R25 alacağım tavsiyelerinize açığım
-
12 Haziran 2015, 23:31
Newbie2015 adlı üyeden alıntı
çok teşekkür ederim değerli tavsiyeleriniz için
saygılarımla
Ben teşekkür ederim
Reklamlar
-
12 Haziran 2015, 23:33
Ss motorum hiç olmadı rabbim size daha iyilerini nasip eder inşallah Hayırlı olsun demeyi unutmuşum bak
-
12 Haziran 2015, 23:35
Sepya adlı üyeden alıntı
Ss motorum hiç olmadı rabbim size daha iyilerini nasip eder inşallah
Hayırlı olsun demeyi unutmuşum bak
çok teşekkürler darısı başınıza inşallah
-
12 Haziran 2015, 23:38
Biraz bilmiş gibi konuşmuşum fakat kimsenin boşu boşuna zarar görmesini istemem. Hele böyle bir konuda asla.
-
13 Haziran 2015, 00:24
Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler.
R25'e niyetlenip soluğu cbr500r aldım bende. Gerek izlediğim sürüş videolarından sonra gerekse yerli yabancı forumlarda yazılanlardan sonra bu motoru alıp almamak arasında gidip gidip geldim. Hatta kendime olan güvenim bile kırılır gibi oldu.
1.5 aydır kullanıyorum istanbulda en yoğun trafikte kullandım, tüm acemiliğimle motoru halkalıdan alıp kozyatağına getirdim. Bir kez olsun ben yapabilir miyim soru aklıma gelmedi. Yan yolda 20 ile gittim korna çalan, camdan sarkıp küfür eden hiç oralı olmadım. Mecidiyeköy trafiğine de girdim, köprü trafiğinede. Ertesi gün dayanamadım eskişehire gittim. Bu uzun yol bana eğitim gibi oldu. Motora, ekipmana alıştım. Şu ana kadar 1500 km yol yaptım. Daha son hızı kaç bilmiyorum, merak dahi etmiyorum...
Çok güzel bir makina sahibi olmuşsunuz; güveninizi kaybetmeyin, üzerine binip bir 500 metre gittikten sonra tüm endişeleriniz, korkularınız gidecek emin olun. Bir kez daha hayırlı olsun.
-
13 Haziran 2015, 09:22
Sepya adlı üyeden alıntı
Biraz bilmiş gibi konuşmuşum fakat kimsenin boşu boşuna zarar görmesini istemem. Hele böyle bir konuda asla.
estafurullah hocam zaten zarar görmemek adına açtım konuyu
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
sonalp adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler.
R25'e niyetlenip soluğu cbr500r aldım bende. Gerek izlediğim sürüş videolarından sonra gerekse yerli yabancı forumlarda yazılanlardan sonra bu motoru alıp almamak arasında gidip gidip geldim. Hatta kendime olan güvenim bile kırılır gibi oldu.
1.5 aydır kullanıyorum istanbulda en yoğun trafikte kullandım, tüm acemiliğimle motoru halkalıdan alıp kozyatağına getirdim. Bir kez olsun ben yapabilir miyim soru aklıma gelmedi. Yan yolda 20 ile gittim korna çalan, camdan sarkıp küfür eden hiç oralı olmadım. Mecidiyeköy trafiğine de girdim, köprü trafiğinede. Ertesi gün dayanamadım eskişehire gittim. Bu uzun yol bana eğitim gibi oldu. Motora, ekipmana alıştım. Şu ana kadar 1500 km yol yaptım. Daha son hızı kaç bilmiyorum, merak dahi etmiyorum...
Çok güzel bir makina sahibi olmuşsunuz; güveninizi kaybetmeyin, üzerine binip bir 500 metre gittikten sonra tüm endişeleriniz, korkularınız gidecek emin olun. Bir kez daha hayırlı olsun.
ben sanırım o kadar cesaretli olamam çok teşekkür edderim
-
13 Haziran 2015, 11:39
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
doğru diyor artçı olayı ayrı bir şey benim ilk artçım hafif olmasından dolayı mahalledeki çocuklardı artçı ağırlığını azar azar artırdım en son 110 kg artçı bile taşıdım cbr 250 ile ama halen tam istediğim noktada değilim
Cbr 250r de 110 kg artci ben 80 kiloyum 80 / 90 kg artci aldgmda bildigin frenler tutmuyo ya )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)