merhaba, motoru alalı daha 2 ay oldu. 2. el aldım. 13.000 km de
2.500 km kadar yol gittim. şimdiye kadar 2 kez motor, bir anda kapattı kendini neden kapatmış olabilir. bu olay aralıklarla oldu ayda bir filan. sabah oldu birde saat 6 gibi sogukken.
merhaba, motoru alalı daha 2 ay oldu. 2. el aldım. 13.000 km de
2.500 km kadar yol gittim. şimdiye kadar 2 kez motor, bir anda kapattı kendini neden kapatmış olabilir. bu olay aralıklarla oldu ayda bir filan. sabah oldu birde saat 6 gibi sogukken.
Yakıt kirli, enjektör tıkalı, sensör arızalı ya da elektrik aksamında bir kopukluk-kısa devre olabilir. Bence hava filtresini temizleyerek başlayın, elektrik aksamını kontrol etmek, depo temizliği... diye ucuzdan pahalıya doğru sorunu çözene kadar kontrole devam edin.
Sogukken stop etmesi normaldir benimkide ediyor sogukken isindiginda yapiyorsa o zmn sikinti vardir
sogukken dediğim şöyle etilerden mecidiyeköy köprü altına gelince istop etti. 5 km yol diye düşünürsek. tabi bunu 2500 km içersinde 2 kez yaptı. bakıma götürsem iyi olacak gibi
Ayaklıkta bulunan müşürü kontrol ettirmeni tavsiye ederim.
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
elin sağdaki start/stop butonuna basmış olabilir mi?
Aynı sıkıntı bende de var dün eskişehir Kütahya arasında debriyaja bastığımda motor durdu bi anda sonra çektim kenara bastım aldı neden olduğunu anlayamadım bazen şehir içinde de ediyor?? Bi sonuça ulaşırsan bana da bilgi verir misin
cbr soğukken stop etmez, olabilir nedir arkadaşlar lütfen. Eski kasa yeni kasa kullandık o kadar hiç denk gelmedim duymadım görmedim. sorun var.
CBR 250 lerin çoğunda var ki bu problem.
Ben de 2013 modeli vardı sıfır almıştım daha bin km bile olmamıştı 3 defa yapmıştı ne soğuktan ne sıcaktan.
Servise götürdüğümde de hiç bir sorun yok diyolar daha kendileri farkında değil olayın.
Bende özellikle fark ettiğim yokuş aşağı inerken vites küçültme yaparken olduğuydu.
Hem eski hem yeni kasa cbr 250 sahibi olarak (toplam 5 bin km) böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sorun olma ihtimali yüksek
Bu sorunla eski cbrımla bende karşılaştım arkadaşlar, rölanti ayarı yapıldıktan sonra sorunum çözülmüştü...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)