aşkolsun kardesim.. biz senin kaliteni zaten bilioz..olcan138 adlı üyeden alıntı
altındaki mal deseydik daa ii olurmuş..
S&S
aşkolsun kardesim.. biz senin kaliteni zaten bilioz..olcan138 adlı üyeden alıntı
altındaki mal deseydik daa ii olurmuş..
S&S
Mal iyi mal arkadaşlar. Benim Corvus 2300 km ye dayandı. Pazar Sapanca ya gittik. 2 kişi hararet ibresi bile kalkmadı... Ortalama hız 110-120 dir. Bir depo benzin yaktı. Yani 32 YTL lik benzinle 350 km yol gitti.
Cüneyt Eralp
Estafurullah aaaaa,
mal demeyin kardeşime
Bu arada DN-01 diyorum yahuuuuu...
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
ben bunu gördüümde kafayı yedim de acaba sakın konsept olmasın bu...G-Strider adlı üyeden alıntı
S&S
zuhtupasa adlı üyeden alıntıİyi bari, sevenlerim varmış, öğrenmiş oldum...G-Strider adlı üyeden alıntı
@zuhtupasa, abi eminim senin altında da iyi duracak mal.(Kendininki)
@G-Strider, abi DN-01'i de senin altında görürüz artık, eminim o da yakışır.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Anaaaa benim karakaçan buuuuuuuuu
Cüneyt Eralp
boyattımı len 1 gecede kırmızı şimşeği.. karakaçan demişin...
Arkadaşlar iyisiniz hoşsunuz ama Dorado denen firma yerli bir firmadır, dünyada Dorado'yu Türkiye'den başka bir yerde göremezsiniz. CF motordur, ve öz be öz Çin malıdır. Lütfen yanlışlık olmasın.
Akira'nın verdiği linke tıklarsanız zaten göreceksiniz Çinli olduğunu. Çinlilerin içinde en kalitelisi diyebilirim ama menşei olarak bakarsanız Çin.
Ayrıca fuarda dağıttıkları broşürlerde İtalyan çizgileri falan gibi bir cümle kullanarak sanki İtalyan markası gibi lanse etmeye çalışıyorlar. Ayrıca yazılı olarak değil ama sözlü olarak "bunlar Tayvan malı" dediklerine bizzat şahit oldum.
Yaw kardeşim çinli de ama kaliteli de, malın iyiyse zaten satar. Böyle tüketiciyi yanıltmaya yönelik pazarlama taktiklerini oldum olası belden aşağı vurmak diye nitelendirmişimdir.
Sonuçta mesleğimiz.
İyiliğini kötülüğünü tartışmıyorum burda sakın kimse yanlış anlamasın. Ayrıca cruiser motor değil, cruiser taklidi yapan scooter'lar bunlar. Sadece kabuk cruiser. Geriye kalan herşey scooter.
abi hangi 250 cc motor 120 km/h la giderken bağırmazki?_?Akira adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
Exporting Divison of CFMOTO, "China"
Mr Charles Ni、Miss Zhang
Add: HONGQIAO HIGH-TECH ZONE, YUEQING CITY. ZHEJIANG
Tel: 0086-577-62336282/62336065
Fax: 0086-577-62336172
tırnak içindeki yere iyi bakmak lazım
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Yaw bu arada "scooter"ın tanımı nedir arkadaşlar??
Bana kalırsa scooter:
1) Sadece vitessiz olmasıysa eğer, 65 model "vitesli" vespası varmış dayımın, yani vitessiz olmak "scooter" olarak tanımlamak için yeterli değil.
2) Küçük tekerlekli olan motosiklete scooter demek yeterli tanım olarak kabul edilirse ise, o zaman da Dorado V3, Honda DN-01 ve Suzuki G-Strider kesinlikle scooter değiller
3) Motor yerleşiminin depo altı yerine arka tekerlek önü olarak seçimi scooter olarak tanımlanırsa yine Honda DN-01 ve Suzuki G-Strider kesinlikle scooter değiller
4) O zaman temel olarak: "Vitesli ya da vitessiz küçük tekerlekli ve motor yerleşimi klasik depo altı yerine arka aks önü olan araçlara scooter denir."
Bu tanımlamayla, Dorado V3, Honda DN-01 ve Suzuki G-Strider scooter değildir; olsa olsa "automatic cruiser" olarak tanımlanabilirler.
Bana kalırsa motosikletin geleceği de bu crossover tasarımlarda ve teknolojilerde yatmaktadır
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
Boss Hoss V8 ler otomatiktir.Ama başlığı açanın ilgi alanında mı onu bilmiyorum..
hocam sanırım boss hoss v8 8000 cc.. ben giriş seviyesinde olduğumdan hayali bile uzak..
Regal Raptor da Otomatik vitesli uygun chopper var..
Hem de kayış aktarmalı değil, hızlandıkça vites değiştiren sistem.
http://www.motogiyim.com/main/produc...ID=0&cat_ID=71
Eralp TEREM
motogiyim.com
motoregitim.com
Boss Hoss gerçek anlamda otomatik bir Gezi (Cruiser) motorudur.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)