Titreşimi rahatsız eden motordan uzak durun, benden söylemesi. Bir sure sonra adamı bezdirir, gaz vermek istemezsiniz. Artık Apache'nin eski popülerliği kalmadı, sokakta bile çok az görür oldum. Tork olarak tabi ki tabi ki CBR125'ten fazla olacak 150 cc sonuçta ve balansör yok.
Titreşimi öyle bir yapmış ki adamlar rahatsız etmiyor ama insana gaz veriyor daha fazla bas daha fazla titret beni der gibi .Gaz kolunu açtıkça motor gidecem diye tutturuyor.Bence küçük cc'de tartışmasız sürüş zevki en fazla olan apachedir.Frenlerine gelince benim ilk motorum olduğu için kıyaslama yapamam ama ani duruşlarda falan hiç üzmedi beni.
Eski popülerligi kalmadi diyorsun ama yaşadığım yerde (duzce) tvs apache sayisi baya bi artti servisinden dolayimizdir bilmiyorum ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
Birde tvs apache bakiyordum sahibinden de bir ilanin açıklamasinda on disliyi değiştirdiğini ve titresimin %80 90 azaldigini hatta son hizin 140 olduğunu yazmis. Ne ladar dogru bilmiyorum ama boyle bir sey varmi
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16806656/detay
Ilanin linki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)