Honda ESENGÜL = Parça bekleyişi devam ediyor
Reklamlar
-
11 Haziran 2015, 00:46
Merhabalar herşeyi tarihiyle yazim düzenli olsun :D
Günlerden 21.05.2015 tarihi günün hangi gün olduğunu hatırlamıyorum Çağlayan tarafından şişli tarafına giderken sollama yaparken sollama yaptığım araç ondekı aracın ani freni ile sol a kırdı ve sağ taraftan tamponu ayagıma carptı .
Olayın kısası Fren pedalı ve egsozda yamukluk mevcut .
Bende 22.05.2015 cuma gunu aynen hatırladım cuma gunude gidicem 1000 bakımını yaptırıcam motorun babamla konuştum okuldan cıkıcam eve gelip sabah gıdıcem işte oldu bir kaza yapıcak bişey yok ertesi gün oldu motorun frenınde sıkıntı yok sadece pedal yamuk tıngır mıngır gıttım cuma sabahı .
1000 bakımına geldim dedim randevun varmı dedi yok dedim sıra beklıcen dedı 45 dk 1 saat bekledıkten sonra motorumu aldılar bu arada dedım parça fıyatı ıstıyorum dedım tamam dedıler fıyatları söylediler
25 tl fren pedalı
45 tl mı nede egsoz koruması
25 tl de işçilik dedi adama 100 tl de dedi bende tamam dedim adama dedim 100 tl adam yatırdı esengül ' ün hesabına
merak ettiğim sadece yağı değişti motorumun heralde bakım oydu sadece
4000 de gel dedi tamam dedim
Parçaların siparişini aldılar tamam dedim çıktım motorumun pedalıda duzeltıler duzgun oldu ama siparişi verdik yenısı gelsın bıraz yamuk yanı
Tarih 22 .05 . 2015
Şuanki Tarih 11.06.2015
Benim bildiğim Honda motosiklet dünyasının en yaygın yedek parçacısı değilmidir nedir bu 21 gün beklemek
15 inci gün aradığımda ise parça gelince biz sizi arıcağız oldu
Sizdede böyle bişey varmı yoksa parçayımı beklıyoruz hondadamı sıkıntı var ben bu hafta sonu istanbuldan taşınıyorum babamın dükkanını taşıyorum yarın yine arıcağım ama yani kalkıpta 2 parça için sakaryadan istanbula gelemem iyice sinirlendim .
Reklamlar
-
11 Haziran 2015, 00:53
-
11 Haziran 2015, 00:57
Valla hayat filan onda değil 21 gündür parça yok onda :D
-
11 Haziran 2015, 01:07
Merhaba,
Siparişten 2 gün sonra ellerinde parça varsa eger taa ıstanbuldan aynı gün sipariş veriyorlar, ertesi gün elimde oluyor burda ama.. Bu zamana kadar öyle absürd beklemedim ben.
-
11 Haziran 2015, 01:14
Tamam ellerinde olmaz anlarım da 1 haftada burdan erzincana ptt kargo yolluyor herşeyi kos kocaman hondamı yollamıyor
-
11 Haziran 2015, 01:19
Ben cbr 250 ile kaza yapmıştım. 2013 model.
Sol gidon, sol büyük grenaj ve gidon topuzu siparişi verdim.
1 hafta olmadan elimdeydi.
Şaşırdım açıkçası sizin durumunuza.
