valla hiç kendimi düşünmemiştim şimdiye kadar sağolasın ben fotoğraf çekmeyi seviyorum bilgisayarı seviyorum sonra yüzücüyüm bide okuldan kaçmakta üstüme yoktur (devamsızlık 23 gündü geçen sene)
valla hiç kendimi düşünmemiştim şimdiye kadar sağolasın ben fotoğraf çekmeyi seviyorum bilgisayarı seviyorum sonra yüzücüyüm bide okuldan kaçmakta üstüme yoktur (devamsızlık 23 gündü geçen sene)
Kask tak!
bilgisayar oyunlarında cok iyimdir, balık tutmayı severim , babamın arabasını kacırırım (farkına bile varmaz ) cok iyi zeybek oynarım, bu arada cok iyi davul calarım sadece zeybek havası, bilgisayar üzerine bişey söylememe gerek yokh ,tavla-santranç oynarım, motorla yapamadım ama bisiklette ön arka kaldırmada üstüme yoktur,(2 defa ön maşa kırdım ),gezmek 1 numara benim için foto cekmeyi severim
hobilerim
* yaşım 17 arada sırada amelelik yaparım okuldaki hocalarım yüzünden boya-badana-kablo döşeme- hamallık vs vs vs...(temizlik yazmayı unutmuşum)
cok iyi atarım genelde attığımıda tutururum.... gecende cbr 125 aldım dedim herkes yuttu huhahuahuhaaaaa
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
super TV seyrederim
Keeway Superlight 150 :cherry:
34 ED 0798 (namı-diğer "vın vın")
Walla çok güzel bir konu ama bende marifet yok
az biraz bağlama çalarım sonra elekroniğe kafam çalışır cep telefonları yazılım bilgisayar yazılımlarında fena değilimdir .. bilgisayar klavyesiyle çok güzel enstrüman çalarım daha gezerim tozarım... başka manyak gibi araba kullanırım..mobilyadan iç mimariden anlarım dahası arasıra kız tavlamaya çıkarım ama hep başarısızımdır kışın kayak yaparım yazın yüzerim işte böyle
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
ah be kardeşim sen bi izmirde olacaktınki o zaman görüşürdük seninlenecdet adlı üyeden alıntı
adrenalin olan hersey.tabii kizlari unutmayalim.Son zamanlarda Knight'a sardim.bide arkadasimin 83 model arabasini tamir ediyom
bilgisayar başında sabaha kadar vakit geçirmek ayıptır soylemesi güzel kullanırım bide yarışlardan hoşlanırım (motogp,f1,karting)
SmirnouF adlı üyeden alıntı
Knight Online oynuyosan eger ben 1 senedir oynuyorum. Cypher'daysan yaşadın.....
8 seneden beri gitar çalıom çok deli çalarım akustik ... bide ogame oynarım 16. evren ;)
Bacoman
bölümüm bilgisayar mühendisliği o yüzden "" bilgisayar programlama ,mikroişlemci programlama , donanım , satranç (zaman buldukça) ,taekwondo ve yüzme... ayrıca çok sağlam yemek yerim ama kilom artmıyooo :'(
YAMAHA DRAGSTAR 650
sabah 6,45 te kalkarım.8,30da mesaim başlar.akşam 18,30 a kadar pislik içinde yüzerim.yağ pas kir......eve gelip gece yarısına kadar sitede takılırım.sonra gene sabah olur..........
bunun dışında pek bi uğraşım yok. haaa arasıra dünyayı kurtarırım ama ufak tefek işler onlar.saymıyorum yani
bende 18 inci evrendeydim bıraktım oyunubaco adlı üyeden alıntı
Çok pis counter ve strateji oyunları oynarım.
aslında bende 1 ay kadar tatile almıştım ama şimdi yeniden sarmaya başladıninya adlı üyeden alıntı
Bacoman
baco adlı üyeden alıntı
Knight Online daha iyi 1 senedir oynuyorum halada bırakamadım.
Düşündüm düşündüm. Hiç bir marifetim olmadığını keşfettim.
Marifeti olmamak marifetten sayılır mı acaba?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
haydaa marifetinmi yok hadi be sende duyduğuma motor alır gözün gibi bakar kendin düşürmeye kıyamadığından başkalarına kırdırırmıssın motoru bundan buyuk marifet kimde var.Akira adlı üyeden alıntı
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Bu konuda övgülerin hepsini toplamak istemiyorum doğrusu. Babamında katkısını unutmamak gerekirakalteke adlı üyeden alıntı
Şaka maka gerçekten de şöyle insanları etrafıma toplayıp way anasını adama bak helal olsun dedirtecek bir marifetim yok.
AllaAlla, İlginç
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Çok iyi nefes alırım, ama aynı şekilde nefes vermek konusunda yetenekli diilim.
Güzel King oynarım. (Ya da güzel oynadığımı zannediyorum )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)