altın elbiseli adamdan mondial rx3 incelemesi
-
12 Haziran 2015, 13:19
inceleyebilir aslında mondial rx3 evo zongsen gibi büyük bir markanın ürünü diye biliyorum çok da kötü değildir yorumları şu sayfadan http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html ve özellikle şu abimizin yorumlarına bakabilirsin http://www.motosiklet.net/forum/memb...h39-93482.html adeta dişinden tırnağından artırıp aldı motoru çünkü
Reklamlar
-
12 Haziran 2015, 13:21
Aea modele değil markaya bakıyor ilk canlı yayınlarında çin malları ile çok şey söyledi yılbaşında çıkardığı motorda teneke yığını
-
12 Haziran 2015, 13:35
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Aea modele değil markaya bakıyor ilk canlı yayınlarında çin malları ile çok şey söyledi yılbaşında çıkardığı motorda teneke yığını
Gitmiş mondial'in en ucuz modelini hem de arka çatalı yamuk defolu olanını almış, çıkarmış programa
-
12 Haziran 2015, 13:39
AEA iyi takip ederseniz inceleme yapmam demiyor pek. Motor verdiniz de incelemedi mi ?
Maili, isteği, imzaları AEA değil motoru verecek kişi yada kuruma yapacaksınız.
Şunu anlamıyorum... adam motor incelemeye karar verince bayiye gidip motoru alıp 2 hafta sonra bırakıyor ve kimse birşey demiyor mu sanıyorsunuz ?
-
12 Haziran 2015, 13:41
Apache su içmeyemi başlamış
-
12 Haziran 2015, 13:43
İyide birçok motoru bayiden değil sahibinden alıp inceliyor..hep diyo sahibi şu..sen neyini seviyosun neyini sevmiyosun diye
-
12 Haziran 2015, 13:50
burak.findik adlı üyeden alıntı
Dediðinize tamamen katýlamýyorum zira benim x treme max 3. Kez km sayacýný bozdu..sizce bunu nasýl baþarmýþ olabilirim ki?..km sayaç kasnaðý yaaa..yuk binmiyo biþey olmuyo sürekli diþli yiyo..amacý belli..varmý var devam et..ama Japon öylemi..
Subat 2012 den beri ayni motoru kullaniyorum
iki defa ampul patlatma haricinde
Parca degismedim
Bakimini ozenle yaparim adam akilli kullanirim
Ben onu uzmem, oda beni uzmez
not. Ustundeki akusu dahi halen orjinal.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------
Ekleme
Biri kisa far, oteki arka fren ampulu
-
12 Haziran 2015, 15:07
Cenkitooooo yaaappmaaaaa 😃 cc buyutmek için su mu verdinde buyudu motor 😃..youtubedeki uçmalar vs ler 😉 takipteyin seni bana deme bari 😃
-
12 Haziran 2015, 15:16
Cenkitooooo yaaappmaaaaa cc buyutmek için su mu verdinde buyudu motor ..youtubedeki uçmalar vs ler takipteyin seni bana deme bari
Cc büyütme keyfi bir işlem. Ben de haftaya 150'lik çinli motorumu 219cc yapıcam. Üç kuruş paraya satacağıma âleme ibret olsun diye 500 lira harcar motoru büyütürüm Bi aksilik çıkmazsa haftaya gerekli bütün parçaları edineceğim.
-
12 Haziran 2015, 15:32
Arkadaşlar AEA nın CB125E incelemesini bulamıyorum. Çok komik yorumları vardı. Tekrar izlemek istiyorum ama linkini bulamıyorum. Bulanlar burada paylaşım yapabilirmi bir zahmet. ''Sinyalleri var işte yanıyo ne güzel'' falan diyordu
-
12 Haziran 2015, 15:42
Motosikletin yağ haznesi nerede gidip bakın, nasıl yağ dolduracapınızı düşünün. Bu size motosiklet üstünde ne kadar düşünüldüğü hakkında fikir verir
-
12 Haziran 2015, 15:44
hakanens adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar AEA nın CB125E incelemesini bulamıyorum. Çok komik yorumları vardı. Tekrar izlemek istiyorum ama linkini bulamıyorum. Bulanlar burada paylaşım yapabilirmi bir zahmet. ''Sinyalleri var işte yanıyo ne güzel'' falan diyordu
http://www.altinelbiseliadam.com/honda-cb-125e/
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
12 Haziran 2015, 15:53
ya aea inceleme yapsa nolur yapmasa nolur motor sonuçta çinli
-
13 Haziran 2015, 20:50
Çinli minli ağa hani yamaha honda getirmişmi? Yok..o zaman eleştirmicekler eldekini değerlendiricekler..diceklerki lastiği değiş egzosu değiş flan flan..uygun hale getiricez bi şekilde..
