Abi karizma durmuş ya, eldivenden başka hiçbişeyin kelebekle alakası yok
Güvenlik önemli, boşverin bizi
Abi kaskla olanıda bi alsak cok hoş olabilir
Ben hergün kullanıyorum düşün Ataköy-Maslak arası. Siyah Pulsar, gömlek-kravat üstü file mont, kask, eldiven, altta birşey yok tabi kumaş-kösele devam. biraz riskli ama en oluru bu. Başlığı görünce tüyo alırım sanmıştım takımla daha korumalı yol var mı diye ama yine yok galiba.
Hani bişe olmayacaktı?
Yeşilköyde bisikletli veletler "OHA adama bak takım elbise ile motora binmiş NİHAHA MOHAHAHA" diye billur geçtiler. Duymamazlığa gelip gazlayarak kaçtım yanlarından.
Sadece bir kaç cici hanımefendi arabalarından elleri ile "gel gel, beni takip et işareti yaptılar. Tabi ben namusuma halel getirmemek için uymadım onlara.
-Her zaman sıkıca tembihlediğin gibi kör gittim kör geldim karıcım. Müsterih ol-
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Atilla abi takimlar ates ediyo. Tabi o ayan ablalar sana gel gel yaparlar simdi bu janti takimlari cekinde 25 yas genclesmissin. Bide kaski takinca en az 30. Abooo. Yenge duymasin abi. Bidaha seni kasksiz parmak arasi terlik ve atletle bindirtir motora
Abi kıyafetler şekil bize de yolundan çekilmek düşer
Full siyah bir 1000RR,üzerinde Atilla abi,kulağına kulaklık...
Al sana 0061 Atilla Bond
Ben hemen hemen her haftada bir kez Taksime takıp elbise ile motor kullanarak gidiyorum. Sıkıntı yok. Yanlız ayakkabıları lastik tabanlı seçmekte fayda var. Yoksa ayağı yere koyduğunda kayabilir. İtalyada her sabah yüzlerce insanı scooter üzerinde takım elbise veya bayansa döpiyes ile görebilirsiniz. Ters olan bir şey yok. Rahat olun. Siz rahat olursanız kimse yadırgamaz.
Allah kolaylık versin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)