Honda ESENGÜL = Parça bekleyişi devam ediyor
Reklamlar
-
11 Haziran 2015, 10:03
Reklamlar
-
11 Haziran 2015, 10:18
umuterdogdu adlı üyeden alıntı
Merhabalar herşeyi tarihiyle yazim düzenli olsun :D
Günlerden 21.05.2015 tarihi günün hangi gün olduğunu hatırlamıyorum Çağlayan tarafından şişli tarafına giderken sollama yaparken sollama yaptığım araç ondekı aracın ani freni ile sol a kırdı ve sağ taraftan tamponu ayagıma carptı .
Olayın kısası Fren pedalı ve egsozda yamukluk mevcut .
Bende 22.05.2015 cuma gunu aynen hatırladım cuma gunude gidicem 1000 bakımını yaptırıcam motorun babamla konuştum okuldan cıkıcam eve gelip sabah gıdıcem işte oldu bir kaza yapıcak bişey yok ertesi gün oldu motorun frenınde sıkıntı yok sadece pedal yamuk tıngır mıngır gıttım cuma sabahı .
1000 bakımına geldim dedim randevun varmı dedi yok dedim sıra beklıcen dedı 45 dk 1 saat bekledıkten sonra motorumu aldılar bu arada dedım parça fıyatı ıstıyorum dedım tamam dedıler fıyatları söylediler
25 tl fren pedalı
45 tl mı nede egsoz koruması
25 tl de işçilik dedi adama 100 tl de dedi bende tamam dedim adama dedim 100 tl adam yatırdı esengül ' ün hesabına
merak ettiğim sadece yağı değişti motorumun heralde bakım oydu sadece
4000 de gel dedi tamam dedim
Parçaların siparişini aldılar tamam dedim çıktım motorumun pedalıda duzeltıler duzgun oldu ama siparişi verdik yenısı gelsın bıraz yamuk yanı
Tarih 22 .05 . 2015
Şuanki Tarih 11.06.2015
Benim bildiğim Honda motosiklet dünyasının en yaygın yedek parçacısı değilmidir nedir bu 21 gün beklemek
15 inci gün aradığımda ise parça gelince biz sizi arıcağız oldu
Sizdede böyle bişey varmı yoksa parçayımı beklıyoruz hondadamı sıkıntı var ben bu hafta sonu istanbuldan taşınıyorum babamın dükkanını taşıyorum yarın yine arıcağım ama yani kalkıpta 2 parça için sakaryadan istanbula gelemem iyice sinirlendim .
bugüne kadar kimseyi noktalam işaretlerini kullanmadığı için eleştirmedim lakin bu sefer yazmadan edemeyeceğim. özellikle siyah kalın işaretlediğim yeri 2 kere okudum, şair burada ne anlatmak istiyor diye düşündüm. madem bir derdini paylaşıyorsun, azıcık özen göster yahu. çin işkencesi gibi yazmışsın.
-
11 Haziran 2015, 13:04
Bunlar olsa olsa servisin iş güzarlığı
Nc ye ön takım borular mil birde boruları şase ye bağlayan parça 3 günde değişti motosiklet teslim edildi
Sizin iş te bi terslik var fakat HONDA ile alakası yok
-
11 Haziran 2015, 13:57
Merhaba.
Geçen cumartesi akşamı disk kilidi takılıyken gaza bastım. Normalde sorun olmuyordu ama bu sefer biraz fazla basmışım galiba. Disk mm yamulmuş. P.tesi sabahı direk servise gittim. Önceden aradım randevu almanıza gerek yok frenle ilgili sonuçta gelin dediler. Bende gittim. 2 usta baktı disk yamulmuş dedi. Bende değiştirelim ne kadar fiyatı dedim. 121 tl dediler, tamam alayım dedim. Ama o da ne? Parça stokta yokmuş. E ne zaman gelir? 1 aya gelir. Şimdi ne diyeyim? Motora binmemin zararı olur mu dedim, olmaz ama balata biter dediler. Bende tamam dedim çıktım. Hala bekliyorum parçayı bakalım.
-
11 Haziran 2015, 14:03
Eğer çinli bi marka olsaydı bu herkes yazardı biz boşuna honda alın demiyoruz diye.Gördüğünüz gibi her markada olabiliyormuş fanatik arkadaşlar :D
-
11 Haziran 2015, 16:25
Cbf 250 gibi parcasi zor bulunan bi motorun hava filtresini 67 TL'ye honda gungor motor pendikten 3 gun icinde aldim, sasirtici
-
11 Haziran 2015, 16:50
Şöyle oluyor , bayi büyük parti mal çekeceği zaman senin parçanı da (unutmazsa) o siparişe ekliyor . Bu durum genelde ellerinde stok olmayinca oluyor .Yani olan müşteriye oluyor .Böyle saçma bir parça için bekle babam bekle...
-
11 Haziran 2015, 17:28
Benim parçalar geldi aldım bugün.. Sipariş verirken honda merkezde var diyorlar öyle olunca 2 günde geliyor yoksa en az 3 hafta süre veriyoruz dediler burdaki durumu anlattım esengüle..
-
16 Haziran 2015, 10:27
Cumartesi günü Honda Türkiyeyi aradım ve durumu anlattım. Pazartesi sabah 10.00 da telefonum çaldi ve arayan Hondaydı. Parçanız bayinize teslim edildi,gecikme için özür dileriz dendi. Akşam eve geçerken uğrayıp taktırdım. Sorun yok, motor zıpkın gibi
-
16 Haziran 2015, 10:33
İlkokulda çok işime yaramıştı. Tavsiye ederim
-
16 Haziran 2015, 12:41
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Bana mi tavsiye ediyorsunuz?
-
16 Haziran 2015, 12:56
Mexico adlı üyeden alıntı
Bana mi tavsiye ediyorsunuz?
Konu sahibine
Motosikletli Kaplumbağa...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)