-
13 Haziran 2015, 22:28
Ben olsam bende Çin'li motosikletleri incelemezdim. Aynı motosikletin aynı parti malın biri sağlam diğeri problemli olabiliyor. Çin'li motosikletlerde aynı seri üretim biraz sıkıntılı arkadaşlar. Barkın abinin incelememe nedeni de bu firmalara güveni olmadığındandır. Şase desen şase yok, motor desen hak getire. Tamam motor olarak aynı sınıftaki Japon motorlarıyla karşılaştırıldığında aynı cc'lerde daha güçlü motor bloğu üretebiliyorlar ama kalite ve işçilik berbat düzeyde. Bende de bir Japon bir Çin var. Japon'u herkese tavsiye ederim Çinliyi edemem malesef. Çinli adamı yolda bırakır, tecrübeyle sabittir. Japon bırakmaz değil, bırakma olasılığı çok düşüktür. Barkın abiyi severim ama babamın oğlu değil. Sadece empati kurarak bu açıklamayı yapmak istedim.
-
13 Haziran 2015, 23:24
Bence herkes kendi kriterini kendi belirlemeli ben hangi motoru alayım diye başka birine soru sorması yanlış alacağın motoru ilk önce bütçen belirler ihtiyacın veya zevkin doğrultusunda karar verirsin
-
13 Haziran 2015, 23:29
tr100a adlı üyeden alıntı
Bence herkes kendi kriterini kendi belirlemeli ben hangi motoru alayım diye başka birine soru sorması yanlış alacağın motoru ilk önce bütçen belirler ihtiyacın veya zevkin doğrultusunda karar verirsin
Abi hoşgeldin.
-
14 Haziran 2015, 10:17
Cenkitooooo yaaappmaaaaa cc buyutmek için su mu verdinde buyudu motor ..youtubedeki uçmalar vs ler takipteyin seni bana deme bari
seni bizim sayfaya alayım :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:02 ----------
evet ben cc buyuttum ancak bunu arıza verdiği yada orjınalinin kalitesiz oldugu için vs yapmadım
madem beni takip ediyormussun bilirsin,
daha sıfır motor 3-4 aylıkken 500 km civarında iken ben bu işe girdim, sebebide motor gücünü yetersiz görmemdi
çinli parcalarıyla bir defa yaptım ve halende aynı sekilde kullanıyorum.
birdaha değiştiğim parcası olmadı (sarf malzemesi hariç)
zaten yazılarımda çinlileri övmem, fiyatlarına göre iyi motor olduklarını belirtirim
(3-5 bine sıfır motor alıp bir japon-alman-italyan kalitesi ve gücü beklemek hayal kırıklıgı getirir zaten )
max içinde kasasına göre motorunun zayıf oldugunu her yerde yazdım,
onun haricinde parcaları iyi dedim.
senin km redüktörü arıza olayıda muhtemelen montajda ön lastiği takma sırasında yada sonrasında düzgün yaglanıp takılmadıgı için
oluyordur.
bu arada her ne kadar max ımı cok sevsemde mondi servislerindende bir o kadar gıcık kaptıgımı da belirteyim
NOT: TR de servis olayı çinlidede aynı ötekilerde de
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
14 Haziran 2015, 11:12
Eski adresin şifresini unuttuğum için bu adresi yeni açtım mersinliyim bende hatırlar mısın bilmem bayağı sohbet ettik senle bende ç.ü. De okudum..hatta 1 . Viteste çıkamadığım yeri şimdi 2. Viteste patenajla çıkıyorum demiştinde aklım gitmişti..
-
14 Haziran 2015, 11:14
görüntüsü güzel şekil olmuş çalıştırınca motorun sesinden iyi düşündünmü son kararınmı eminmisin dedirtiyor sesi hoşuma gitmedi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)