Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motosikletimi devirmişler!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    lifan tay 100 - 2012 / emisol 2014 / artık yok :)
    merhaba. tatsız bir olay yaşadım. muhtemelen oyun amaçlı üzerine binen çocuklar motosikletimi devirmiş. arkadaşım arayıp söyledi. hasar beklediğimden daha az. depoda bi şey yok allahtan. gaz kolunun kenarı ve artçı ayakçığı çizilmiş. bundan öte, motosiklet devrildiğinde benzin akıtmış. depo fulle yakındı. neresinden aktığını bilmiyorum. ne yapmam lazım? bi süre kurumasını bekleyip mi çalıştırayım? neresinden akıtmış olabilir? uçucu olduğu için kaynağı tespit etmek de zor. şu an akıtmıyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    geçmiş olsun..oluyor bazen böyle şeyler rüzgardanda devrilmiş olabilir

çocuklar için büyük tehlike altında kalmalarından korkuyorum bende meraklı yumurcakların..
    mümkün olduğunca sağ artçı pegini duvar yada direk gibi sabit bir yere yaslarım daha emniyetli oluyor..

uzun süre yatık kalmışsa frenler hava yapmış olabilir..
    hava filtresi yağ emmiş olabilir söküp bakmak da fayda var..
    kordinaryus bunu beğendi.

hakanens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB125E
    Sıkıntı yoksa kimsede ve motorunda sorun yok.Bende çocuklardan çok korkarım altında kalırlar allah muhafaza. Kapaktan benzin akıtır sorun yok.

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Depo kapağında hava deliği olur, basıncı dengelemek için. Devrildiğinde oradan akar doğal bir durumdur deliği kapamaya kalkma havaya uçarsın Bezle sağını solunu temizle biraz bekle kalanı da uçar gider. Sıkıntılı bir durum yok, geçmiş olsun.

Motosikleti
    aynen. tatsız olayın en sevindirici kısmı herhangi birinin altında kalmaması, veya dökülen benzinini aşırı güneşten tutuşup insanlara veya diğer araçlara zarar vermemesi. böyle gelsin geçsin diyorum. rüzgar yoktu, safi güneşliydi hava. biraz daha bekliyorum benzin iyice kurusun diye. sonrasında eğer deviren çocuk ve ailesi gelip söylerlerse herhangi bi şey talep etmeyi düşünmüyorum. ama demezlerse kamera kayıtlarından tespit edip en ufak çizik dahi olan tüm parçaları değiştirmeyi düşünüyorum. egzoz da yamulmuş biraz içe doğru. bakalım neler olacak.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Kapaktan akıtmıştır. Özellikle çocukların olduğu yerlerde motora alarmlı disk kilidi takmakta fayda var. Motorla oynandığında ötüp korkutuyor.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Motor hiç önemli değil, altına çocuk kalsaydı Allah korumuş...

Motosikleti
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor hiç önemli değil, altına çocuk kalsaydı Allah korumuş...
    aynen hocam. çocukta bi şey yok neyse ki. ama henüz zararımı karşılamak için kapıma gelmiş değiller. ben de motosikleti öpücükle almadım. haberini telefonla verdiler, nasıl canım yandı anlatamam. motosikleti devirip öylece bırakıp gitmişler. dökülen benzin güneşli havada tutuşabilirdi. bi sorumsuzluk sözkonusu. peşine düşeceğim bakalım. hayırlısı.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Benzin güneşte tutuşmazda, velisini bulup talep etmek lazım, düzgün adamsa öder yoksa çamura yatar oraya parketmeseydin vs diye...

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kordinaryus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen hocam. çocukta bi şey yok neyse ki. ama henüz zararımı karşılamak için
    kapıma gelmiş değiller. ben de motosikleti öpücükle almadım. haberini telefonla verdiler, nasıl canım yandı anlatamam. motosikleti devirip öylece bırakıp gitmişler. dökülen benzin güneşli havada tutuşabilirdi. bi sorumsuzluk sözkonusu. peşine düşeceğim bakalım. hayırlısı.
    Çocuk bu olaydan ailesine bahsetmez bence.Çünkü bende küçükken bi arabanın arka camını kırdım yanlışlıkla o korkuyla kaçtım ve kimseye de bahsetmedim.Hâlâ içimde derttir.
    Ailesinin haberi olsa size geri dönüş yapabilirler.

hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Alıntı Onurhan D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çocuk bu olaydan ailesine bahsetmez bence.Çünkü bende küçükken bi arabanın arka camını kırdım yanlışlıkla o korkuyla kaçtım ve kimseye de bahsetmedim.Hâlâ içimde derttir.
    Ailesinin haberi olsa size geri dönüş yapabilirler.
    Aynısını söyleyecektim, katılıyorum. Siz direkt gidip kamera kayıtlarını inceleyin bence, en azından kimin yaptığını bilmiş olursunuz.
    Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)