Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

kötürüm olmak

REKLAM ALANI
    MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    yazabileceğim tek şey şuan gerçekten çok üzüldüğüm..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ali1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SATTI
    Abim geçmiş olsun. Allah yar ve yardımcın olsun.

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Sizin ve ailenizin Allah yardımcısı olsun!
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    Çok geçmiş olsun , allahtan ümit kesilmez deyip içindeki umudu hep canlı tutup vücudunun aslında nasıl mükemmel bir makina olduğunu unutmayıp iyileşmeye çalışmaktan asla vazgeçip durumunu kabullenme. Bunu söyleyen doktor , arkadaş eş dost kim varsa da hepsini değiştir.
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

eruyanik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250 Comet
    arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. tek tek cevap yazmam mümkün değil. hepiniz harika insanlarsınız;) bende tam kesi mevcut. umut aramıyorum. aksi takdirde mutlu kalmam mümkün değil. iyileşmekten başka bir şeyi düşünemeyen nasıl mutlu kalabilir. ancak söylediklerinize de inanıyorum. yanlış anlaşılmasın. ruh ve bedenin ortak bir şekilde hemen herşeyin üstesinden gelebileceğini biliyorum. inanın yakın zamanda düşündüm. ancak bunun gereğini yapmak çok ağır bir bedel getirecektir yanına. öyle bir odaklanma müthiş bir sabır ve arınmayı gerektirir. üstelik iyileşene kadar da bir daha hiç mutlu olamazsınız.

bu arada bir not olarak ilave edeyim: omuriliğini hafifçe zedelemiş nice insanla tanıştım. hiç birisi halen yürüyemedi. açıkçası ben yürüyebilen tek bir insan örneğine rastlamadım (dünyada bir örneği yok, literatürde tek bir örnek yok). siz siz olun omuriliğinize çok dikkat edin.
    ceydamer ve bilginozi bunu beğendiler.

karacabeg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kaza ve kader Allahtandır diye inandık. Allah şer yaratmaz vardır bunda da bir gizli hikmet.
    Ruhuna bedenin engel olamıyor belli ki
    Duruma bende çok üzüldüm dik duruşuna da hayran kaldım
    başka ne diyebilirim ki
    Arenli bunu beğendi.
    "Edeple gelen lütufla gider"

kyagmur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ F250
    çok üzgünüm inşallah daha iyi olursunuz fakat takdire şayan bir iradeniz olduğu belli örnek bir insansınız

Motosikleti
    MT07ABS / FZ09
    cok uzuldum.
    ancak bir yandan da icinde, ruhunda umut tasidigini hissettim, gulumsedim.
    boyle bir kaza gecirmene ragmen bu forumda mesaj yazman bile su anda motor kullanan bizler icin buyuk bir onurdur.

tabii ki mutluluk fiziksel bir sey degil.
    mutlu, umutlu olmani dilerim.
    sagol.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Daha yaşınız oldukça genç,teknoloji çok hızı ilerliyor. Bu konuda konu ile alakalı yurt dışındaki kaynakları sıkı takip etmek, hayatınızı bambaşka bir hale sokabilir. Bir çok yeni teknoloji için farklı durumlara göre hastalar arıyor bilim insanları, bunu göz ardı etmemenizi şiddet ile tavsiye ederim. Evet belki zor bir hayat bundan sonrası için ama, buraya bu satırları yazabiliyor olmak bile çok büyük bir ayrıcalık, zira siz bunun farkındasınız. Beterin beteri var derler ya, halinize çok şükür.. İnşallah tekrar ayağa kalkabileceğiniz günleri de görürüz.. Tekrar geçmiş olsun..

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Allah sabır ve şifa versin inşaallah.

Allah hepimize hayırlı ölümler nasip etsin.

Motosikleti
    Hyosung GT250 Comet
    "Kaza ve kader Allahtandır diye inandık. Allah şer yaratmaz vardır bunda da bir gizli hikmet.
    Ruhuna bedenin engel olamıyor belli ki
    Duruma bende çok üzüldüm dik duruşuna da hayran kaldım
    başka ne diyebilirim ki"

Kesinlikle. Başıma gelen bu kazanın manevi yönü ile ilgili sürekli değerlendirme yaptım. en son geldiğim noktada kendi hatalarımı kabullenmekle birlikte bu kazanın bana bir nevi hem mükemmel bir ders ve hem de bir ödül olduğu kanaatine vardım. hiç tereddüdüm yok bu hususta. aynı anda müthiş bir cezayı ve muhteşem de bir şevkati içeren bir kazaydı bu. ne garip; insanın bazı istekleri gerçekleştiğinde bunun bazı bedelleri de oluyor. onu öğrendim. bir yandan çok şeyimi kaybettim. bir yandan da her zaman aklımda olan ama gerçekleşmesinin imkansız olduğunu düşündüğüm isteklerimi kazandım. uzun mesele. burada anlatmak mümkün değil. hani derler ya istediğiniz şeyin ne olduğuna dikkat edin diye. öyle bir durum işte;) selamlar.

