Z250 sl biraz küçük bir makina sanırım r25 biraz daha iri fuarda incelemiştim.Kardeşim boyun kaç eğer iri isen z250 bisiklet gibi duru sende
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
O zaman z250 sl diyorum!
Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun. Hep söylerim bence o paraya 250 cc'de alınacak en iyi makina Inazuma F'tir. Zaten CBF'ten sonra konfor açısından başka motor kurtarmaz. Z250SL bence dışarından bakınca ebat olarak ufak duruyor ama üzerine binince güzel. Artçı konforu sıfır. 15900'e bir de Duke 250 var, onu da bir gör istersen. Arkadaşın dediği gibi TNT250 bence görüntü olarak hepsinden daha güzel ama ikinci elde satışı ve servisi nasıl olur bilinmez.
Hadi hayırlısı. Kawasaki'nin görüntüsünü, Yamaha'nın performanısını, Honda'nın servis, yedek parça ve yakıtını, Suzuki'nin konforunu kaymaklığını bulman dileğiyle. Ah ah. Ne güzel şey motor değiştirmek.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
Forumda motoru olmayan yakında sadece ben olacağım galiba!Millet kaçıncı motorunu aldı!
Şu an mobildeyim, bi iki saate pcye geçince İnazuma ve r25 hakkında ben de bir yorum yazacağım. Az sonra....
Burak nerdesin kardeşim, aldın mi motoru yoksa
Tavsiyem az daha koy bin lira gibi bir para git kawasaki z300 al derim naked acayip şekil birşey.
İnazuma'yı ille de F istemiyorsanız, naked İnazuma'yı 13900 gibi rakamlara veren bayiler var.
Arkadaşlar z250 sl'i test etmeye gittim . Motor son derece harika . Ufak tefek bir şey ama gaz tepkisi son derece güçlü ve frenleride harika . Verdim parayı aldım motoru . Yarın inş. noter işlemleri ile uğraşacam . Buyurun ilk fotoğraf. Daha detaylı inceleme ve fotoğrafları ilerleyen günlerde atarım .
[IMG][/IMG]
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Hadi hayırlı olsun
Adam gitmiş almış motoru
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız çiziksiz sürüşler dilerim kardeşim. Yihuuu yuvacık gezisine bir kişi daha gelecek hem de yeni motoruyla.
Pişman olmayacağından eminim.
Inazuma ve r25 ile ilgili muhabbeti yüzyüze görüşünce yaparız.
Tekrar hayırlı olsun, yarın bol foto ve yeni konu bekliyoruz !
Hocam en güzelini yapmışsınız :D
işçilik falan bu motorlarda cok iyi
Kaskınız asfalt görmesin ...
Kendim almış kadar sevindim, kazasız belasız sürüşler dilerim
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız binin en iyisini yapmışşınız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)