Çok iyimertdg adlı üyeden alıntı
Çok iyimertdg adlı üyeden alıntı
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
cok guzel bılgısayar bozarım.ayrıca futbolcuyum
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][/COLOR][/FONT][/CENTER](TraNCe-EnErGy)
ben dalarım arkadaş.zıpkınla balık tutarım.yanına da bi 35 lik.yani dalarım ,yerim içerim.
yerim içerim görüntüme bakınca hiç inkar etmem. yemeklede kalmam kendim yaparım, değişik entersan şeyleri denerim. keyfli şeyleri severim. arabayla tatile çıkmayı severim nerede tırak orada bırak stili. Askerden önce çok pis içerdim. şimdi evlenince insan bi farklı oluyor ama genede zorlayınca özüne dönüyor.
bunlarındışında bilgisayarda iyi bi kullanıcıyım sırf merakla web sayfası yaparım. dijital şeyleri yakından takip ederim. iyi bir araştırmacıyım. aradığım herşeyi bulurum dersem yalan olmaz.
spor dallarının hiç birini sevmem.
en büyük iadelim kendime bi şarap evi açmak
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Ben de tam bi futbol manyağıyım.7 sene aktif olarak oynadıktan sonra sakatlanınca bıraktım.Ama halı sahadan kopamıyom.geçen hafta 7 günde 8 maç yaptım(ciddiyim).Ayrıca tenis oynamaya da bayılırım.Ha bide çok iyi moral veririm.
kızlarla aram cok iyidır bu bi kabiliyetmı allah vergısımı bılmıyorum
bu kabiliyet sayılırsa benımde var ama yengenız dugmasın aranızda millet
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Aga ben xigenon'dayim ama Cyper'dada acabilirim kastirirsanninya adlı üyeden alıntı
bende fs 2004 var abi, istersen getirebilirim bir buluşmadaBlacat adlı üyeden alıntı
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
hicte bilemene! hepisi gercek.motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
oricinal.
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
mertdg adlı üyeden alıntı
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
bilgisayar bilişim işleri
alarm güvenlik işleri
vücut geliştirme
bunları yapıyorum ben. üstteki ikisi para kazandırıyo alttaki para götürüyo
amatör fotoğrafçı,vokalist,takı tasarımcısı ve işsiz yönetmen yardımcısıyım...ayrıca the sims 2 benden sorulur
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
motor sporları , kendi yaptığım trance,hard house ve techno parçalar ( biraz dj lik var yaneee ) müzik arşivimi çok severim.alkolik hareket,uzun yola çıkmayı severim.Ya aslında pek bişi yapmıyorum heralde neyse ii böyle seviom ben kendimi
Müzisyenim 12 çalgı çalıyorum. bilgisayar merakım var,
kadınları severim ama rahatsız edecek boyutlarda uğraşmam onlarla
motosikleti arkadaşım ölünce bıraktıydım, şimdi yine başladı kıpırtılar.
Üniversite öğrencisiyim
izmir'i seviyorum. bu şehirde doğup büyümüş olmaktan gurur duyuyorum.
Teşekkürler
biseylerin uzerinde ceviz kirmaya bayilirim
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL
Çok iyi konuşurum iyi nutuk çekerim süper ders anlatırım Süper arge yaparım en son yarım saat öncesine kadar Levenshtein algoritması üzerine kafa patlatıyodum, Laplace dönüşüm problemlerini Süper çözerim
acayip gezerim bilmediğim yollara girer çıkarım, programlama hem hobim hem ekmek yediğim zanaaat!
ar-ge, yazılım geliştirme, öğrendiklerimi anlatmaktan acayip keyif alarım ve yaparım..
İnsanın sevdiği iş yapması kadar güzel bişii yok. Ben o şanslılardanım. Algoritmalara üzerine kafa patlatmak gibi bi merakım var, Delphi-Php-Mysql-HTML-JavaScript-CSS 5 lisi ile harikalar yaparım Yazılım geliştirmesinini ötesinde her yana notlar alır bunları derslerde anlatırım. Bir gün bi blog açıp yayınlarım heralde
Arabayla fink atar benzin yakar müziği sonuna kadar açarım Sıcaktan arabaya yaklaşılmıyosa motorla tın tın gezerim...
Latin danslarına merakım var, süper olmasada dans ederim
Hem öğretecek hem partner olacak bayan hocaya hayır demem
Gelecekte Dragos tepesinin altını yazılım üssü haline getirip 1.000 yazılımcı 50 elektronikçi istihdam etme gibi bir hayalin peşindeyim
Chad da para kazanmak için görev yaptıgımda paraşütle atlamayı öğrenmiştim o gün bugündür bu uğraşıma devam ediyor.Ayrıca fotograf çekmesini ve tek başıma doğaya karışmak gibi uğraşlarım var tabi bunlar hobiden sayıyorsanız.
acayip güzel tembellik yaparım
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
motorda çok pis gaz çekerim lastik yakar kokusunu içeme haps ederim tekere kalkar
iki tekerlilerle dalga gecerim gezer gezer her yeri keşf ederim benzinim bitsede itekliyerek devam ederim yinede vaz geçmem ben tutkumda motor derim son nefesimide veririm
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
çok ii kamyon kullanırım gerçekten çünkü babam kamyoncu o resimde gördüğünüz kamyonu çok kullandım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)