körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
neye göre kime göre sınıfın lideri inazuma. rx3 le inazuma aynı sınıfta bile değil. inazumunanın sınıfında ayarında kaç motosiklet varki rakibide lider. 250cc communeter sınıfında lider evet. safkan bi naked değil inazuma selesi, granajları itibariyle. bi motosikletin naked olması için sadece önünde cam olmamamsı yetmiyor. 400cc gibi yakıt yakacaksın, 150cc gibi hız yapacaksın, ayrıca motor bloğunun üstünde made in china yazacak. sonra ona 14 bin para vereceksin. Bu bana marka takıntısından bana göre başka birşey değil. gerçek safkan naked makine istiyorsan düşük cc gider z250 yada z300 alırsın.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
Kategori derken motor hacminden bahsediyorlar. Öyle ya da böyle şu anda 250 cc kategorisinde Inazuma'dan kaliteli motor satılmıyor. Ağır olması da malzemesinin bol tutulmasından kaynaklanıyor zaten. Üzerine binince plastik yığınına oturmuyorsunuz. R25, SL250, Z250SL, Duke 200, hepsi yanında oyuncak gibi kalıyorlar. Bence RX3 ile asıl kıyaslanması gereken de F modelidir. RX3 de Inazuma da parasına göre iyi motorlar.
Paran varsa japon markalarından seç. İkisi arasında kaldığına göre çinliden ağzınız yanmamış!
Önümüzdeki 10 yılda rüştlerini ispatlayana kadar hiçbir ÇİNLİ yada HİNT li motosiklet. Japon yada Avrupalı motosikletler ile kıyas edilmemeli.
Japonlar ve Avurplaılar bu işe emek verip. Özgün tasarımlar yapıp Ar ge yapıp motosiklet üretirken bir tarafta Gs çakması 5.yılın sonunda ne hale geleceği meçhul motosikletleri üreten çinliler. Kusura bakmayın benim çinlilere saygım bu konuda yok güvenim hiç yok...
Hangi Enduro motosikletin arka jant çapı 15 inch. Bu neyin şasisi? çinliler yaptı goruntusu güzel diye 10.500 TL mi ediyor bu motor..
İnazuma ile RX3 yanyana bile gelmez.. Neden gelmeyeceğini en basit kullandığı amortisör ve akü markası bile gösterir..
Çim motorları halen dandiktir. Halen iyi motosiklet olduklarını ispatlayacak hiçbir ürünleri yoktur. Rx3 5 yaşına girdiğinde fiziksel ve teknik olarak nasıl görüneceğini ben az çok tahmin edebiliyorum. İnazumayı al 10 yıl kullan diri kalacağından hiç süphem yok.
Hala kavram kargaşası varsa Google bir SUZUKİ yazın BİRDE ZONGSHEN miydi onu yazın..
İnazuma bilerek o ağırlıkta yapılmış bir makinedir. 2 kişiliktir. Boğaz köprüsünden geçerken kıçı başı oynamaz. Amorsitörlerin Türkiye yollarındaki sönümleme performansına kullanıpta hayran olmayan kimseyide tanımıyorum.. Oturaklı 2 kişiyle şehirlerarası yolları keyifli hale getirebilecek bir motosiklet..
Aslan kediye boğdurulmaz. İnazuma Aslandır. Rx3 ün ne olduğuda henüz belli değildir..
Bir R25 kullanıcısı ve bu iki motoruda görmüş sürmemiş olsamda üstüne oturmuş biri olarak kesinlikle inazuma derim.
Zira Rx3i denilen motor henüz çok yeni newmoto76 ya da katılıyorum bir çinli 5-10 yıl sonra ne hale geleceğini tahmin edemiyorum ama haftasonu gördüğüm honda titan 99 model olmasına rağmen halen sıfır üretilen bütün çinlileri sulu götürür susuz getirir. Bence 2. el de olsa her şartta inazuma derim, ha illa dağ taş çakıl bayır diyorsan crf250L de olabilir..
