benim motoru değiştirip cruisera geçince hanımada ehliyet hediye etmek şart olacak.
Bence sevgiliye öyle bir hediye olamaz abi olamaz nayır :D 24 ay tektaş yüzük alıpta 6 ay bırlıkte oldugun kız arkadasından ayrıldıgında 2000 tl desek bişeye geri kalanını oduyorsun motor 5000 tl daha sakat abilerim bence en iyisi evli çiftler almalı
Tabi altımda porsche olsa :D alırım sevgilime vespa asdasd
Yaşadığımız ülkenin, aynı havayı soluduğumuz asalakların farkında olan, kız arkadaşını/nişanlısını/eşini seven hiç kimse ona bayan olduğunu bu kadar bariz gösteren bir motosiklet almaz. "Aaaaaaaaaaaaa karıya bak lan motor sürüyoooo" derken ağzının suyu akan pezevenkler bakacaz diye ezerler. Sıradan bir motorda ise o kadar çok fark edilmez, farkedilmediğinde ise risk daha azdır.
Kıza 30.000 gayme bayılıp bi 600rr alsam ayrılınca motoru çalıntıya çıkarır kızdan öcümü alırım. Hem hapis hem motor miss...
Bence alınmamalı, işlerin ters gitmesi halinde iki tarafın da canını sıkar böyle maddi hediyeler. Ayrıca her gün onlarca tehlikeden ben sıyrılabiliyorum ama o yapabilecek mi? Evli olsam çok düşünürdüm sanırım, özgürlüğe karışılmaz ama öleceğini ya da sakat kalacağını görüyorsan engel olmak görevindir
Edilebilir ve edeceğim de. Pembe renkli üzerinde ufak tefek oynamalar yaptığım bir Today olacak inşallah. Tabi ona uygun kaskı unutmamak gerek.
Evli olunca maddi değeri büyük olan bişeyi hediye etmek maddi açıdan bi fark yaratmaz. Sonuçta hediye eden taraf edilen taraf aynı yastığa baş koyuyor. Ama maneviyatı paha biçilemez. en iyi hediye ekipmandır. Kişiseldir bi kere. Maddi değeri taktıktan sonra yoktur ama maneviyatı çoktur. Ben para verip çiçek almaktansa ordan burdan toplanan çiçeği tercih ederdim. O yüzden bahar gelmesine yakın "sen bana niye çiçek getirmiyorsun artık!?" Muhabbetleri dönerdi :D çok mu pahalı hayır tabiki de değil ama çiçekte bile bir emek, ellerinin her yaprağına deymesi, "ulan bi gören olmasa bari" ürkek bakışları, çaktırmadan demet yapıp onu bi de bağlayıp çantaya atıp hemen motoru çalıştırıp tüymesi, bunlar paha biçilemez bence. Motor hediye etmek hikaye.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:31 ----------
Gecenin bu saati özledim mi nedir duygusala bağlamışlm peeeh :D
3-) kadın olması
Motor fazla imalı olmasın sonra? Motor gördüm aklıma sen geldin anlamı çıkarsa sakat
Sevgiliye hediye edeceksen de motosiklet senin uzerine olmalı
Başlığı her gördüğümde Harun'a motor hediyesi diye okuyorum
Ben eşime 1000 RR alıp,salıcam trafiğe. Oh be,bekarlık sultanlık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)