Takım elbise ile motor kullanmak
Reklamlar
-
11 Haziran 2015, 16:05
Genellikle evropalı cicon abilerin işidir ama biraz sonra siyah bir Pulsar'ın üzerinde takım elbiseli bir üveyik görürseniz şaşırmayın. Yıllar sonra takım elbise ve makosen ayakkabı ile motora bineceğim. Oğlumun mezuniyet töreni var
Beni motorun üzerinde görüp küfür edenin veya dalga geçenin kaynanası ölsün bak! Mecburum olm! Hanım şart koştu
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Reklamlar
-
11 Haziran 2015, 16:09
Ahah bende motorla gideceğim diye takım giymemiştim mezuniyette
-
11 Haziran 2015, 16:10
yatır muhabbeti yapıyon, takım elbiseyle motura biniyon.
son günlerde çok bozuldun attila başkan
-
11 Haziran 2015, 16:10
yani kelebeği kondurdum diyorsun abi resim isterim
kaynana yok
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
11 Haziran 2015, 16:11
abi "evropalı cicon abilerin işidir" demişsin ama calıştıgım şirket dolayısı ile ben hergün takım elbisemi giyip gravatımı takıp üstüne montumu dizliklerimi cekip binip hyobusama işe gidiyorum. öyle kimse arkadan falan sövemez sen kafanı yorma bin git mezuniyete. takım elbise bile bu özgürlügümüzü elimizden alamaz.
-
11 Haziran 2015, 16:11
ben her pazartesi yapıyorum, çok karizma hissediyorum dışarıdan ne derler çok da wifi!
-
11 Haziran 2015, 16:25
Atilla abi adresi ver resim için pusuda bekleyelim
-
11 Haziran 2015, 16:27
Blindfire adlı üyeden alıntı
Atilla abi adresi ver resim için pusuda bekleyelim
Aldım ben mesajı. At bokuna kelebek konmuş modelinde bir kaç resmimi çekip kendim atıcam buraya. Heyecanla bekleyin dalga geçmek için
-
11 Haziran 2015, 16:46
Moderatör
Abi taksi kullansana ya insanların ne dediğinin önemi yok da fistik gibi giyinip kırış kırış gitmek olmaz ya yazık
-
11 Haziran 2015, 16:47
Hazır konusu açılmışken muhabbetten bağımsız yazayım. Ceket, kravat ve ayakkabılarını iş yerine depolayıp pantolon üzeri pantolon yapınca gayet kullanışlı oluyor. Tek sıkıntılı tarafı hem normal hem de 1-2 beden büyük pantolona ihtiyacınızın olması. Ama benim bulabildiğim en pratik yöntem bu.
Yukarıdaki muhabbete istinaden, tipe değil de güvenliğe daha çok takılmak gerekiyor bence.
-
11 Haziran 2015, 16:47
Ben çoğu sabah Beşiktaş Barbaros bulvarında bir abiye rastlıyorum. Takım elbiseli kravatlı falan scooter kullanıyor. Bence gayet şık duruyor öyle sırıtan bir durum yok.
-
11 Haziran 2015, 17:11
-
11 Haziran 2015, 17:17
kask ile de resim istiyoruz, yüz verdiniz üstad astarı da isteriz.
-
11 Haziran 2015, 17:17
memer adlı üyeden alıntı
kask ile de resim istiyoruz, yüz verdiniz üstad
astarı da isteriz.
ahahahaha.. yok artık
-
11 Haziran 2015, 17:19
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Üstadım kusura bakma da (kaskı takmadığını düşünmek bile istemiyorum) o kadar korumasızken takımdan ziyade eldiven kelebek konmuş gibi duruyor.
-
11 Haziran 2015, 17:21
plegus adlı üyeden alıntı
Üstadım kusura bakma da (kaskı takmadığını düşünmek bile istemiyorum) o kadar korumasızken takımdan ziyade eldiven kelebek konmuş gibi duruyor.
Asla kasksız kullanmam. Beş metre gidecek olsam bile. Bu yaşa kadar nasıl sağ kaldım sanıyorsun abicim. Güvenlik her şeydir bu motor denen şeyin üzerinde. Ben makara devam etsin diye kasksız çektirdim.
-
11 Haziran 2015, 17:27
atilla abi çok güzel olmuş ya :D kazasız belasız :D
-
11 Haziran 2015, 17:28
Mardin İl Temsilcisi
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Nihahaha :D Atilla abe. Penguen belgeseli açıcam ben ya asdfjklas
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
-
11 Haziran 2015, 17:31
atilla abi. Italyan mafyalarina donmusun. Bi ducati yada harleyin eksik :D
-
11 Haziran 2015, 17:32
telike adlı üyeden alıntı
atilla abi çok güzel olmuş ya :D kazasız belasız :D
Alışkın değilim ya, kendimi mafya gibi hissediyorum takım elbise giyince. Böyle bir yarmayı aynada görünce ben bile tırsıyorum hafif bu ne lan diye Motor kıyafetleri gibisi yok. (Gerçi onlar da kendimi şovalye gibi hissetmeme neden oluyor laf aramızda)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler