Arkadaşlar selamlar ehliyete az kaldı ama para yok maalesef, ondan ucuz bi motor almak lazım ehliyeti aldıktan sonra. En fazla 2000-3000 civarında en iyi motosiklet hangisidir?
Arkadaşlar selamlar ehliyete az kaldı ama para yok maalesef, ondan ucuz bi motor almak lazım ehliyeti aldıktan sonra. En fazla 2000-3000 civarında en iyi motosiklet hangisidir?
kask mont eldiven dizlik vs. ekipman ?
Onlar için ek bütçe ayıracağım bir şekilde ama bu fiyatlar civarında bir motosiklet bakıyorum birde..
ister 2.000tl'lik ister 20.000l'lik ister 100.000tl'likj motora bin önce düzgün şekilde ekipmanın düz. motora vereceğin 3.000tl'yi öncelikle koruma ekipmanına harca. ve unutma bu işin yazı var kışı var!.. sonra tekrardan 3000tl'en olunca git, istediğini al.
ya da beni hiç takma aynen devam...
Biri çıkıp Bajaj Boxer yazmadan söyleyim sakın onu alma. Köylü motoru, dağ taş gezmelik. Şehirde rahat edemezsin. 2950 liraya Mondial 150 Superboy-X var dört dörtlük bir motor.
Beyler zaten ekipmanları alacağım merak etmeyin, onu halledeceğim. 3000 civarıda motora kalacak onunla napabilirim diye soruyorum?
Honda 125ace bi bak internetden.... Yada yamaha ybr125....
İlk deneyimin olacaksa kesinlikle scooter tavsiye ediyorum.
Bende tam tersi düşünüyorum aslında. Direk vitesli ile başlayıp alışayım diyorum. Birde küçük teker vs gibisinden scooter hakimiyetini daha zor buluyorum
Herkes beni eleştirecek şimdi ama Kuba CR1 al ben çok memnunum motosiklet olarak aynı Honda CBF150 görüntüden başka hiç bir farkı yok hatta daha hızlı cbf den kesinlikle tavsiye ediyorum tek sıkıntısı var oda dijital göstergesine güneş geldiğinde devir saati çıldırıyor başka bi sorunu yok taş gibi motor benim kide satılık araba alacağım için yoksa motorumdan çok memnunum daha 4500 kmde sıfırı 4.350 tl oldu ben yanında kask ve diz korumamla sana 3.500 den veririm oda bu forumda olduğun için yoksa 3.700
ybr al derim.
cafe racer tarzı bir şey alabilirsin o fiyatlara.. motoranda vardı sanırım.
Arkadaş 3000 TL'ye kadar demiş. Ben ters vitesten ötürü Boxer'ın uygun olmayacağını düşünüyorum. İlk motorunda o vitese alışırsa sonrası zor olacaktır. Bence Salcano Wolf bak.
lifan discovery 150 ;)
mondial 150 kt,mondial 125 mh drift,100 mg prince
yada ikinci el temiz bulabilirsen ybr 125 cbf 150.
Bu fiyata alacağın ybr kim bilir kaç kuryenin elinden geçmiş kaç km yapmış gösterge geri sarılmış ybr olur onu da düşün, ya tanıdıktan al ya da sıfır motor al derim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)