Demek istediklerimi içeren video:
Demek istediklerimi içeren video:
İki kesim var; Honda'yı savunan, bir de honda'nın savunulmasından bıkmış veya başka duygularla yamaha tutkunu olmuş bir kitle oluşmuş sanki. lol
R25 geçekten şekil makina ama o makinaya binen her kişinin adam olduğu anlamına gelmez.
Hoşgörü insanın içinden gelir, ne kullandığının bi önemi yok.
bu yazımdan bu sonucu nasıl çıkardığınız gerçekten anlayamadım ben cbr kullanıcısı olduğum için r25 fanatikliği dedim eğer başka bir motorum olsaydı cbr kullanıcı tarafından böyle bir muammeleye denk gelebilirdim o zaman başlık cbr fanatikliği olurdu benim şuan için motordan beklediklerimi r25 bana vermiyor cbr veriyor ama bu da benim için şu değildir cbr daha iyi r25 daha kötü ya da tem tersi motosiklet seçimi kişinin kendi kriterlerine göredir sıfır km ve japon almak istediğim için kararımı cbrdan kullandım yoksa cbra bile dönüp bakmazdım çünkü beklentilerimi karşılamayan yönleri var tekrar tekrar söylüyorum r25in kıskandığım bir yönü yok ama beğendiğim çok yönü var artçılı sürdüğüm ve altımda küçük kalmadığı için seçmedim cbr gözüme daha hoş geldi zevk meselesi bir kullanıcıyı kıskanmam için önce egosuz olmalı bana selam vermeyen adamı kıskanmam ben bana göre hyosungta mondialde çok güzel motordur herkesin bütçesine beklediğine göre yani
Her alanda olduğu gibi bizim insanımız da bu konuda da sidik yarisi mevcut. Bir tanidigim 1 ay once kadar z1000 aldı. Krndini motorcu olarak belirten bir sahista muhabbet arasinda "neden z1000 aldin ? Zx10r-1000rr-r1 falan alsaydin onlar daha cok basiyor daha sekil ". Tamamen bu olayda bununla ayni kafada.
Benim zevkim benim tarzim daha onemlisi benim beklentilerimi bu motor karsiliyor. Yani hersey top speed mi, gorunus mu ? Benim icin top speed onemli olabilir baskasi icin rahat olmasi az yakmasi daha onemlidir. Yahu birakin artik isteyen istedigi motoru alir. En iyi motor bu diye herkes ayni motoru alsa kizilay dagitmis gibi gezeriz ortalikta.
Imla hatalari icin kusura bakmayin mobilden yazdim.
Saygilar
sen önce kitap okumaya başla, başla ki türkçen ilerlesin yeni yetme halinle yorumculuk yapmaya da çalışma
yazıyı analiz edince diye iddialı bir şey yazmışsın, yani analiz edebiliyormuşş gibi
bak adam yazısında ne demiş:
"ama senin motosikletin güzel diye cbr dandik mi oluyor" sen pek algılayamamış olsan da adam r25 in güzel olmadığını söylememiş, biz bunu anlıyoruz bak işte kitap okumanın yararları..
bir de aşağılık komplexinden bahsedip duygularını çok güzel ifade etmişsin, kendi kafanda cbr cıların kıytırık olduğuna ve r25 sahiplerinin onları aşağılamaya hakkı olduğuna inanmışsın, sebebi de r25in daha iyi motor olması, tabi ki bu da sana göre..
sen en iyisi bir psikiatriste git, kişilik yapını biraz düzeltmen için. daha sonra kitap falan oku, hatta kişisel gelişim kitaplarıyla kişiliğini oldukça geliştirebilirsin...
sidik yarıştırmak memleketimin şanındandır, göster amcana pipini çocuklarıyız biz yapacak birşey yok ... Görmemişlik, terbiyesizlik, öküzlük ne ararsan var
peki abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------
Zamanında da cbr cılar hyo culara bu muameleyi yapıyorlardı demek istedim. yani şimdi senin olduğun konumda hyo cular vardı. üstüne alınmak zorunda değilsin bu söyleyeceklerim için. millet şu zıkkıma binince bi değişiyor. kendini ağa paşa zannediyor. ne kadar büyük motoru varsa o kadar artiz oluyor. (tdk cılar da toplanır şimdi) aga asfaltta yumruk kadar taş denk gelse ölürsünüz neyin egosu bu. kardeş kardeş geçinceğinize üstünlük taslama çabası. en basit örnek eski hyosung çuların krank kırma muhabbeti. ben daha fazla yapcam diye açıyo gazı eline alıyo motoru. eee sen daha fazla yapınca nolcak? şimdi de r25 hızlıymış cbr kötüymüş. yok cbr iyiymiş hyosung leşmiş yok biri 150 yapıyomuş diğeri krank kırıyormuş hikaye bunlar. boşa kürek çekmek. neyse abimin tavsiyesine uyayım da çıkayım forumdan kitap okuyayım biraz. belki bigün bi abim gelir de kütüphanemi gezmek ister kitabın kişisel gelişimin ne olduğunu öğrenir. abim diyorumö hatta canım abim çünkü muhtemelen 1300cc motosikleti var. 125 cc olsaydı bilader derdim çünkü. hadi size iyi kavgalar.
