Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Yüksek hız

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ybr125
    Ybr ile 105 ama genelde 60ı geçmemeye gayret ediyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet kurufasulyenin faydalarından bahsedelim bugün gps ile deneme amaçlı ne kadar şaşırıyor diye motosiklet tepesine çıktık, ibre 90 da iken gps 81 gösteriyordu demek oluyor ki
    ne kadar hızlı gittiğin önemli değil yiğen nasıl yaşadığın önemli bu gidişte @kuvvetmira nın avatarı çalarım ben
    GPS ile değil araba ibresiyle kıyasla. Tavsiye etmesem de Citroen C4 gibi dijital göstergeli arabalarla yan yana gelip gözucuyla km saatine bi bakış atıp hızını kıyaslayabilirsin.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    yahu şu başlığa bilmem kaç gidebildigini itina ile yazanlar güncel kaza başlıklarına da aman arkadaşlar lütfen dikkatli olalım,efendi sürelim yazmasınlar

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GPS ile değil araba ibresiyle kıyasla. Tavsiye etmesem de Citroen C4 gibi dijital göstergeli arabalarla yan yana gelip gözucuyla km saatine bi bakış atıp hızını kıyaslayabilirsin.
    niye araba ibresi?

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    niye araba ibresi?
    Onlarda da hata var çünkü, GPS ile kıyaslamak adaletsizlik olur.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu şu başlığa bilmem kaç gidebildigini itina ile yazanlar güncel kaza başlıklarına da aman arkadaşlar lütfen dikkatli olalım,efendi sürelim yazmasınlar
    İnsanlara iyi olmayan birşeyi tavsiye ETMEMEK sağduyudur. Ve herkes bilir ki, VStorm ile ulan bu alet kaç yapıyo bi bakalım dememiş olma ihtimaliniz %0.. Bu durumda buraya yazıyor olmanız ile yazmıyor olmanız arasında herhangi bir fark yoktur.

MustafaErdur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    152 hız yapmak istememiştim ama yol %6 eğimliydi ibreye bakınca anladım kasten olmadı

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı leopessia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsanlara iyi olmayan birşeyi tavsiye ETMEMEK sağduyudur. Ve herkes bilir ki, VStorm ile ulan bu alet kaç yapıyo bi bakalım dememiş olma ihtimaliniz %0.. Bu durumda buraya yazıyor olmanız ile yazmıyor olmanız arasında herhangi bir fark yoktur.

siz, yazımdaki ana fikri anlayamamışsınız..

hız yapmanıza karşı değilim ben dahil isteyen istediği şartlarda istediği kadar gitsin ..

lakin burada şu kadar hız bastım deyip bir şekilde gençleri konuya imrendirmek ve sonrasında veya öncesinde bir çok kaza başlığına da farklı tavsiyeler sunmak çelişki değilmidir..

hayatın içindeki tüm çelişkili durumlar gülümsememe sebep olur,aynı şekilde karşılayarak yazdım..

Motosikleti
    2014 Cbr 650f
    CBR250r ile kadran 174
    CBR650f ile kadran 246

yalnız bu rakamlara bakmak oldukça tehlikeli olabiliyor aman deyim dikkat mümkünse video kaydından kaç yaptık diye bakmak makbul olanıdır.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz, yazımdaki ana fikri anlayamamışsınız..

hız yapmanıza karşı değilim ben dahil isteyen istediği şartlarda istediği kadar gitsin ..

lakin burada şu kadar hız bastım deyip bir şekilde gençleri konuya imrendirmek ve sonrasında veya öncesinde bir çok kaza başlığına da farklı tavsiyeler sunmak çelişki değilmidir..

hayatın içindeki tüm çelişkili durumlar gülümsememe sebep olur,aynı şekilde karşılayarak yazdım..

Herkes 200-300 kapatsın gitsin, 200 'ün altında giden bizden değildir gibi bir yaklaşım içerisinde olunmasını bekleyemeyiz değil mi? Tabi ki insanlara doğru olanı telkin etmek her zaman en doğru yaklaşım şeklidir, HIZ eşittir = FELAKET ise, bunun aksini savunmak ya da aksini anlatmak yersizdir.. Buraya gelip yaptığımız top speedleri yazmanın da insanları özendirecek bir tarafı olacağını pek sanmam, ihtimal mi evet, zira motosikleti ne olursa olsun, onun son hızını görmeyen, insan sayısı 3'ü 5'i geçmez. Yani siz ben 300 km sürate çıktım diye 150 CC motosikletiniz ile ulan adam 300 yapmış hadi bende bi 300 yapayım demezsiniz zaten 300 yapamaz motosikletiniz, ha motosikleti 300 yapabilen bir adamda Levent 300 yapmış, bende 300 yapıyım demez, çünkü o zamana kadar illaki çevirilmiştir o gaz..

Sizin bahsetmek istediğinizin doğru anlatım şekli anladığım kadarı ile şu olmalı : Arkadaşlar o kadar kaza görüyoruz, ölümlü haber okuyup üzerine tartışıyoruz, hızlı gitmeyelim gitmeyin diyoruz, ama tabloya baktığım da hepimiz hız yapıyoruz, olabilir. Bunu bir çelişki olarak nitelendirebiliriz, ama motosikletin adı boşu boşuna ŞEYTAN ARABASI değil.

Egee22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 100 MG Prince
    Mondial 100 mg prince 115

eek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 9
    120km/h ve yeterince korkutucu geldi, büyük konuşmamak lazım ama benim limitim bu sanırım. 90km/h civarı oldukça keyifli, üstü korkutuyor, altında da yol bitmiyor.
    hakanens bunu beğendi.

hakanens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB125E
    101 km cb125e

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------

ideal hızım 80 km uzun yolun keyfını çıkarın
    oggomoggo bunu beğendi.

sezer0696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache rtr 150
    apache 160

desertseek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yolda
    Megelli 250 ----- 147

yokuş aşşağı 86

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    192
    Ninja 300

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    bugün Rollerblade GM 84 ile İstanbul Maltepe Veledrom pistinde 34 km hıza çıktım

ha bu arada pistte benimle yarışmak isteyenleri pazar günü beklerim...

Motosikleti
    KISMET :)
    helal valla :D

Motosikleti
    Kuba CR1
    Mobylette Super 52 100cc Airsal Silindir ile 90
    Kuba XY100-e cup ile 140(ibre sorunluydu biliyorum 110 falan yapmışımdır en fazla :D)
    Mondial AGK 125 - 100
    Kuba CR1 - 138(GPS)

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)