Saçma ve güvensiz ekstra olarak riskli.
1-)Sanıyorum kaska vidaladın. E ben 2000 liralık kaska bunu mu vidalayayım? Olmaz teorik olarak olur pratik olaeak olmaz.
2-)Diyelim ki yaptın o kılıflar milimlik olarak ayarlanıyor sen oturttun gidiyorsun rüzgar arkadan basıncı yaptı, tam oturmadığı için telefon düşebilir. Düşünce nereye gidecek? Direkt yere. Otobandaysan elindeki en az iphone 5c en fazla 5s olduğuna göre direkt 1000 lira çöp. Ara sokaklarsa düşerse indin aldın ekran 300 küsür değer kaybı ve kasa hasarından bahsetmiyorum bile.
Kaldo ki çene üzerine olası düşüşünde o vidanın çeneni nasıl dağıtacağı konusu tüylerimi diken diken ediyor.
3-) telefon çaldı diyelim kayıt nolacak? O ara ona konsantre olunca yola bakamayacaksın? 100 le giderken bir saniyede metrelerce yol kaybedeceksin ve Allah muhafaza direkt kazaya bile karışabilirsin. Kendine zararın olsun da ya birine çarparsan bir de vicdan boyutu var.
Daha da sayarım aslında. Yani yaptığın harbi Türk işi olmuş.
Yapma, yapmayın. Gören denemesin bile. Evde zevkine uğraş ama fiziksel olarak gündelik yaşama dökme.
Biri de boşuna aksiyon kamerası alıyoruz aparat yapsalar demiş. Aksiyon kameralarının yüzey alanları küçüktür. Sony mesela direkt rüzgarı yaracak bie tasarıma sahiptir ki bunu Handycam zamanlarında elde tutmak amaçlı ürettiği kameralardan yola çıkaeak tasarlamış belli.
Senin telefonun en az 4" 5,5". Sen 100 le giderken bunu orada tutabilecek kalitede bie ürün maliyetli olur. Hadi tuttu diyelim e haliyle bu alet rüzgarıda tutacak. Senin derdin rüzgarı yarmaj değil mi be adam? Sen hiç kare motosiklet araba vs gördün mü? Bi kaç kutu tipli araba ürettiler mesela.
Daihatsu Materia gibi HiJet gibi. Materia japonya da arabaya başlama aeabası ve 70 küsür beygirlik ortalama gücün de altında bi araba. Yine de ön tasarımı rüzgarı yaracaktır.
Elim ağrıdı ya