Şimdi bu Motosiklet Terörü değilmidir
Reklamlar
-
07 Haziran 2015, 13:12
..
videoda izleyeceğiniz görüntülerin öncesini ve sonrasını bilemiyorum ama kornasıyla motosikletcileri (kendince)protesto eden ya da eleştiren sürücüye içinde ailesi varken yapılan bana göre bir terördür...hep sürücüler hatalı deriz ama motorcular adet olarak fazlalaşınca hepsi zıvanadan çıkıyor gerçek olan bu...
en azından aracın içinde arka da pusette bir çocuk görmüşsen tepkisinde biraz daha ölçülü olabilir bu insanlar...buyrun yorum sizin...
arkadaşlar kusura bakmayın ama hiçbirimiz MASUM DEĞİLİZ...kuralların içine ederiz ama biri bize istemli istemsiz bir yanlış yaptığında ise galeyana geliriz ortalığı ayağa kaldırırız...bize yapılan yanlışın bedelini mutlak canımızla ödeyebiliriz tepkimizin nedeni bundan belki ama trafik de kural çiğnemeyi adet haline getirmişiz...eleştirim metropoldeki motorcular içindir...hataları hep karşıda aramayalım...bazen de aynaya bakalım...
http://www.liveleak.com/view?i=45c_1433629675
.
Reklamlar
-
07 Haziran 2015, 13:33
helal olsun motorcu dostlarımıza. ilk yumruğu atan her zaman haklıdır
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
07 Haziran 2015, 13:38
DKN adlı üyeden alıntı
helal olsun motorcu dostlarımıza. ilk yumruğu atan her zaman haklıdır
inşallah senin başına gelmez aracının içinde bu şiddete maruz kalmanı istemem...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
07 Haziran 2015, 14:01
mete_han adlı üyeden alıntı
inşallah senin başına gelmez aracının içinde bu şiddete maruz kalmanı istemem...
ben terbiyesizlik etmem
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
07 Haziran 2015, 14:04
DKN adlı üyeden alıntı
ben terbiyesizlik etmem
hiç makas atmadan...250 ile bir otomobilin yanından geçmeden...aragazını korna gibi kullanıp sıkışık trafikte otomobilleri taciz etmeden...kapının önünde motor ısıtırken komşularını rahatsız huzursuz etmeden R1 ile edebimle giderim diyorsun...
-
07 Haziran 2015, 14:09
abi bazen harbiden kaskla dalası geliyo insanın. sıkıştırmaları saymıyorum. çarşı içinde sıkışık trafikte kızlara bakarken arkadan üstüme çıkan mı istersin.. kırmızı ışıkta beklerken arkadan sağlam vurup beni düşürdükten sonra nabıyon hemşo dediğimde ''-otomatik vites alışamadım..'' diyen mi istersin. neler neler..
-
07 Haziran 2015, 16:34
Adamın daha öncesinde ne yaptığını bilmediğim için motosikletlilere haksızlar diyemiyorum ama arkasında çocuk olan bir arabanın camını kırıp kavga etmeye çalışmak... Yollardaki çeteciler haline düşürür ancak bizi.
-
07 Haziran 2015, 16:34
Ya tamam 1 Kere 2kere kornaya basarsında bune böyle Burda adam bildiğin dayak yemek istemiş.Üstelik Yanında Çocukları Var Bas kornaya git niye aynı şeyi tekrarlıyorsun.
-
07 Haziran 2015, 16:56
Niye? Yaninda karisi cocugu olanin dokunulmazligi mi var?
Istedigi her seyi yapabilir cunku yaninda kadin ve cocuk var oyle mi?
Tam tersi, dikkatli davranan ve alttan almak durumunda olan karisi ve çocuğuyla gezen adamdir.
Bunu evli birisi olarak yaziyorum.
-
07 Haziran 2015, 17:12
Her ne olursa olsun arabada eş,çocuk varsa arkayı dönüp gitmek gerekir.
Yakışmaz delikanlı adama.Birde adam evet kornayla taciz ediyor ama neden bu videonun başında noldu acaba ?
Bilmiyoruz sonuçta ne olup bittiğini,
araç sürücüsü de haklı olabilir.
-
07 Haziran 2015, 18:38
Araç sürücüsü haklı olsaydı video'nun önceki kısmı da olmalıydı diye düşünüyorum. Farkındaysanız konuşan biri sürücüyü yönlendiriyor gibi. Yine de araçtaki çocukların böyle bir korkuyu yaşamasını istemem.
