Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Honda ESENGÜL = Parça bekleyişi devam ediyor

REKLAM ALANI
    Mitoqondri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Honda da sıkıntı eskiden beri var.. Adamları arayıp gelmiş olan motoru ayırttırıyorum.. 2 saat sonra satın almaya gittiğimde biz onu sattık, al bak kırmızısı var bunu al ne güzel diyorlar.. Tabi içinde müşterilerinde olduğu koca Honda bayiini birbirine katıp, yüzlerine küfür edip çıktım.. Honda'ya şikayet ettim bir geri dönüş bile olmadı.. Neleri var görseniz.. Bir parça gelmemiş çok mu ? Honda hayat onda..

R25 çıktıktan sonra, yok satan Cbr250r'a baktım stantta satılmayı bekliyor.. O an dedim, Honda artık sıçtın..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    Alıntı umuterdogdu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar herşeyi tarihiyle yazim düzenli olsun :D

Günlerden 21.05.2015 tarihi günün hangi gün olduğunu hatırlamıyorum Çağlayan tarafından şişli tarafına giderken sollama yaparken sollama yaptığım araç ondekı aracın ani freni ile sol a kırdı ve sağ taraftan tamponu ayagıma carptı .
    Olayın kısası Fren pedalı ve egsozda yamukluk mevcut .

Bende 22.05.2015 cuma gunu aynen hatırladım cuma gunude gidicem 1000 bakımını yaptırıcam motorun babamla konuştum okuldan cıkıcam eve gelip sabah gıdıcem işte oldu bir kaza yapıcak bişey yok ertesi gün oldu motorun frenınde sıkıntı yok sadece pedal yamuk tıngır mıngır gıttım cuma sabahı .

1000 bakımına geldim dedim randevun varmı dedi yok dedim sıra beklıcen dedı 45 dk 1 saat bekledıkten sonra motorumu aldılar bu arada dedım parça fıyatı ıstıyorum dedım tamam dedıler fıyatları söylediler

25 tl fren pedalı

45 tl mı nede egsoz koruması

25 tl de işçilik dedi adama 100 tl de dedi bende tamam dedim adama dedim 100 tl adam yatırdı esengül ' ün hesabına

merak ettiğim sadece yağı değişti motorumun heralde bakım oydu sadece

4000 de gel dedi tamam dedim

Parçaların siparişini aldılar tamam dedim çıktım motorumun pedalıda duzeltıler duzgun oldu ama siparişi verdik yenısı gelsın bıraz yamuk yanı

Tarih 22 .05 . 2015
    Şuanki Tarih 11.06.2015

Benim bildiğim Honda motosiklet dünyasının en yaygın yedek parçacısı değilmidir nedir bu 21 gün beklemek

15 inci gün aradığımda ise parça gelince biz sizi arıcağız oldu

Sizdede böyle bişey varmı yoksa parçayımı beklıyoruz hondadamı sıkıntı var ben bu hafta sonu istanbuldan taşınıyorum babamın dükkanını taşıyorum yarın yine arıcağım ama yani kalkıpta 2 parça için sakaryadan istanbula gelemem iyice sinirlendim .

bugüne kadar kimseyi noktalam işaretlerini kullanmadığı için eleştirmedim lakin bu sefer yazmadan edemeyeceğim. özellikle siyah kalın işaretlediğim yeri 2 kere okudum, şair burada ne anlatmak istiyor diye düşündüm. madem bir derdini paylaşıyorsun, azıcık özen göster yahu. çin işkencesi gibi yazmışsın.
    eek bunu beğendi.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Bunlar olsa olsa servisin iş güzarlığı
    Nc ye ön takım borular mil birde boruları şase ye bağlayan parça 3 günde değişti motosiklet teslim edildi
    Sizin iş te bi terslik var fakat HONDA ile alakası yok

Merhaba.
    Geçen cumartesi akşamı disk kilidi takılıyken gaza bastım. Normalde sorun olmuyordu ama bu sefer biraz fazla basmışım galiba. Disk mm yamulmuş. P.tesi sabahı direk servise gittim. Önceden aradım randevu almanıza gerek yok frenle ilgili sonuçta gelin dediler. Bende gittim. 2 usta baktı disk yamulmuş dedi. Bende değiştirelim ne kadar fiyatı dedim. 121 tl dediler, tamam alayım dedim. Ama o da ne? Parça stokta yokmuş. E ne zaman gelir? 1 aya gelir. Şimdi ne diyeyim? Motora binmemin zararı olur mu dedim, olmaz ama balata biter dediler. Bende tamam dedim çıktım. Hala bekliyorum parçayı bakalım.

Egee22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 100 MG Prince
    Eğer çinli bi marka olsaydı bu herkes yazardı biz boşuna honda alın demiyoruz diye.Gördüğünüz gibi her markada olabiliyormuş fanatik arkadaşlar :D

seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Cbf 250 gibi parcasi zor bulunan bi motorun hava filtresini 67 TL'ye honda gungor motor pendikten 3 gun icinde aldim, sasirtici

anılbel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wolf 125/ VSTAR
    Şöyle oluyor , bayi büyük parti mal çekeceği zaman senin parçanı da (unutmazsa) o siparişe ekliyor . Bu durum genelde ellerinde stok olmayinca oluyor .Yani olan müşteriye oluyor .Böyle saçma bir parça için bekle babam bekle...

xcom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc 750s
    Benim parçalar geldi aldım bugün.. Sipariş verirken honda merkezde var diyorlar öyle olunca 2 günde geliyor yoksa en az 3 hafta süre veriyoruz dediler burdaki durumu anlattım esengüle..

Cumartesi günü Honda Türkiyeyi aradım ve durumu anlattım. Pazartesi sabah 10.00 da telefonum çaldi ve arayan Hondaydı. Parçanız bayinize teslim edildi,gecikme için özür dileriz dendi. Akşam eve geçerken uğrayıp taktırdım. Sorun yok, motor zıpkın gibi

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    İlkokulda çok işime yaramıştı. Tavsiye ederim

Murat.K. ve ellaksakir bunu beğendiler.

Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlkokulda çok işime yaramıştı. Tavsiye ederim
    http://www.hermeskitap.com/catalog/images/Ywwln8nsn.jpg
    Bana mi tavsiye ediyorsunuz?

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı Mexico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana mi tavsiye ediyorsunuz?
    Konu sahibine
    Motosikletli Kaplumbağa...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)