off...bi motosiklete el atmamiştim
o da eylule gelecek.
spor yaparim(bask,voleybol,kurek ile ilgilendim senelerce). su an sadece fitnesse devam ediyorum. satranci 7 yasimda ogrendim, hala oynuyorum vakit buldukca
bilardoya basladim bi ara, hocam her gun gel, ucretsiz calistirim seni, seneye turkie sampiyonasina katil dedi:D yetenk iste:D zuahh... su an tango yapiorum. 3 aylik sadece.. milongalara gidiyorum. varsa tango yapan, haberimiz olsun
kara kalem resim yapmayi seviyorum ama uzun zamandir vakit bulamiyorum. konservatuar ikinci sinif seviyesinde keman caliyorum(okulumdan dolayi 5 aydir tokanmiyorum). lisede klasik gitar falam caldim ama cezbetmedi. imm.. bi ara da karikatur cizdim.okulun karikatur klubu yeni acilmisti,orda. ben cok keyif aldim cizerken:D hala aklima gelio ara ara biseler ama... aciiüp meskul ediyorum kendi kendimi zaten:D
tabi bu anlattiklarim simdiye kadar ugrastiklarim. cocuklugumda mesela 5-12 yaslarim arasinda da balik tuttum her gun okuldan gelir gelmez cantayi firlatip baliga inerdim:D bi de paul ile sindy ile oynardim, o baska:D
su an bu anlattiklarimdan sadece biriyle iştigalim. o da tango..
aklima geldi de:D IFSAK dan "amator fotografci" belgem bilemene var. anam yav.. ne cok sey yapmisim su yasima kadar. benim bile gozum korktu:D daha 24üz...
bi de kurek milli takiminin masorunden, masaj ogrenmistim.ayaktan kelleye kadar:D