Güle güle kullanın. Sizin o iki haftasız motorsuz kalma durumunu yaşıyorum şuan. Motosikletim serviste yapılıyor ama ben ölücem heralde motorsuz... Tekeriniz düz bassın.
Güle güle kullanın. Sizin o iki haftasız motorsuz kalma durumunu yaşıyorum şuan. Motosikletim serviste yapılıyor ama ben ölücem heralde motorsuz... Tekeriniz düz bassın.
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. turuncuyu herkes beğenmiyo fakat o depoya bence en güzel turuncu yakısıyo
Cbr 250 den beri yazılarınızı takip ediyorum ,hayırlı olsun çok güzel alet Allah kaza bela vermesin.
gitmek istediğim en son nokta olan motoru almışsınız. hayallerimi süsleyen tek motor.tekeriniz düz basssın
Yazınızı okurken ben bile mutlu oldum Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın
Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar.
NC'nin fotoğraflarını görünce anımsadım sizi, Maltepe'de oturuyorsunuz siz de sanırım, bir kez arabayla ara sokakta giderken karşıdan sisleri deli gibi yanan bir NC görmüştüm. İçimden dedim hatta bu sislerle kimse önüne çıkmaz ya da atlamaz herhalde diye
Hayırlı olsun tekrardan..
hayırlı olsun güle güle kullanın,
valla süper tenereyi değişirsem ya mt-09 yada tracer ile olur sanırım. yamaha da test etmiştim. ağzımdan akan sular sel olmuştu. hep aklımda eğer bir para bulursam ilk iş bu motordan süper tenerenin yanına kardeş alacam.
Hayırlı uğurlu olsun.
Size bi tavsiye verecek olursam dha yeni 0 motor almış birisi olarak çok gözünüzden sakınmayın , sakınınca elbet ufakta olsa bi zarar geliyor
Eğer bir gün 4 teker istersem, bi motor daha alırım.
hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin.çok güzel motor renk de süper hani
Hayırlı olsun, güle güle kullanın fotoğraflar da çok başarılı bu arada
Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullan,teker taş degmesin
Hocam rüzgar yeme durumu nasıl şehirlerarası yol yaptınmı hiç ? gerçekten kuduz köpek dedikleri gibi varmı çokmu haşin ?
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Hayırlı olsun abi, "ALLAH" kaza bela vermesin "İNŞALLAH" bizede nasip olur
Buraya bir not düşeyim istedim
Aradan 6 ay geçmiş şuan 12.000km ye geldim.
An interesting day in November by Ali Altuntaş, on Flickr
Kullandıkça alışkanlık yapan kontrolü kolay ve insanla bütünleşen bir motor MT09.
Ara ara başka motorlar deniyorum ve denedikçe MT09 daha da cezbediyor insanı.
Almak isteyenlere rahatlıkla tavsiye ederim.
6 ayda 12 bin km. vay maşallah =)
Ben yılda 5000 yapamam heralde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)