Motorum sonunda geldi! (R25)
-
12 Haziran 2015, 20:55
Arkadaşlar uzun bekleyişin ardından sonunda R25'im geldi.
Yarın bayiye gidicem bakalım.
Bu alacağım ilk motor olduğu için işlemleri yapılması gerekenleri falan bilmiyorum.
Hangi işlemler nasıl yapılacak biraz bahsedermisiniz?
Yeni motor sahibi olacak kişiye vereceğiniz tavsiyeler varsa onlarıda duymak isterim.
Saygılar.
Reklamlar
-
12 Haziran 2015, 20:56
-
12 Haziran 2015, 20:57
Hayırlı olsun kardesim. Bayiden aldıysan zaten fiyata plaka ruhsat islemleri falan da dahildir. Onlar aynı gun icinde halleder sadece trafige bir ugraman gerekecek imza isleri icin.
-
12 Haziran 2015, 21:21
hayırlısı olsun şimdiden bayiden faturayı alıp sigorta yaptıracaksın ,trafik şubesinde de 210 tl civarı para harcadın mı motor senin kazasız belasız
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
12 Haziran 2015, 21:24
Vay bu gece uyku yok desene :D
-
12 Haziran 2015, 21:36
O, ilk motorun üstüne oturup marja bastığın ve yola çıktığın an var ya işte o anı hiç unutmayacaksın. Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler.
-
12 Haziran 2015, 21:37
ilk motor olacak bildiğim kadarıyla gidon açısı dardır düşük hızdaki dönüşlerde zorlanırsın, mümkünse en az bir ay sokak arasında sür 100 km civarı akan trafik tavsiye etmiyorum (e 5 ,tem vs İstanbul trafiği başka şehirlere benzemez )artçı almayı aklından bile geçirme derim dinlersen beni
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
12 Haziran 2015, 22:15
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
ilk motor olacak bildiğim kadarıyla gidon açısı dardır düşük hızdaki dönüşlerde zorlanırsın, mümkünse en az bir ay sokak arasında sür 100 km civarı akan trafik tavsiye etmiyorum (e 5 ,tem vs İstanbul trafiği başka şehirlere benzemez )artçı almayı aklından bile geçirme derim dinlersen beni
Söyledikleriniz fazlasıyla yapıcam zaten hocam. Artçı olayı ilk 2-3 ay yok kesinlikle zaten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
Tequ adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kardesim. Bayiden aldıysan zaten fiyata plaka ruhsat islemleri falan da dahildir. Onlar aynı gun icinde halleder sadece trafige bir ugraman gerekecek imza isleri icin.
İyiymiş hocam bayiden aldım bakalım.
-
12 Haziran 2015, 22:19
Hayırlı olsun, bol bol foto bekliyoruz.
-
12 Haziran 2015, 22:21
R25 ve rosso 2 sahibi olarak sakın rosso 2 alma diyorum, çok yumuşak hamuru var Türkiye yollarına gelmiyor tam bir pist lastiği temiz asfalt istiyor.
Yakında michelin olan bi R25' le kıyaslayıp incelemesini de yapacağım forumda.
-
12 Haziran 2015, 22:22
vay be süper bir duygu, hangi renk aldığınıda yazsaydın keşke ben mavi rengi alırdım
-
12 Haziran 2015, 22:28
Bune adlı üyeden alıntı
R25 ve rosso 2 sahibi olarak sakın rosso 2 alma diyorum, çok yumuşak hamuru var Türkiye yollarına gelmiyor tam bir pist lastiği temiz asfalt istiyor.
Bunu başka birinden daha duydum hocam bende aynı düşüncedeyim. Bu konuyu tekrar konuşalım michelin'i test ettiğinizde.
-
12 Haziran 2015, 22:29
Lastikleri bir değiştir önce brotha.
-
12 Haziran 2015, 22:30
hayırlı olsun allah kazasız belasız süremyi nasip etsin.dikkat et gaza gelme kaç basıyor diye denemeye çalışma.100 km geçme
-
12 Haziran 2015, 22:32
Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun kazasız belasız .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
12 Haziran 2015, 22:33
hayırlı olsun allah kazasız belasız sürmeyinasip etsin.
-
12 Haziran 2015, 22:36
Bune adlı üyeden alıntı
Peki rosso corsa için de aynı düşüncede misiniz ? bir ay içinde bende üzerinde gelen dunlop marka lastikleri değiştirmek niyetindeyim ve rosso corsa düşünüyorum. Teşekkürler.
-
12 Haziran 2015, 22:44
sonalp adlı üyeden alıntı
Peki rosso corsa için de aynı düşüncede misiniz ? bir ay içinde bende üzerinde gelen dunlop marka lastikleri değiştirmek niyetindeyim ve rosso corsa düşünüyorum. Teşekkürler.
Corsa kullanmadım bişey diyemeyeceğim o yüzden ama şunu anladım aşırı yumuşak hamurlu lastik bizim ülkemiz için ancak uzak bir sevda olur çünkü bizim asfaltımız asfalt değil bildiğiniz mermerden hallice.
-
12 Haziran 2015, 22:54
SercanG adlı üyeden alıntı
vay be süper bir duygu, hangi renk aldığınıda yazsaydın keşke ben mavi rengi alırdım
Mavi aldım hocam. Henüz bir duygu hissedemiyorum inanki.
Bir heycan var tabiki ama böyle gelip gidiyor hemen.
-
12 Haziran 2015, 23:20
Bu gece sabah olmaz bence o r25e Kavuşma fasılı adamı öldürür ALLAH sabır versin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)