hayırlı olsun
konu dediğin böyle olacak saat 14te açılmış 19da motosiklet almış, çay parasını da ekle istersen admini belki çayla kandıramazsın
hayırlı olsun
konu dediğin böyle olacak saat 14te açılmış 19da motosiklet almış, çay parasını da ekle istersen admini belki çayla kandıramazsın
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar . Allah hepinize daha iyilerini nasip etsin . Detaylı foto ve inceleme yazısı olarak atacağım en yakın sürede .
@sokullu kardeşim inş. pazar günü bende yeni motorumla geleceğim yuvacığa . Orada daha detaylı görüşürüz .
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
Puahahahahhah öldüm gülmekten . Meta han abi duy sesimi neredesin ...
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
tam z250 yi al diyecektim ki almışsın zaten, hayırlı olsun
11 bin gayme de iyi para yalnız
meteye uyarsan cbf ten ötesi yalan, boş ver ayu pandasını
Mt 25 kesinleşti, kamuflajsız fotoğrafları ve videoları internete düştü. Acele etmeseydiniz keşke
Metahan abi ne yorum yapacak çok merak ediyorum . Oda z250 sl düşünüyordu ama , o popoyla biraz işi zor .
Teşekkür ederim .
Z250 Sl aldım hocam .
Evet bende gördüm mt 25'i hatta en çok istediğim modellerden bir tanesi ama o gelene kadar ben motorsuzluktan duramayacağım için . Sıfır almaktansa 2. el z250 sl aldım . Bunu inş. kaza bela olmazsa bi 7 8 ay kullanır sonra satar , mt-25 te uygun olursa onu sıfır alırız inş.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
hayırlısı olsun yorum yapmaya zaman kalmamış cbf i kaça verdiniz acaba
Hayırlı olsun güle güle binin. Gayet eğlenceli bir seçim bir naked motor sever olarak bence. Öncekinin adı kara kezbanmış haha iyimis ismi :D
Bunun ki ne olacak merak ediyoruz
Dur tahmin edeyim; yeşik böcük)
Hayırlı olsun. Kullanıcı yorumlarını bekliyoruz
Hayırlı olsun, güzel tercih.2 ay oldu ben de alalı, şükür şimdiye kadar herhangi bir sorunu yok. Gerçi rodaj bitmedi ama yakıtı da üzmeyecek gibi duruyor
Sen 14.400 km keyifle bindiğin motorunu satarken kara kezban diye hitap et,yeni motoruna da prensesim de !
Hiç yakışıyor mu
Şaka bi yana Allah hayırlı,güzel günlerde binmeyi nasip etsin.
Hep keyifle bin inşallah kardeşim...
Hayırlı olsun.
Hayırlı ossun.. Allah c.c. kaza bela vermesin..
z250 sl güzel motor.. tabi boy kilo tutuyorsa.. benim altımda cücük gibi kalmıştı da..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)