Ybr ile 105 ama genelde 60ı geçmemeye gayret ediyorum
Ybr ile 105 ama genelde 60ı geçmemeye gayret ediyorum
yahu şu başlığa bilmem kaç gidebildigini itina ile yazanlar güncel kaza başlıklarına da aman arkadaşlar lütfen dikkatli olalım,efendi sürelim yazmasınlar
152 hız yapmak istememiştim ama yol %6 eğimliydi ibreye bakınca anladım kasten olmadı
siz, yazımdaki ana fikri anlayamamışsınız..
hız yapmanıza karşı değilim ben dahil isteyen istediği şartlarda istediği kadar gitsin ..
lakin burada şu kadar hız bastım deyip bir şekilde gençleri konuya imrendirmek ve sonrasında veya öncesinde bir çok kaza başlığına da farklı tavsiyeler sunmak çelişki değilmidir..
hayatın içindeki tüm çelişkili durumlar gülümsememe sebep olur,aynı şekilde karşılayarak yazdım..
CBR250r ile kadran 174
CBR650f ile kadran 246
yalnız bu rakamlara bakmak oldukça tehlikeli olabiliyor aman deyim dikkat mümkünse video kaydından kaç yaptık diye bakmak makbul olanıdır.
Herkes 200-300 kapatsın gitsin, 200 'ün altında giden bizden değildir gibi bir yaklaşım içerisinde olunmasını bekleyemeyiz değil mi? Tabi ki insanlara doğru olanı telkin etmek her zaman en doğru yaklaşım şeklidir, HIZ eşittir = FELAKET ise, bunun aksini savunmak ya da aksini anlatmak yersizdir.. Buraya gelip yaptığımız top speedleri yazmanın da insanları özendirecek bir tarafı olacağını pek sanmam, ihtimal mi evet, zira motosikleti ne olursa olsun, onun son hızını görmeyen, insan sayısı 3'ü 5'i geçmez. Yani siz ben 300 km sürate çıktım diye 150 CC motosikletiniz ile ulan adam 300 yapmış hadi bende bi 300 yapayım demezsiniz zaten 300 yapamaz motosikletiniz, ha motosikleti 300 yapabilen bir adamda Levent 300 yapmış, bende 300 yapıyım demez, çünkü o zamana kadar illaki çevirilmiştir o gaz..
Sizin bahsetmek istediğinizin doğru anlatım şekli anladığım kadarı ile şu olmalı : Arkadaşlar o kadar kaza görüyoruz, ölümlü haber okuyup üzerine tartışıyoruz, hızlı gitmeyelim gitmeyin diyoruz, ama tabloya baktığım da hepimiz hız yapıyoruz, olabilir. Bunu bir çelişki olarak nitelendirebiliriz, ama motosikletin adı boşu boşuna ŞEYTAN ARABASI değil.
Mondial 100 mg prince 115
120km/h ve yeterince korkutucu geldi, büyük konuşmamak lazım ama benim limitim bu sanırım. 90km/h civarı oldukça keyifli, üstü korkutuyor, altında da yol bitmiyor.
101 km cb125e
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------
ideal hızım 80 km uzun yolun keyfını çıkarın
yokuş aşşağı 86
bugün Rollerblade GM 84 ile İstanbul Maltepe Veledrom pistinde 34 km hıza çıktım
ha bu arada pistte benimle yarışmak isteyenleri pazar günü beklerim...
helal valla :D
Mobylette Super 52 100cc Airsal Silindir ile 90
Kuba XY100-e cup ile 140(ibre sorunluydu biliyorum 110 falan yapmışımdır en fazla :D)
Mondial AGK 125 - 100
Kuba CR1 - 138(GPS)
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)