-
11 Haziran 2015, 01:25
09.06.15 salı günü bende parça siparişi verdim bakalım bana ne zaman dönecekler.. burdan yazarım tekrardan
-
11 Haziran 2015, 01:29
xcom adlı üyeden alıntı
09.06.15 salı günü bende parça siparişi verdim bakalım bana ne zaman dönecekler.. burdan yazarım tekrardan
Yarın arıcağım inşallah bu hafta için giderim yaparlar taa kalkıp gelemem sakaryadan buraya yok böyle bişey ya
-
11 Haziran 2015, 01:31
geçmiş olsun cbr 125 gibi çok satılan bir motorun parçasının stok ta olmaması tuhaf ellerinde yoksa yurtdışından (Belçika da Avrupa depoları diye biliyorum )tedarik ediyorlar ,parça siparişi verirken türkiye deki depoda olup olmadığını kontrol edebiliyorlar sistemden baktırsaydın en azından neden beklediğini bilirdin
kazasız belasız
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
11 Haziran 2015, 01:35
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun cbr 125 gibi çok satılan bir motorun parçasının stok ta olmaması tuhaf ellerinde yoksa yurtdışından (Belçika da Avrupa depoları diye biliyorum )tedarik ediyorlar ,parça siparişi verirken türkiye deki depoda olup olmadığını kontrol edebiliyorlar sistemden baktırsaydın en azından neden beklediğini bilirdin
kazasız belasız
Yarın arıcağım ve sorucagım 21 gün beklememın nedenını yeter artık valla suyu çıktı ne bu ya sankı türkiyede olmuyan bir araba almısımda parçasını yurt dısından bekllıyorum
-
11 Haziran 2015, 02:30
umuterdogdu adlı üyeden alıntı
Yarın arıcağım ve sorucagım 21 gün beklememın nedenını yeter artık valla suyu çıktı ne bu ya sankı türkiyede olmuyan bir araba almısımda parçasını yurt dısından bekllıyorum
parayı verdinizmi başka bir servise gidip veya telefon açıp ürünün ellerinde olup olmadığını öğrenin eğer varsa hiç minnet etmeden gidin paranızı alıp başka yerde taktırın
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
-
11 Haziran 2015, 02:39
Parayı bankalarına adam yolladı yanı 100 tl yattı hesaplarına yarında aynı sekılde beklemedeyız derlerse gelıyorum ben paramı alıcam dıyıcem bune ya degıstırmıyorum parcayı dıyıp depoyu fullerım valla
-
11 Haziran 2015, 02:53
2005 model transalpime ne parça lazım olduysa 3 gün içinde temin edildi.Bence sizinkisi servisin çakallığı.Adamlar parayı iç edip bekletiyo olabilirler.
-
11 Haziran 2015, 03:26
merhabalar bende 125r kullanıcısıyım 2 hafta once ,sol büyuk grenaj,camurluk,kafademiri,kafa grenajı,egzoz koruma sparişi vermistim 2gun sonra honda marmaraya psrcalar gelmisti.size tavsiyem parcalari servisinde taktirmamaniz sirf montaj icin bi ton para istiyorlar guvendigin bi ustuniza taktirin.
-
11 Haziran 2015, 03:35
sorun bence honda değil bayide tecrübeyle sabittir büyük bir ihtimalle sipariş bile vermemiştir. Servise gidin yanında hondayı arayıp teyit ettirin.
-
11 Haziran 2015, 03:41
Dostum senin ehliyetin yok, bildiğimiz kadarıyla direksiyondan kalmıştın.Kazayı karşı taraf nasıl üstlendi ki.Bazı şeyleri anlayabiliyoruz.Birde 21 gün olmuyor iyi hesaplarsan.Yerinde olsam tek başıma gitmez,bir büyükle giderdim.Parçaları sipariş eder,daha uyguna bir bilene taktırırdım ki parçaları sen takabilirsin.
-
11 Haziran 2015, 03:51
pazartesi günü sarf malzemesi olmayan bir parça sorduğumda(gaz telive hava filtresi) msx in türkiyede henüz bu tarz yedek parçalarının olmadığı sipariş geçtikleri takdirde perşembe günü ellerinde olacağını söylediler.
-
11 Haziran 2015, 08:26
banada parca lazım oldu istanbuldan gazıantepe gazıantepe 2 günde welimde idi ama stokta olmayan ürün olunca dedıgınız gıbı bekleme sorunu olabılıyor.banada yan kafa lazımdı pazartesı gıttım stokda varsa hemen gelır yoksa 10-15 sürer dediler ..bence size denk gelmıs
-
11 Haziran 2015, 09:11
Honda otoseveri onerırım parça stogu var bayilerinde bide
-
11 Haziran 2015, 09:51
Yorumlarda çok şikayet var ayrıca.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)