Çok tartışmalı bir konu güzel bir anket olması dileğiyle
Çok tartışmalı bir konu güzel bir anket olması dileğiyle
ilk oy benden mi ne :D R25 tabiki anket olması bile saçma kusura bakmayın
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
milli irade diosun eyvallah halkımızın kararı çok mühim yüklennn!
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Aslında kişiye göre deişir honda r25 e göre daha rahat üstelik daha güven verici r25 çok rahatsız bi motor ama iyi gidiyor orası başka
%10 barajını geçsin diye cbr250.ye oy verdim.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Yahu bu motorların ortak noktası
-Motor hacmi
-tarzı
-birbire çok yakın fiyatı ( cbr+750tl=r25 :D )
-Birde irc lastikler değilmi?
Bence karşılaştırılabilecek tek yanı hangisinin görünüşünün daha çok sevildiği, e oda tamamen zevk meselesi.
Neyin temize çıkması, seçimi? Yoksa bilinçli olarak tartışmamı çıkarmaya çalışıyorsunuz
Hocam koalisyom kurulamazsa erken secime gidilirmi.ben oyumu kawasakiye vermek isterdim. Aday cikartmamasi enteresan
Bir cbr250r sahibi olarak, R25 diyorum.
Bence pulsar hint ve korenin ve sevip de kavusamayanlarin cati adayi olarak secime dahil edilmeli.
Neye göre simdi ikisininde + ve - leri var. Herkesin motordan beklentisine gore degisir. Bu arada cok guldugum birsey var ortalama 30hp 250cc aletlere bu bundan 20km daha fazla yapiyor cok daha iyi denmesi. Sahsi fikrim gorunusunu, lansman politikalarini ve yamaha alt devirlerini begenmis olsam r25 alabilirdim. (Gerci Euro gol atmasaydi ikisinide almaz kesinlikle ninja250sl alirdim orasi ayri.) Fakat daha cok sehir ici kullandigimdan alt devirlerde ivmelenmesi ve torku daha kuvvetli oldugu icin, az yaktigi icin cbr tercih ettim.
Kisacasi size en uygun olan baskasina gore uygun olmayabilir. 2side guzel motorlar. Hangisini alinirsa alinsin pisman olup "ben bunu niye aldim " denmiyor.
Ve rica ederim artik su konusmalardan vazgecilsin "piyasa da r25 var siz salak gibi cbr, ninja sl falan aliyorsunuz. En iyi motor r25." Kizilay dagitiyor gibi ayni motorlarla gezmemiz gerekmiyor sonucta.
Saygilar
bence cbr ile 250sl koslisyonu olur
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Bir dönem CBR tavan yapmıştı. Şimdi 2 silindir R25 geldi CBR severler üzgün.
Tamam da neyin kıyası bu? 2 silindir vs 1 silindir. Elma ile armut kıyası bu. Siz neye biniyor veya gücünüz neye yetiyorsa o sizin için en iyi motordur.
Ne egoymuş arkadaş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)