"çok üzgünüm inşallah daha iyi olursunuz fakat takdire şayan bir iradeniz olduğu belli örnek bir insansınız"

insan insanın aynasıdır. karşısında ne görürse aslen kendisinde var olanı görür. teşekkürler.
    Darkcity2000, Arenli, ilkadam ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Hep motosiklet üzerinde öleceğimi ya da kısa süreli sakatlıklar yaşayacağımı düşünüyorum olası bir kaza anında. Herhangi bi kalıcı hasar yaşar mıyım diye düşünmedim hiç, düşünmekte istemiyorum Allah yardımcınız olsun. Bana motor üstünde ölmek kötürüm kalmaktan daha sıcak görünüyor gözünün önüne son gelen görüntü motosikletin üzerinde oluşun gerisi karanlık belki de sırf bu yüzden hiç kötürüm olabileceğimi düşünmedim.
    TheAwesome bunu beğendi.

Berkec. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Spacy
    Çok geçmiş olsun abi inşallah iyileştiğini de görürüz

Kardesim ole bisey yazdinki solenecek soz yok. :(

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Allah yardımcınız olsun umarım isteğiniz istekleriniz umduklarınız hep gerçekleşir hep kafanız dik olsun asla yılmayın asla güçsüz olmayın..

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Alıntı Olcay Avşar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah sabır ve şifa versin inşaallah.

Allah hepimize hayırlı ölümler nasip etsin.

Amin Amin Amin !
    Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

Motosikleti
    Hyosung GT250 Comet
    "Hep motosiklet üzerinde öleceğimi ya da kısa süreli sakatlıklar yaşayacağımı düşünüyorum olası bir kaza anında. Herhangi bi kalıcı hasar yaşar mıyım diye düşünmedim hiç, düşünmekte istemiyorum Allah yardımcınız olsun. Bana motor üstünde ölmek kötürüm kalmaktan daha sıcak görünüyor gözünün önüne son gelen görüntü motosikletin üzerinde oluşun gerisi karanlık belki de sırf bu yüzden hiç kötürüm olabileceğimi düşünmedim."

kaza anında ve sonrasında bilincim sürekli yerindeydi. tabii şunu da söyleyeyim vücudumda tek bir çizik dâhi yoktu. sadece belden aşağıyı hissedemediğim için omuriliğimi kırdığımı biliyordum. ancak daha sonra hastanede ameliyata girmeden önce iç kanamam olduğu farkedildi ve son anda yapılan bir müdahaleyle ölümden dönmüş oldum. sonradan öğrendiğim bir de 12 adet kaburga kemiğim kırıkmış. zaten bu nedenle akciğerden iç kanama geçirmişim.

metinkilic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S ABS
    Okurken bir yutkundum. Çok büyük geçmiş olsun. Önemli olan yaşam azminiz, hayattan aldığınız zevk. Gerçeklerle yüzleşerek kendinize yeni bir yol bulmuşsunuz. Bu çok büyük cesaret, duygusal birikim ve duygusal zeka gerektirir. Bu nedenle sizi tebrik ediyorum.
    Hayatın kendisi başlı başına bir risk, hepimizin başına ne zaman nerede ne geleceği belli değil.
    Motora binmeden önce şöyle bir 10 saniye hayati konuları kafamda kontrol ediyorum. Psikolojik olarak hazırlıyorum. Motordan ve trafikten korkuyorum ve bu korkumu hiç bir zaman cesarete çevirmedim. Ancak böyle olunca daha korumacı ve daha dikkatli davranıyorsunuz.

Motorunuz neydi. Hiziniz neydi. Allahtantan umit kesilmez kardesim.nasil dustunuz nasil yuvarlandiniz.

ceydamer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hero pleasure
    Alıntı eruyanik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. tek tek cevap yazmam mümkün değil. hepiniz harika insanlarsınız;) bende tam kesi mevcut. umut aramıyorum. aksi takdirde mutlu kalmam mümkün değil. iyileşmekten başka bir şeyi düşünemeyen nasıl mutlu kalabilir. ancak söylediklerinize de inanıyorum. yanlış anlaşılmasın. ruh ve bedenin ortak bir şekilde hemen herşeyin üstesinden gelebileceğini biliyorum. inanın yakın zamanda düşündüm. ancak bunun gereğini yapmak çok ağır bir bedel getirecektir yanına. öyle bir odaklanma müthiş bir sabır ve arınmayı gerektirir. üstelik iyileşene kadar da bir daha hiç mutlu olamazsınız.

bu arada bir not olarak ilave edeyim: omuriliğini hafifçe zedelemiş nice insanla tanıştım. hiç birisi halen yürüyemedi. açıkçası ben yürüyebilen tek bir insan örneğine rastlamadım (dünyada bir örneği yok, literatürde tek bir örnek yok). siz siz olun omuriliğinize çok dikkat edin.
    Okurken parmaklarımı ısırdığımı farkettim... Bir yandan şaşkınlığın tesiri ile alabildiğine sokak ağzı takınarak, "vay anasını adamdaki pozitifliğe bak" diye düşünüp ürperdiğimi de itiraf etmeliyim. Harikasınız, ne olur bu düşünce tarzınızı kaybetmeyin!!!

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)