Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

SONY Action Cam

REKLAM ALANI
    serkani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Made in Japan!
    Evet arkadaşlar.

Malum Go Pro'nun katili SONY Action Cam leri bilirsiniz.

İşte SONY Action Cam Ailesinin bir üyesi olan HDR AS20 modeli media markt gitti gidiyor hesabı üzerinden 539TL'ye satılıyor. Üstelik 15 hazirana kadar 50TL çip para hediye. Çip para için önceden sms atmanız gerekli, bu ayrıntıya da dikkat.

http://urun.gittigidiyor.com/fotogra...mera-172207277
    Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    eek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 9
    http://www.teknosa.com/urunler/11014...siyon-kamerasi

Mağazadakiler teşhir ancak web üzerinden alınanlar kapalı kutu ürünler, buradan almak daha mantıklı görünüyor.
    solmyr bunu beğendi.
    www.capitalcitychoppers.org

plegus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Kawasaki Ninja 650 R
    Alıntı eek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.teknosa.com/urunler/11014...siyon-kamerasi

Mağazadakiler teşhir ancak web üzerinden alınanlar kapalı kutu ürünler, buradan almak daha mantıklı görünüyor.
    Tükenmiş olması gibi bir sıkıntı var.

Motosikleti
    Tracer 9
    Alıntı plegus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tükenmiş olması gibi bir sıkıntı var.
    Ya ben yazdığımda vardı, ya da dikkat etmedim

Motosikleti
    Made in Japan!
    Ya ben yazdığımda vardı, ya da dikkat etmedim
    Yanlış bilgi paylaşımı yapıyorsunuz. Hayır, yazdığınızda da yoktu, Teknosa'yı takip ediyorum.

Öte yandan Teknosa'nın bir çalışma mantığı vardır, onu da çok iyi biliyorum. Stokları eritirken çok az ürüne çok hatırı sayılı indirim gelir ve ürünler kapışa gider. Stok eritildiğinden arık sadece iki mağazada teşhir ürünleri kaldı. Yani Teknosa'da seri sonu fiyatına bulmanız neredeyse imkansız.
    Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS

Motosikleti
    Tracer 9
    Alıntı serkani adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlış bilgi paylaşımı yapıyorsunuz. Hayır, yazdığınızda da yoktu, Teknosa'yı takip ediyorum.

Öte yandan Teknosa'nın bir çalışma mantığı vardır, onu da çok iyi biliyorum. Stokları eritirken çok az ürüne çok hatırı sayılı indirim gelir ve ürünler kapışa gider. Stok eritildiğinden arık sadece iki mağazada teşhir ürünleri kaldı. Yani Teknosa'da seri sonu fiyatına bulmanız neredeyse imkansız.
    Uzatmak istemiyorum ancak öyle bir yazmışsınız ki kendimi çok ciddi bir konuda ciddi bir hata yapmış gibi hissettim Almak isteyen olursa fiyat daha uygunken pahalı almasın diye verdiğim bir link, zaten ya vardı ya da ben dikkat etmedim demişim (ki iki seçenek var zaten). Alacak olan girer bakar, stokta yoksa da olan bir yerden alır. Bu sebeple zaman kaybeden varsa kusura bakmasın

okican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lambretta V200 ABS/Royal Enfield Hunter 350 ABS
    bu model miymiş go pro killer: D

bir arkadaşım kullanıyor, genel olarak giriş seviyesi için yeterli bir model.
    malzeme kalitesi klasik sony ve başarılı.
    lens başarılı.
    wifi, telefona yüklenen programda kadrajı görmek, kontrol etmek çok keyifli.
    bu özellikleri nedeniyle pil biraz sorun yaşatıyor.
    fiyat/performans oranı yüksek bir model.

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    sirkeci doğubankta bir mağazada sony hdr as 100 binliraya bırakıyordu kutusunda garantili...

ellaksakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar
    Buda HDR AS20 nin incelemesi

Motosikleti
    Made in Japan!
    Uzatmak istemiyorum ancak öyle bir yazmışsınız ki kendimi çok ciddi bir konuda ciddi bir hata yapmış gibi hissettim Almak isteyen olursa fiyat daha uygunken pahalı almasın diye verdiğim bir link, zaten ya vardı ya da ben dikkat etmedim demişim (ki iki seçenek var zaten). Alacak olan girer bakar, stokta yoksa da olan bir yerden alır. Bu sebeple zaman kaybeden varsa kusura bakmasın
    Üslubum biraz resmidir, takılmayın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------

Alıntı Karalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sirkeci doğubankta bir mağazada sony hdr as 100 binliraya bırakıyordu kutusunda garantili...
    Gariptir ama AS20 daha net ve keskin görüntüler sunuyor. Bir çok karşılaştırmalı inceleme videosu izledim. İşte bunlardan bir kaç tanesi;

SONY bence de kendi içinde kıyaslanması gereken bir cihaz, GoPro kıyaslamalarda özellikle titreşim ve renk meselesinde sınıfta kalıyor.

Bu yüzden GoPro'nun katili SONY'dir.
    eek bunu beğendi.

Freye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 Fazer8
    GoPro...
    Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar

plegus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Kawasaki Ninja 650 R
    Sal gitsin ya, ne dertler var buna gelene kadar :D Tabi şimdi daha pahalıya alınca enayi hissetmemiz gibi bir problem doğdu ama tekrar; sal gitsin ya, ne dertler var buna gelene kadar :D

Al abi, taş gibi alet: 67$
    https://www.youtube.com/watch?v=Li6_ws8-5HE
    eek bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)