-
07 Haziran 2015, 18:39
-
07 Haziran 2015, 19:07
Olayın öncesinde neler olduğunu bilmediğimden tam net bir yorum yapamıyorum ama arabadaki adamın yanında ailesi varken motorcuları korna ile tahrik etmesi yanlış,motorcuların içinde bir çocuk olan arabanın camını kırmaları daha da yanlış.Gerçi madem yanında ailen var ne sataşıyorsun sağa sola be adam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------
aquarist4 adlı üyeden alıntı
Araç sürücüsü haklı olsaydı video'nun önceki kısmı da olmalıydı diye düşünüyorum. Farkındaysanız konuşan biri sürücüyü yönlendiriyor gibi. Yine de araçtaki çocukların böyle bir korkuyu yaşamasını istemem.
Olay İngiltere'de geçiyor direksiyon sağda.Sağ tarafta adam arabayı sürüyor solda karısı da olayları video ya çekiyor.Adam şöyle çek böyle çek diye kadını yönlendiriyor.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
07 Haziran 2015, 19:10
Yav tutturmuşunuz adamlar haksız filan. Madem arabada kadın var madem arabada çocuk var öyle boş beleş hareket edilmicek.
Ayrıca bir yorumada çok tepki gösteresim var.
Sanane arkadaşım adam 250 ile yanından geçicekse hayır motorun ederi var geçiyor. 200 250 ile giden araba yanından geçince rahatsız olmucanda motor geçincemi rahatsız olcan. Evin önünde 4silindir ciğerden gelen sesle motor ısınırken rahatsız oluyonda normal bi araba güçlü bişey olsun yada kamyonet ondan rahatsız olmadanmı hareket ediyorsun. Öyle makinem olsun eğer o makinenin zaten anormal sürüşüdür 60 100 normal uzun bir yolda o hız. Terbiyesizlik algın çok farklı.
Motorcu motorcunun dostudur diye söyleniyonuz da adam bi yorum yapmış diye saçma sapan eleştiriye giriyonuz.
-
07 Haziran 2015, 19:31
Bende motor üzerinde sürekli korna çalıyorum. Şimdi araç sürücüleride benim önümü kesip beni mi Linç etme Hakkına sahipler
-
07 Haziran 2015, 23:04
Hah gene cgye binip 250 km hız ile trafikte gezen aklıevvelleri savunanlar gelmiş. Trafik kuralı diye bir halt var. Senin süratin beni tehlikeye atıyorsa, ki 120 km hız sınırı olan bir yolda 250 ile gidersen atıyordur, aracın isterse vapur olsun, sana tepki gösterme hakkım var. Motorun ederi varmış! O zaman otomobile binip sen yolda giderken seni silme geçen angutları da eleştiremezsin, arabasının gideri var gidiyor!
-
07 Haziran 2015, 23:10
Kadın olması önemli değil, ama çocuk olması ve çocugun o şekilde korkup bağırması hiç hoş değil. Resmen terör o çocuğun yaşadığı korkuyu düşünsenizya.? benim çocugumu birisi korkutsa o şekilde kesinlikle silahımla müdahale ederim.
-
07 Haziran 2015, 23:52
Benim arkamdaki araba da bu kadar kesintisiz abartı şekilde taciz etse ben de durdurur aynısını yaparım gözüm de hiçbir şey görmez o an. Bak adamın ya da motosikletlinin hatasını bilmiyorum ama öylesine basıyorssan o kornaya bi mevzu arayışındasın demek zaten. Bir kere çal belki özür diler hatası varsa iki kere çal çekip gider. Adam 13-14 kere uzun uzun kornaya basıyor kusura bakma da madem yanında karısı çocuğu var ona göre davranacak o zaman.
-
07 Haziran 2015, 23:56
Abi belki motorcular adama bişey yapmıştır
orası bilinmez ama arabayı süren motorcuları
resmen tahrik ediyor karısı cocuguda var ne diyim bilemedim .
Haklıysa motorcular cok iyi yapmışlar
-
08 Haziran 2015, 00:03
Apache nin gralı sensin Mete istanbul trafiğinde nasıl motor kullandığını kendi gözümle görgüm
ilk sen bırak bu komançiliği sonra millete akıl ver
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)