yazdığın yazı iki baskı sonucu yazılmış belli
bunlardan ilki bariz açık ara artık insanların da çok iyi bildiği iyi bir 250cc olan r25 in piyasaya sürülmesi. cbrların eski ilgisini kaybetmesi.
ikincisi de bundan doğan bariz aşşağılanmışlık sendromu yani en zirvede en gözde senken, papucun dama atılınca bundan doğan kıskançlık sendromu..
yazdığın yazıyı analiz edince bu sonuçtan başka sonuç çıkmıyor. kıskanavcak bişey yok. ama bu karşındakini hor görme kendi üstün olduğunu düşünme, kendi üstün olamıyorsa çamur atma neredeyse tüm yeni yetme ss çilerde var.
öncelikle r25 bariz cbr dan daha iyi bir makina, sen bunu kabul etsen de etmesen de iyi.. hem de her yönüyle. ha etmezsen güler geçerler. zamanunda kıytırık cbrcılar hyosung gt250r kullanıcısına nasıl "ıyy hoysonk mu" diye yaklaşıyorsa, r25çilerin de öyle bakmasını haketmiştir :D
sana son olarak tek tavsiyem de sat sen cbr ı ya motora binme ya da başka bi tarza geç. çünkü bu ego oldukça bişeyler senin canını sıkcaktır. ama unutma r25 cbrda kat kat güzel bir motosiklet
kabul etmelisin bunu..
(ha bu arada ben ss makina seven kullanan birisi değilim açık açık söyleyeyim ben enduro mx seven kullanan bu sporu yapan birisiyim. objektif yorumumu yapıyorum. )