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
250cc hepsi aynı çok bir fark yok hepsi aynı işte uzatmanın alemi yok.Ek olarak motoru değil kendinizi geliştirin en güzel cevabı yolda verirsiniz
Dostum kim ne derse desin sen takma kafana hayatlarında ilk defa öyle motorlara biniyorlardır napsınlar boşver şahsen bugn R25 imin rodaj için yola cıktım ana yolda scoter grubu tenk geldi bursalıydı hepsi slm verdiler yol kenerına cektim cantamı düzeltmek için zx6 geciyordu korna caldı ısıklarda denk geldik yine selamlastık kendi arkadasımda cbr var oda yeni aldı 1 ay oldu bende gecen hafta r25 aldm ben onun motora biniyom o bnm motora biniyo hndanın o alt devirdeki agresifligi cok hosuma gidiyo mesela devir 3 bin kıçı bi oyana bi bu yana gidiyo izmirde bulusup konusmak dertlesmez isterim :D [/IMG]
[/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
Dostum kim ne derse desin sen takma kafana hayatlarında ilk defa öyle motorlara biniyorlardır napsınlar boşver şahsen bugn R25 imin rodaj için yola cıktım ana yolda scoter grubu tenk geldi bursalıydı hepsi slm verdiler yol kenerına cektim cantamı düzeltmek için zx6 geciyordu korna caldı ısıklarda denk geldik yine selamlastık kendi arkadasımda cbr var oda yeni aldı 1 ay oldu bende gecen hafta r25 aldm ben onun motora biniyom o bnm motora biniyo hndanın o alt devirdeki agresifligi cok hosuma gidiyo mesela devir 3 bin kıçı bi oyana bi bu yana gidiyo izmirde bulusup konusmak dertlesmek isterim :D
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
İşte görmek istediğimiz sahneler bunlar. Doğrusu da bu. Gerisi boş. Takilmamak lazım.
valla ben fanatikliği bilmem de dikkatimi çeken başka bir husustan bahsedeyim. sanırım r25 e binen arkadaşların bir kısmı ilk "güçlü!" motor olarak r25 e bindiklerinden çok farklı bir havaları oluyor. birkaç kez hem altında roket varmış havaları hem de daha kötüsü çok çok tehlikeli sürüşlerine şahit oldum. sakın genelleme yaptığımı sanmayın ancak üst üste hem kadıköy de hem bağdat caddesinde hem e-5 te çok sakat işler yapan arkadaşlara rastladım. bir de nedense mt-07 yi gözlerine kestirdiklerinden sağımdan girip solumdan çıkarak ilginç hareketlerine maruz kaldım.
siz siz olun canınızı tehlikeye bu kadar kolay atmayın. özellikle de motorunuz yeniyken.
ne r25 miş arkadaş, bi bitmedi...
alayının köküne kibrit suyu :D
eylülde satılık ilanları coşacak :D aralığa kadar aralıkta "fuarı bekle," "üstüne koy ybr al" cılar başlayacak fuar yeni motorlar yine aynı muhabbetler :D
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
ZABITA RENKLİ R 25 E PARA VERSELER BİNMEM.
TARZ MESELESİ BU NE HIZ HE BEYGRİR NE PARA...
yani motoru öyle bi yere getirdiler ki, H2 ile yanyana koysan, "ya bunun boyası daha bi şey" felan diyip r25 daha iyi diyecekler.
tamam adamlar güzel motor yapmış da gidip bunu farklı bir markanın farklı bir modeli ile kıyaslayıp da çok dandik demek saçma geliyor.
illa ki artıları eksileri vardır, mesela r25 in de depo çok küçük, geçen kullandım, bisiklet sürüyormuşum gibi geldi.
biz r25 e binenler bu kadar konuşmuyoruz motoru boşverin aşağılayan kucuk motorlada aşağılar onlar bu topluluktan değillerdir, ve tehlikeli hareket yapan her cc ile yapar. Genellemeleri bırakalım hepsi aynı şeyin lacivertidir pekte takmamak lazım ayrı bir bölüm onlar motosiklet yaşamında
Sende r25'e selam verme
İşin şakası bir yana hakikaten ayıp etmişler. Her zaman ve her zaman daha iyisi daha yenisi daha güzeli olacaktır, bunun sonu yok. Yarın öbür gün kawasaki 250cc 4 silindir çıkarsın bakalım ne olacak? O zaman da r25 mi tu kaka olacak?
Hocam makine işinizi görüyorsa, size sıkıntı yaratmıyorsa şekli şemali de hoşunuza gidiyorsa sıkıntı yok. Kaldı ki CBR250 (özellikle de tek farlı eski kasa) bence çok hoş bir makine.
güzel güzel sürün keyfinize bakın derim. Şöyle 150-200000km'yi görmeden de satmayın. Sabırlı olmakta her zaman fayda var.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)