Merhaba. Öncelikle genel olarak motoru hangi amaçla kullanacaksın onu söylemelisin bence. Yani ağırlıkla asfalt yolda mı kullanacaksın yoksa toprak yolda mı? Bir gün içinde 200-300 km yol yapacak mısın? Artçılı mı kullanacaksın yoksa tek başına mı? Yakıt tüketimi, yedek parça fiyatları önemli mi? Kendi konforuna mı düşkünsün yoksa motorun görselliğine mi diye uzar gider.. Bizi biraz bilgilendir önce
rx3i kodlu motora 10.000 TL vermek milli servetin israfıdır.
Asfalt kullanımı, uzun yol, artçılı kullanım, yedek parça sağlamlığı, konfor bu konularda inazuma önde. Yakıt tüketimi ve tasarım konusunda rx3i önde.
Inazuma kullanıcısı olarak, bazen motora şöyle bir uzaktan bakıyorum, özellikle önden, ulan ne tipsiz duruyor aslında diyorum ama kontağı açıp gazladığımda bunların hepsini unutuyorum. Sele konforu, göstergenin zengin duruşu, motorun kararlı gidişi, hiç titrememesi,sesi herşeyi unutturuyor
Evet dediğin doğru bazen tipi tatmin etmese de geriye kalan herşeyi Inazuma yı cazip kılıyor .Benim deneme şansım olmadı sesi özellikle çok hoşuma gitti.Bir de ağırlığı nasıl gelir acaba cbf 150 den sonra ?
Ben apacheden geçtim herhangi bir sıkıntı yaşamadım
Komedisin çift silindir japonla tek silindir gösterge paneli bile en ucuzundan olan çinli motoru bir mi tutuyorsun hakkı 5 6 lira onun..
İnazuma çok güzel bir motosiklet. Nedense ilk gördüğümden beri hoşuma gitmiştir sanırım ilerde yeni bir motosiklet alırsam ilk tercihim İnazuma F olacak.
Rx3i o parayı eder mi bilmiyorum, bana fazla geliyor, ama diğer fiyatlara baktığında aman aman fazla da değil. Rx3i hiç kullanan tanımıyorum sadece netten biliyorum.
Ama her şeye rağmen, inazuma f derim. Bunun tabuyla alakası yok. Motor alırken uzun süreli düşünüyorum.
Bir gün rx3i de ustaların motor ayarlarını bile zor tuttururken, 100 bin de saat gibi çalışan inazuma kullanıcısı görürsen için cız etmeyecekse alabilirsin.
Deneme yapacak paran varsa bir dene, belki de çok memnun olursun.
Motorun tipi güzel, parçası da ucuzdur büyük ihtimal ile. Almak istiyorsan al, ama asıl nokta inazumayla bunu kıyaslayıp rx3 alma. Yoksa rx3i alınmayacak motor değil her ne kadar bana parası fazla gelse de.
Alınca başlığa yaz, fotoğraf da görelim, hangisi olursa olsun
Güle güle kullan.
beyler adam bilen konuşsun demiş maşallah bilmeyen herkes burada. Arkadaşım ben motosiklet alacağım zaman 6 ay araştırdım. En başta herkes gibi 4 japon 17 bin liraya kadar da kredi çekerim bu aralıkta bana uyacak bir 250 cc bakayım dedim yani 4 japondan 250 cc de istediğim motosikleti alabilecek imkana sahiptim. 2015 model rx3 evo su olan bir arkadaşım durmadan bana motosikleti anlatıyordu. Ben kendine senin motoru sevemedim deyip kırmamaya çalışıyordum. Bir dönem sonra hacı bir de buna bakalım dedim.İnanılmaz neticeler ile karşılaştım. Sonrasında aradığım niteliklere sahip motosikletin rx3i evo olduğunu gördüm. Gittim 2016 modelinden bir tane aldım. 2 ayda 3000 km. yol yaptım. şimdi ne kadar doğru karar verdiğimi anladım. Önümüzdeki peryotta daha da fazla kilometre yapmayı düşünüyorum. Çünkü bu motosikletin bunu yapabileceğini gözlerimle gördüm farkına vardım ve keyif aldım. Allah nasip ederse ben bu motosiklete daha çok binerim. Ben bindim söylüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)