Merhaba arkadaşlar bugün can sıkıtınsından gittik kız arkadaşımla beraber motorumuza tanıtım videosu çektik youtubede sayfamıza abone olarak destek veriseniz sevinirim )Hero Glamour alacaklar izlesin )
Merhaba arkadaşlar bugün can sıkıtınsından gittik kız arkadaşımla beraber motorumuza tanıtım videosu çektik youtubede sayfamıza abone olarak destek veriseniz sevinirim )Hero Glamour alacaklar izlesin )
hiç böyle temiz bi motorum olmadı (hijyenik olarak)
enduroyu yeni bıraktım. çamuru yadırgamıyorum
valla kardeşim ne yalan söyliyim senin işi gücü bırakıp gidip reklamcı olman lazım elinize sağlık
Hahaha teşekkürler arkadaşlar mesleğim kurgu montaj sayılır yapıyorum ara ara bu işi ) Motordan anlasak daha güzel şeyler yapcazda yeniyiz henüz
Süper olmuş ben olsam satardım videoyu Hero motora, adamlar arıyodur böyle şeyleri.
çekim güzel after effect güzel daha ne olsun tebrik ederim müzik iddaalı güzel olmuş
Bencede çok güzel olmuş, arkadaşın dediği gibi sat bence firmaya videoyu. After'da mı yaptın efektleri vs ?
bende tavuk ve koyun ezdiğim motorumun videosunu çekeceğim şuan para biriktiriyorum sj4000 alacağım arkadaşlar köydeki maceralarım ve ezme videolarım için takipte kalın
Tam bir tanıtım videosu! Sadece geri sarmaları beğenmedim. Onun yerine ileri doğru hızlandırabilirdi Ne dedim lan ben şimdi
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Güzel dedin Volkan Hocam eleştiriye her daim açığım ) Valla arkadaşlar bende bu iştem ekmek yiyorum ama bunu glamouru cidden çok sevdiğim için çektim az yakan ve güzel giden yolda bırakmayacak bir motor. Düzenli bir birlikteliğiniz var Satma işine gelince onun yerine yolladım heroya maille varsın paylaşsınlar zaten reklam videoları vardı güzel .
Bende begendim. Sadece geri sarmayi begenmedim. 10 uzerinden 8 alir bence duzeltip yolla heroya
Eyvallah arkadaşlar yolladım heroya. Valla siz demeseniz hiç aklıma gelmezdi ama para işine girmedim direk yolladım paylaşabilirsiniz diye. Eğer dediğiniz gibi ciddi bişeyler düşünürlürse gerekli düzenlemeleri yapıp daha güzel bişey çıkartırız. Bu arada çok teşekkürler teşvikleriniz için
Hadi hayırlı olsun.. Geri dönüş olursa bilgilendirme yap hocam..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)