Şu ana kadar 1500 km yol yaptım. Daha son hızı kaç bilmiyorum, merak dahi etmiyorum...

Çok güzel bir makina sahibi olmuşsunuz; güveninizi kaybetmeyin, üzerine binip bir 500 metre gittikten sonra tüm endişeleriniz, korkularınız gidecek emin olun. Bir kez daha hayırlı olsun.

Newbie2015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    Alıntı Sepya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biraz bilmiş gibi konuşmuşum fakat kimsenin boşu boşuna zarar görmesini istemem. Hele böyle bir konuda asla.
    estafurullah hocam zaten zarar görmemek adına açtım konuyu

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------

Alıntı sonalp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler.

R25'e niyetlenip soluğu cbr500r aldım bende. Gerek izlediğim sürüş videolarından sonra gerekse yerli yabancı forumlarda yazılanlardan sonra bu motoru alıp almamak arasında gidip gidip geldim. Hatta kendime olan güvenim bile kırılır gibi oldu.

1.5 aydır kullanıyorum istanbulda en yoğun trafikte kullandım, tüm acemiliğimle motoru halkalıdan alıp kozyatağına getirdim. Bir kez olsun ben yapabilir miyim soru aklıma gelmedi. Yan yolda 20 ile gittim korna çalan, camdan sarkıp küfür eden hiç oralı olmadım. Mecidiyeköy trafiğine de girdim, köprü trafiğinede. Ertesi gün dayanamadım eskişehire gittim. Bu uzun yol bana eğitim gibi oldu. Motora, ekipmana alıştım. Şu ana kadar 1500 km yol yaptım. Daha son hızı kaç bilmiyorum, merak dahi etmiyorum...

Çok güzel bir makina sahibi olmuşsunuz; güveninizi kaybetmeyin, üzerine binip bir 500 metre gittikten sonra tüm endişeleriniz, korkularınız gidecek emin olun. Bir kez daha hayırlı olsun.
    ben sanırım o kadar cesaretli olamam çok teşekkür edderim

ardacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doğru diyor artçı olayı ayrı bir şey benim ilk artçım hafif olmasından dolayı mahalledeki çocuklardı artçı ağırlığını azar azar artırdım en son 110 kg artçı bile taşıdım cbr 250 ile ama halen tam istediğim noktada değilim
    Cbr 250r de 110 kg artci ben 80 kiloyum 80 / 90 kg artci aldgmda bildigin frenler tutmuyo ya )

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)