Jel Akü (Kuru) Tavsiyesi ?
Reklamlar
-
12 Haziran 2015, 20:40
Fazla pahalı olmuyan Fiyat/Performans olarak önerebileceğiniz jel aküler var mı?
Reklamlar
-
12 Haziran 2015, 20:42
KUBA nın 24 amperlik jel akusu var elektrikli bisikletler icin yapılan. 125 tl gibi bir fiyatı var siddetle tavsiye ederim.
-
12 Haziran 2015, 20:48
Motorun kullanim klavuzundaki aku kac amper se ayni amperde aku bak mutlu aku iyi is goruyor uygunda oyle kafana gore arkadasin dedigi 24 amper falan takayim deme tesisati alirsin sonra eline..
-
12 Haziran 2015, 20:51
ayzek adlı üyeden alıntı
Motorun kullanim klavuzundaki aku kac amper se ayni amperde aku bak mutlu aku iyi is goruyor uygunda oyle kafana gore arkadasin dedigi 24 amper falan takayim deme tesisati alirsin sonra eline..
ahaha . Birader sen neden her yazdıgıma muhalefet oluyorsun ? Hayatında kac kere tesisat yaktın ? Tobe ya..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
12 Haziran 2015, 20:51
12 V 7 amper yazıyor kullanım kılavuzunda ama akü 5 amper üstünde yazdığı kadarıyla
Sorun tam olarak aküden mi bilmiyorum zaten bu sıcaklarda marş basmıyan motor insanı deli ediyor.
-
12 Haziran 2015, 20:59
Aku almadan once bir akucuye gidip konusmanı da tavsiye ederim ayrıca. Olcumleri yapar sarja baglar (eger tutarsa) ve boylece tekrardan kullanmaya devam edebilirsin.
-
12 Haziran 2015, 21:04
Tequ adlı üyeden alıntı
ahaha
. Birader sen neden her yazdıgıma muhalefet oluyorsun ? Hayatında kac kere tesisat yaktın ? Tobe ya..
Neyine muhalefet olucam senin ben arkadasi yanlis yonlendirdigin icin yazma geregi duydum tanimam etmem ustelik muhattap bile saymam su saatten sonra ( bu kadar kendini onemseme daha su ana kadar varligindan bile haberim yoktu )
-
12 Haziran 2015, 21:08
ayzek adlı üyeden alıntı
Neyine muhalefet olucam senin ben arkadasi yanlis yonlendirdigin icin yazma geregi duydum tanimam etmem ustelik muhattap bile saymam su saatten sonra ( bu kadar kendini onemseme daha su ana kadar varligindan bile haberim yoktu )
Kendimi onemsemiyorum. Seni kucumsuyorum. Lutfen beni muhattap alma. Yazdıklarıma yorum yapma, gormezden gel.
-
12 Haziran 2015, 21:48
Beni kucumsedigin gibi bircok insanida kucumseyebilirsin kendini ilah bile yapabilirsin bu senin egona bagli ve ego acligini bu sekilde tatmin esiyorsan buna birsey diyemem fakat gel gelim hayatin boyunca ezik kaldigin gercegini degistiremeyiz ve hayatin boyunca bu eziklikle yasayacaksin malesef egon dustukce tatmin arayislarina gireceksin malesef ve bu sekilde yorumlar yapmanda kacinilmaz olacak
-
12 Haziran 2015, 21:52
ayzek adlı üyeden alıntı
Beni kucumsedigin gibi bircok insanida kucumseyebilirsin kendini ilah bile yapabilirsin bu senin egona bagli ve ego acligini bu sekilde tatmin esiyorsan buna birsey diyemem fakat gel gelim hayatin boyunca ezik kaldigin gercegini degistiremeyiz ve hayatin boyunca bu eziklikle yasayacaksin malesef egon dustukce tatmin arayislarina gireceksin malesef ve bu sekilde yorumlar yapmanda kacinilmaz olacak
Arkadasım ego denizinde boguluyorum diyorum. Yazma bana birsey diyorum. Hangi kısmı anlamıyorsun tam olarak ?
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
12 Haziran 2015, 21:57
O halda bana birsey yazipta cevap hakki dogurma sen enlerde yasa hatta en yukarlarda tepeden bak insanlara insanin kendi ic dunyasi gibi yok nede olsa muhattap alma beni cevap yazma haliyle bende sana yazmam ve form kirliligi olmaz zaten ben kalkipta sana birsey yazmadim kendi kendine gelin guvey oldun
-
12 Haziran 2015, 22:11
SELECT alabilirsin 7 amper liği 70tl idi.YUASA üretimijapon malı dır.7 ay oldu alalı tek marş devam her zaman.
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
-
12 Haziran 2015, 22:13
ayzek adlı üyeden alıntı
O halda bana birsey yazipta cevap hakki dogurma sen enlerde yasa hatta en yukarlarda tepeden bak insanlara insanin kendi ic dunyasi gibi yok nede olsa muhattap alma beni cevap yazma haliyle bende sana yazmam ve form kirliligi olmaz zaten ben kalkipta sana birsey yazmadim kendi kendine gelin guvey oldun
Peki kardesim. Hakkını helal et
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)