Cbf 150'yi Sonunda Sattım . Yeni 250 cc Alacağım Tavsiyelerinizi bekliyorum . :)
Reklamlar
-
09 Haziran 2015, 09:05
yusufozugenc adlı üyeden alıntı
Yusuf kardeşim bizim ülkeye geleceğimi kesinleşti?
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Reklamlar
-
09 Haziran 2015, 13:08
Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar sabah motoru teslim aldım tamamen. Şuan işyerinde olduğum için mobilden giriyorum . Akşama foto atarim . Motorun gidişi harika . Cbf ten sonra uçak gibi geldi .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
09 Haziran 2015, 13:10
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar sabah motoru teslim aldım tamamen. Şuan işyerinde olduğum için mobilden giriyorum . Akşama foto atarim . Motorun gidişi harika . Cbf ten sonra uçak gibi geldi .
hayırlısı olsun kazasız belasız
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
09 Haziran 2015, 13:25
-
09 Haziran 2015, 14:08
-
09 Haziran 2015, 14:47
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Yusuf kardeşim bizim ülkeye geleceğimi kesinleşti?
O konuda bi bilgim yok ama inazumanın, z250sl'in hatta mt 125'in sattığı memlekete gelmemesi için bir sebep yok pazarı küçük de olsa var ve tüm rakiplerinden iyi.
-
09 Haziran 2015, 22:21
Kocaeli İl Temsilcisi
-
09 Haziran 2015, 22:55
Kardeşim bende profilime bakıyorum arkadaş listemde yeşil motorlu bir resim bu kim diyorum kendi kendime ne zaman arkadaş olmuşuz derken sonra jeton düştü!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
09 Haziran 2015, 23:02
100-130 km.arası 3.5 litre çok iyi bir değer o kadar agresiflik için. Bence sadece yakıtı kriter olarak alsan bile Inazuma veya r25'e göre en iyi seçimi yaptın. 4.2'den aşağı yakmadı Inazuma.
-
09 Haziran 2015, 23:28
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Teşekkürler
Teşekkürler .
Bu da elbet zaman içerisinde yetmeyecektir farkındayım . Motosiklet sürmek eroin kullanmak gibi . Ufak dozdan başlayarak git gide yetmiyor ve doz arttırılıyor .
Beyler detaylı fotoğraflar ve yorumlar için farklı konu açacağım daha sonra . Şuanlık 2 tane resimle idare edin . Genel olarak motor 4 bin devirden itibaren son devirlere kadar stabil artan bir torku var . Düşük devirlerde fazla öksürme aksırma yapmıyor . Bugün 120 km kadar sürdüm , ortalama hız olarak 100-130 arası kullandım ve 100 km'de 3.5 litre benzin yaktı . Beğenmediğim tek yanı şuanlık aynaları oldu . Aynalarda titreşim mevcut ve titreşimden dolayı arkayı puslu gösteriyor , ayırt edemiyorsunuz arabaları . Bakalım nasıl bir çözüm bulacaz aynalara .
http://<a href="http://hizliresim.co...ko.jpg</a></a>
http://<a href="http://hizliresim.co...9Y.jpg</a></a>
maşallah diyelim 250 cc fiyatları almış başını gitmişken güzel seçim bence
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
09 Haziran 2015, 23:51
çok şirin ve tatlı. rengide mükemmel. kaza bela olmaması dileğiyle.
-
10 Haziran 2015, 09:26
rengiyle gorunusuyle süper olmuş dostum hayırlı olsun umarım servisler sorun çıkarmaz
-
10 Haziran 2015, 19:35
Kocaeli İl Temsilcisi
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Kardeşim bende profilime bakıyorum arkadaş listemde yeşil motorlu bir resim bu kim diyorum kendi kendime ne zaman arkadaş olmuşuz derken sonra jeton düştü!
Ahahaha olur o öyle kardeşim , fotoğfafı değiştirince insan farklı gibi zannediyor .
Sokollu adlı üyeden alıntı
100-130 km.arası 3.5 litre çok iyi bir değer o kadar agresiflik için. Bence sadece yakıtı kriter olarak alsan bile Inazuma veya r25'e göre en iyi seçimi yaptın. 4.2'den aşağı yakmadı Inazuma.
Agrasif kullanımda muhtemelen benim alette zaten 4 litre civarlarını görür diye tahmin ediyorum . R25 alsaydık 5 6 litre yakardık herhalde .
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
maşallah diyelim 250 cc fiyatları almış başını gitmişken güzel seçim bence
Teşekkür ederim sağolun . 250 cc'ler fiyatlar artmışken dediğiniz gibi alınabilecek en uygun motorlardan bir tanesini aldım . Küçük alet ama benim boy 1.73 kiloda 67 olduğu için tam sığıyorum . Uzun boylu ve özellikle kilolu arkadaşlara tavsiye etmem .
barodi adlı üyeden alıntı
çok şirin ve tatlı. rengide mükemmel. kaza bela olmaması dileğiyle.
Motor küçük falan ama dediğiniz gibi farklı bir şirinlik ve tatlılığı var .
YouSuffer adlı üyeden alıntı
rengiyle gorunusuyle süper olmuş dostum hayırlı olsun umarım servisler sorun çıkarmaz
Eyv. erman kardeşim sağol : Kawasaki almakla aslında birazcık kumar oynadık . Malum Tr'de servisler baya bi sıkıntı . Allahtan motorun bakım aralıkları uzun . Cbf gibi kısa değil .
Bu arada Mete Han abi nerelerdesin yav sesin soluğun çıkmıyor . ? Sen z250 sl'i takip eden adamdın , duy sesimizi Mete han reis .
-
11 Haziran 2015, 21:35
servisinde bir sıkıntı yok 1000 bakımı 145 tl tutmuştu ..Z moto serviside oldukça ilgili .
-
12 Haziran 2015, 19:30
Kocaeli İl Temsilcisi
ataykaan adlı üyeden alıntı
servisinde bir sıkıntı yok 1000 bakımı 145 tl tutmuştu ..Z moto serviside oldukça ilgili .
Bakım zamanı geldiğinde z-motoya gider bakarız artık .
Mete Han abi nerelerdesin sesin çıkmıyor ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)