Biraz uzun bir yazı oldu özetlemek gerekirse r25i övüp cbrı aşağılamalarına ve karşılaştığım r25 kullanıcılarının cbr kullanıyorum diye bana yaptıkları tavırlardan bahsettim yani çok önemli bir konu değil sadece fikirlerimi belirtip biraz rahatlamak istedim
İyi günler motosiklet.net sakinleri öncelikle bozuk türkçe kullanırsam affola telefondan yazıyorum.Konuma gelecek olursam İzmir'de oturuyorum diğer illerde nasıldır bilmem ama r25 çıktığından beri sokaklarda fazlasıyla görür oldum.Ben cbr 250r kullanıcısıyım şu sıralar forumda r25i övüp cbr a tu ka ka başladı sanki hepsi makine mühendisiymiş çok fazla anlıyormuş gibi 250ccde teknoloji birincisi yapıldı r25 en güzel tip onda en güzel hız onda dendi tamam bazıları olabilir bazıları da kişisel görüştür ama dandik cbr alma 500 ekle r25 al nedir arkadaş tamam beğeniyorsun motosikletini güzel bir motosiklet ama senin motosikletin güzel diye cbr dandik mi oluyor 8 9 beygir fark var diye mi cbr dandik oldu daha iyi gidiyor olabilir bilmiyorum sürme ya da hızlanışını görme şansım olmadı ama ktm rc390 44 beygir ama 177de kesiciye giriyor mesele sadece beygir değil şunu da belirteyim asla cbr kaliteli cbr daha iyi gidiyor daha iyi gözüküyor demiyorum yalnız bunları r25 içinde demiyorum neyse bir r25 kullanıcısıyla yaşadığım son olaydan bahsedicem ışıklarda duruyorum yanıma yanaştı arkadaş sonra yeşil yanınca kendi kendine gaza gelip bastı ben normal bir şekilde devam ettim diğer ışıklara gelince aramızda geçen diyalog şu şekilde
Ben - R25 kullanıcısı +
-Hayırlı olsun kazasız belasız
+Eyvallahta dedikleri kadar varmış bu cbr r25in yanında çok dandikmiş
-bi si...r git
Bu diyalog ve benzerlerini defalarca farklı r25 kullanıcılarıyla yaşadım şuana kadar 10 r25 kullanıcısına selam verdiysem sadece 1i dönüp selam verdi geçen hafta yazlıkta kafeye oturdum motoruda önüne çektim telefonla konuşmaya çıktım dolayısıyla kaskım ve ekipmanlarım masamda motorun sahibi olduğum belli değil motorumun yanından geçenr25 kullanan arkadaş artçısına bu ne lan motor mu bizimkinin yanında dedi genelleme yapmıyorum sadece benim karşılaştığım r25 sahipleri böyle eminim içlerinde çok iyi arkadaşlarda vardır ama karşılaştıklarım ne yazık ki böyle insanlar bunları yazarken biraz içim rahatladı çok doldum :D keyifli forumlar