motora göre kask almayın beyninizin değerine göre al diyorsun ama bu işler bütçe meselesi para olsa millette inanki herkes arai ,shoei ,shubert ,agv pista kask takar , kapalı açık işine gelince zaten anket gösteriyor çoğunluk kapalı kask takıyormuş
fulface tam korumalı kask
çeneden açılır yarım kask
nazi kask
kask kullanmıyorum
motora göre kask almayın beyninizin değerine göre al diyorsun ama bu işler bütçe meselesi para olsa millette inanki herkes arai ,shoei ,shubert ,agv pista kask takar , kapalı açık işine gelince zaten anket gösteriyor çoğunluk kapalı kask takıyormuş
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Chopper sürücülerinin çenesiz sadece kafaya taktıkları kasklarına karşıyım azizim. O tür bir kaskı 7 yaşındaki yeğenim scooter kullanırk kullanıyor,eminim o bile daha güvenlidir. Düşünün 90 km hızla giderken motorunuz kayoyor ve çenenizi kaldırıma veya bir taşa çarptığınıza ne olacak sonra? 20.000€ luk motorun üzerindeki 200 tl lik kask için dişlerini toplayacak etraftan.
Nolan 103 cene acilir ile kaza yapip burnu kirilan birini biliyorum.. mekanizma acilmis..
@capozzz abim; sırf şu görüş meselesinden dolayı zamanında bir çok kapalı kaskı elemiştim. Çene açılır olanlarda da bir kaç model var aklımda ama en çok dikkatimi çeken Nolan n104 evo idi (sırf bu görüş mevzusundan dolayı). Vaktiniz olursa inceleyin, tavsiye ederim. Mesela shark vancore modelini çok seviyorum ama görüş açısı o kadar düşük ki beni zora sokacağına emin olduğum için almaya yanaşmıyorum.
KbR sana yazıyorum diğer tip muhatabım değil. Abicim içinizde kötülük olmasin. Eğer kötülük olmazsa baskasinin yazdığı 'yavrucum' 'abicim' 'güzel kardesim' 'guzelim' gibi guzel anlamli kelimeleri doğru anlarsiniz,kendinize hakaret olarak algilamazsiniz. Üslubum 10 numara 5 yildiz benim. Sana tek bir kelime yanlışim yok.
Karşı seritten uzerine ucan doblo dan fren ile kacamazsin. Altında motor var diye sana ayar olan psikopattan fren ile siyrilamazsin. Sen sağ seritten nirmal hızınla giderken seni sollama olanağı olmamasına rağmen kuyruguna giren turdan frenle kacmazsin. Daha pek çok durum var. Adamın dedigi küçük cc ile bu durumlarda kacamazsn ve doğru diyor. Ama boen sana sen niye küçük cc kullanıyorsun demiyorum o zaman sen neden sağa sola 'canını sokağa atoyor' diye laf ediyorsun diyor. Bak doğru bu. Şu son dediğini ilk anda söylesen zaten mevzu olmayacak. Aynen öyle herkes nasıl istiyorsa oyle giyinir bitti bu kadar. Başkasına zararı ya da kari yok çünkü. Kendinden başka kimseyi ilgilendirmez, kimseye ukalalik etme hakkı vermez. Bir kimse sizden tavsiye sormamissa tavsiye vermeye hele de tam bilmediğiniz konu için 'canını sevmiyorsa öyle boyle' diye konusmaya kalkmayin. Alın size hayat dersi.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)