Hannibal da 3.sezonda motosiklet kullanmaya başladı.Süper kahraman değil ama tarz adam.
Çizgi romanlardan ve filmlerden bilen bilir Wolverine de tam bi motosiklet delisidir.
Bunun yanında Wolverine'nin uyuz olduğu Cyclops da motosiklet sever süper kahramanlar tayfasından.Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam birinci X-men filminde Wolverine Cyclops'un motosikleti yürütmüştü.
90'lı yıllarda HBB TV vardı belki hatırlayanınız vardır. Flash TV ayarında bir kanaldı, tüm gün yayınlarında kod verirdi ve insanlar o kod'ları not edip erzak yardımı fln alıyordu. İlginç bir kanaldı ben çok küçüktüm o zamanlar.
HBB güzel animeler oynatırdı Bari Bari Densetsu'yu yayınlıyordu motor üzerine bir anime ilk o zaman hayran olmuştum.
1987 yapımı hep motor'ların ön planda olduğu bir animeydi. İşte benim kahramanımdır kendisi
Ekleme ; Ayrıca listede terminatör'de olmalı bence .... Terminatör'ün ilk filmindeki o Los Angeles'ın ünlü su su kanallarındaki sahnesi yok mu )))
Çizgi romanlardan ve filmlerden bilen bilir Wolverine de tam bi motosiklet delisidir.
Bunun yanında Wolverine'nin uyuz olduğu Cyclops da motosiklet sever süper kahramanlar tayfasından.Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam birinci X-men filminde Wolverine Cyclops'un motosikleti yürütmüştü.
Katkıların için teşekkür ederim Böylece izleyeceğim filmleride belirliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------
Vay be.. Bizim yetişemediğimiz dönemler bunlar ( Yalnız abimiz zengin haa kask arai )
İşte bu sahne Ne yıllardı ya 90'lar şu karizmaya bakarmısınız
Çok enteresanmış ya kasksız binilmesine izin vermeleri. Demekki adamlar trafik düzenlerine güveniyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------
Adam tırla motora arkadan vuruyor ve çocuk kaza yapmıyor. ))
en efsanesinden bir sahne.
ismail abi ve iskender.
https://www.youtube.com/watch?v=CgfEfsJOkJ8
Süper Türk'ü de unutmayalım, Tamer Karadağlı.
Hazır konu açılmışken Arrow dizisinde kullanılan motosikletleri gördüğüm ve hatırladığım kadarıyla sıralayım.
Oliver Queen günlük hayatta Ducati Diavel kullanıyordu ama son sezonlarda pek göremedik bu motosikleti;
Arrow olarak suçla savaşırken Ducati Monster kullanıyor;
Arrow'un baş yardımcısı Roy/Arsenal tam olarak markasını çıkartamadığım şu süpermoto tipindeki motosikleti kullanıyor;
Huntress karakteri en başta BMW R60 kullanıyordu;
Arrow tarafından eğitildikten sonra o da Ducaticiler kervanına katıldı ve Ducati Streetfighter kullanmaya başladı.Arrow'un herhalde Ducati ile anlaşması falan var.
Bu da bonus.Dark Knight Rises filminde Bane ve ekibi BMW F800 GS ler ile ve yine markasını tam çıkartamadığı bir kaç enduro ile borsa soygununu gerçekleştirdi;
Catwoman'da filmde Batman'in özel yapım motosikleti olan Batpod'u sürdü.Ve bence üstünde Batman'dan daha iyi duruyor.
Katılımlarınız için teşekkürler ) Bir an Hulk u motor sürerken düşündümde ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)