Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Jel Akü (Kuru) Tavsiyesi ?

REKLAM ALANI
    demirkask - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Fazla pahalı olmuyan Fiyat/Performans olarak önerebileceğiniz jel aküler var mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    KUBA nın 24 amperlik jel akusu var elektrikli bisikletler icin yapılan. 125 tl gibi bir fiyatı var siddetle tavsiye ederim.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Motorun kullanim klavuzundaki aku kac amper se ayni amperde aku bak mutlu aku iyi is goruyor uygunda oyle kafana gore arkadasin dedigi 24 amper falan takayim deme tesisati alirsin sonra eline..

Motosikleti
    4x4
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun kullanim klavuzundaki aku kac amper se ayni amperde aku bak mutlu aku iyi is goruyor uygunda oyle kafana gore arkadasin dedigi 24 amper falan takayim deme tesisati alirsin sonra eline..
    ahaha . Birader sen neden her yazdıgıma muhalefet oluyorsun ? Hayatında kac kere tesisat yaktın ? Tobe ya..
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

demirkask - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    12 V 7 amper yazıyor kullanım kılavuzunda ama akü 5 amper üstünde yazdığı kadarıyla

Sorun tam olarak aküden mi bilmiyorum zaten bu sıcaklarda marş basmıyan motor insanı deli ediyor.

Motosikleti
    4x4
    Aku almadan once bir akucuye gidip konusmanı da tavsiye ederim ayrıca. Olcumleri yapar sarja baglar (eger tutarsa) ve boylece tekrardan kullanmaya devam edebilirsin.

Motosikleti
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahaha . Birader sen neden her yazdıgıma muhalefet oluyorsun ? Hayatında kac kere tesisat yaktın ? Tobe ya..
    Neyine muhalefet olucam senin ben arkadasi yanlis yonlendirdigin icin yazma geregi duydum tanimam etmem ustelik muhattap bile saymam su saatten sonra ( bu kadar kendini onemseme daha su ana kadar varligindan bile haberim yoktu )

Motosikleti
    4x4
    Neyine muhalefet olucam senin ben arkadasi yanlis yonlendirdigin icin yazma geregi duydum tanimam etmem ustelik muhattap bile saymam su saatten sonra ( bu kadar kendini onemseme daha su ana kadar varligindan bile haberim yoktu )
    Kendimi onemsemiyorum. Seni kucumsuyorum. Lutfen beni muhattap alma. Yazdıklarıma yorum yapma, gormezden gel.

Motosikleti
    Beni kucumsedigin gibi bircok insanida kucumseyebilirsin kendini ilah bile yapabilirsin bu senin egona bagli ve ego acligini bu sekilde tatmin esiyorsan buna birsey diyemem fakat gel gelim hayatin boyunca ezik kaldigin gercegini degistiremeyiz ve hayatin boyunca bu eziklikle yasayacaksin malesef egon dustukce tatmin arayislarina gireceksin malesef ve bu sekilde yorumlar yapmanda kacinilmaz olacak

Motosikleti
    4x4
    Beni kucumsedigin gibi bircok insanida kucumseyebilirsin kendini ilah bile yapabilirsin bu senin egona bagli ve ego acligini bu sekilde tatmin esiyorsan buna birsey diyemem fakat gel gelim hayatin boyunca ezik kaldigin gercegini degistiremeyiz ve hayatin boyunca bu eziklikle yasayacaksin malesef egon dustukce tatmin arayislarina gireceksin malesef ve bu sekilde yorumlar yapmanda kacinilmaz olacak
    Arkadasım ego denizinde boguluyorum diyorum. Yazma bana birsey diyorum. Hangi kısmı anlamıyorsun tam olarak ?
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    O halda bana birsey yazipta cevap hakki dogurma sen enlerde yasa hatta en yukarlarda tepeden bak insanlara insanin kendi ic dunyasi gibi yok nede olsa muhattap alma beni cevap yazma haliyle bende sana yazmam ve form kirliligi olmaz zaten ben kalkipta sana birsey yazmadim kendi kendine gelin guvey oldun

hsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DAELİM S2 250 SUZUKİ AN 125 HK MONDİAL MASH
    SELECT alabilirsin 7 amper liği 70tl idi.YUASA üretimijapon malı dır.7 ay oldu alalı tek marş devam her zaman.
    34 HSK 57
    ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
    MONDİAL MASH

Motosikleti
    4x4
    O halda bana birsey yazipta cevap hakki dogurma sen enlerde yasa hatta en yukarlarda tepeden bak insanlara insanin kendi ic dunyasi gibi yok nede olsa muhattap alma beni cevap yazma haliyle bende sana yazmam ve form kirliligi olmaz zaten ben kalkipta sana birsey yazmadim kendi kendine gelin guvey oldun
    Peki kardesim. Hakkını helal et
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)