Bir anlık kararla çıkılan Akyaka Turu ( Acemi Kampcı )
Reklamlar
-
07 Haziran 2015, 17:57
Reklamlar
-
07 Haziran 2015, 18:04
Çok güzel bir kamp yapmışsın. Tebrikler.
-
07 Haziran 2015, 18:10
akyaka asıgı olan birinin suan bunları gormesii cok acı =)
yemin ediyorum çok özendimm ama cok guzel yapmssınn emegine saglık... orman kampındaki anılar o ufacık sahilde ki anılar canlandı biran gözümde..
akyakaya gidip poison pub ı ziyaret edebilseydin keşke =) ayrıca azmakta ugranılması gereken yerlerde biriydi es gecmemişsindir muhtemelen...
neyse yolumun oralara düşmesine az kaldı benim de...
-
07 Haziran 2015, 18:20
motor neden plakasız gözüme takıldı
-
07 Haziran 2015, 18:24
Helal valla ani karar vermek lazim...
-
07 Haziran 2015, 18:26
Varya arkadaşım efsane deli ötesi güzel bir gezi olmuş :-) vallahi bende çok özendim Allah kaza bela dert deva vermesin tekerin hep düz bassın nice nice geziler de gezip ayrıntıları bizimle paylaşman dileğiyle
-
07 Haziran 2015, 18:32
Bizde bugün Ankara şartlarında Beypazarı'na gittik. 2 racing... Hiçbirşey hatırlamıyorum yolda sağda solda ne vardı... Gezi var gezi var... Gezmeyi bile bilmek lazım... Çok güzel gezi olmuş anlatım da güzel
-
07 Haziran 2015, 19:20
Keyifli bir hafta sonu olmuş evde oturanlara avm de sırf gezmek için gezenlere ibret olsun nice kamplara dostum kazasız sürüşler
-
07 Haziran 2015, 19:33
süper bir haftasonu yapmışsın ufuğum
fotolar,gezi raporu falan efsane olmuş.
o diilde o çadırın düzeni nizamı nedir arkadaş yahu )
-
07 Haziran 2015, 20:44
İyidir bazen yolculuk hocam )
-
07 Haziran 2015, 20:48
Geçen yaz kaldığım kamplardan biri akyaka. Çok güzel yer. Güzel gezi olmuş. Beğendim.
Ah akyaka ah
[IMG][/IMG]
-
08 Haziran 2015, 09:52
guven61 adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir kamp yapmışsın. Tebrikler.
Teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------
nvrmnd adlı üyeden alıntı
akyaka asıgı olan birinin suan bunları gormesii cok acı =)
yemin ediyorum çok özendimm ama cok guzel yapmssınn emegine saglık... orman kampındaki anılar o ufacık sahilde ki anılar canlandı biran gözümde..
akyakaya gidip poison pub ı ziyaret edebilseydin keşke =) ayrıca azmakta ugranılması gereken yerlerde biriydi es gecmemişsindir muhtemelen...
neyse yolumun oralara düşmesine az kaldı benim de...
Memleketinizi kıskandım resmen... İlk gördüğümde burası cennet mi dedim adeta
merkezindeki cafe ve barlarda takılmaya fırsatım olmadı pek :( daha uzun bir konaklama yapacağım o zaman inşallah ( poison pub u hemen not alıyorum )
-
08 Haziran 2015, 10:11
Güzel gezi eline sağlık muhtemelen döndüğün günün gecesinde biz yeni gidiyoduk akyaka'yı ilk kez gördüm, sahiden inanılmaz biyer, bikaç günlük güzel bir tatil için etraflıca gezmek için tam bir pilot bölge, marmaris, içmeler, datça o bölgelere yakın sayılır gezilir akyaka'da kalınır.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
08 Haziran 2015, 10:19
yagiz456 adlı üyeden alıntı
motor neden plakasız gözüme takıldı
Plakam yolda düşmüştü :/ hemen aldım çantama koydum
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Helal valla ani karar vermek lazim...
Kesinlikle uzaklaşmak yeterli. Her boşluk anda aslında çıkmak lazım doğaya
-
08 Haziran 2015, 10:32
çineye bi daha gidersen sakın ha sakın köfte yemeden geçme.
-
08 Haziran 2015, 10:44
Phoenixs adlı üyeden alıntı
Varya arkadaşım efsane deli ötesi güzel bir gezi olmuş :-) vallahi bende çok özendim Allah kaza bela dert deva vermesin tekerin hep düz bassın nice nice geziler de gezip ayrıntıları bizimle paylaşman dileğiyle
inşallah dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------
mkaptan adlı üyeden alıntı
süper bir haftasonu yapmışsın ufuğum
fotolar,gezi raporu falan efsane olmuş.
o diilde o çadırın düzeni nizamı nedir arkadaş yahu
)
haha
abi bende şimdi fark ettim. Düzenli olmayı kanımıza işletmişler sanırım evde böyle benim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
telike adlı üyeden alıntı
Çinede ne kadar çok köfteci var öyle hocam
Hangisinde durulması lazım onu bilmediğimden direk geçmiştim :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
telike adlı üyeden alıntı
Çinede ne kadar çok köfteci var öyle hocam
Hangisinde durulması lazım onu bilmediğimden direk geçmiştim :(
-
08 Haziran 2015, 10:56
güzel bir gezi olmuş. zevkle okudum
-
08 Haziran 2015, 11:06
akyakaya giderken çine çıkışında olanlar çok eski köfteciler. en meşhurları onlar. neredeyse hepsi aynı servis aynı lezzette yapar. en meşhurları enişte, dede, bi kaç tane daha vardı ordakiler işte
-
08 Haziran 2015, 11:10
Güzel bir gezi olmuş.İnsan isteyince bir gecede olsa böyle bir gezi yapabiliyor demekki
Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
08 Haziran 2015, 14:57
hayatım burada geçti neredeyse.. akyaka yazısını görünce daldım direk fotoları görünce gözlerim doldu dolacak oldum kardeşim... geçen sene tasındık lanet istanbula .. akyaka bizim sayılır gördüğün her insan benim ahbabımdır.. bir sıkıntın ihtiyacın olursa 554 863 75 42
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler