Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni baslıyanlara tavsiye ..

REKLAM ALANI
    1335m3rt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125
    Arkadaslar tavsiyeden kastım 5 gündür motora biniyorum yeni ögreniyorum yani cok bilmis taslamak degil sadece tavsiyede bulunmak bugun basimdan gecen bi aksiyonu anlaticagim.Dedigim gibi 5 gündür felan biniyorum yeni ögreniyorum motoru yeni aldım ögrenmek amaçlı mahallede turluyorum neyse bugun yolda arkadasları gördüm arabayla yolun kenarına cekmis duruyorlar neyse durdum sohbet muhabbet hadi parka gecelim felan tamam dedik yola cıktık ben önde onlar arkada gidiyoruz yol müsayit olunca biraz hız yapayim dedim hızdan kastım 80 civarı biraz gittik ilerde hafif bir viraj var biraz yavaslayip dönerim diye düsündüm neyse viraja girerken 60 70 civarı ile girdim virajı alamayip kenarda duran arabaya dogru yöneldi motor frene bastım hemen virajı alamayınca arabaya son anda durdum nerdeyse kapatıyorduk arabaya bu bana ders oldu acemiligimi atana kadar 2.ci fiteste devam yeni baslıyan arkadaslar olmaz demeyin oluyor.Yürümeyi ögrenmeden koşmaya çalısmamak lazım her şeyin bir usulü var.Tavsiyem adam gibi gidin adam gibi gelin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bugünü de kazasız atlattın hadi yine iyisin bilader gaza gelip tek teker de yapma.
    telike bunu beğendi.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2. Viteste devam etme, düz giderek dönmeyi öğrenemezsin. Boş bir alanda motoru yatırıp kaldırmaya başla, bilmiyorsan kontra tekniğini araştır. frenini dene... durduğun noktayı işaretleyip daha erken durmaya çalış
    efendy06 ve telike bunu beğendiler.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Arkadaşa motor aldığımızda muhteşem bir sorusu vardı.

"Yahu arkadaş, siz yatırıyonuz motoru, dönüyonuz, ben deniyom yatmıyor! Niye yatmıyor ki benim motor?" sorusunun ardından " Kanka şunu birde sen sürsene." Sürdüm, RR Daytona, az daha yatırsam egzoz yerle buluşacak, "La olum 100 kilosun HiTower gibi adamsın, ben 70 kiloyum, gücüm yetmiyor!" Kontra falan anlattık, önce mantığına yatmadı, "ne yani sola dönmek için sağa mı çevircem direksiyonu?" gibi tepkiler gösterdi, sonra akşam netten araştırıp AEA videolarını falan izlemiş, şimdi oldukça iyi virajı. Koca F650 ile gayet yatıyor falan.

Mirable - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Bakışların neredeydi acaba sen virajdayken ?

lac1vert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z300
    Eğitim, eğitim, eğitim...

1335m3rt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125
    Bugun .. biri yolda yavas gidiyorum diye arabayi önüme kırdı heyecanlanıp direksiyonu saga kırdım sag taraftata yolda çakıllıymıs çakıla girince motor kaydı düstüm.5 günmü 6 günmü ne oluyor motora baslıyalı iyice ögrenene kadar trafige cıkmama kararı aldım türkiyedeki sürücüler diye eleştirmicem ama bi takım ... ler oldukca trafikte kendini gelistiremezsin.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı 1335m3rt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugun .. biri yolda yavas gidiyorum diye arabayi önüme kırdı heyecanlanıp direksiyonu saga kırdım sag taraftata yolda çakıllıymıs çakıla girince motor kaydı düstüm.5 günmü 6 günmü ne oluyor motora baslıyalı iyice ögrenene kadar trafige cıkmama kararı aldım türkiyedeki sürücüler diye eleştirmicem ama bi takım ... ler oldukca trafikte kendini gelistiremezsin.
    Ben trafikte yeri geliyo makas manyağı oluyorum, canım ister gaz açar uzarım canım ister yavaş giderim. Trafikte yolunu kendin açarsın. Bunu da tecrübenle yaparsın. Ürkek olursan daha çok hata yaparsın düşersin.

mozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 / CRF 250 L
    Alıntı 1335m3rt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.Dikkatli olmalısın. Bir aracın gelişinden üç aşağı 5 yukarı ne yapacağı belli olur. Biraz deneyim lazım sadece. Zamanla kazanırsın. Trafiğe çıkmamak yerine tam aksine motora hakim olmaya başladıysan eğer daha çok trafiğe çıkmalısın deneyim kazanmak için.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Baktığın yöne gidersin, eğitim almadan yola çıkma, tecrübe seni öldürmeye çalışarak öğretir...

hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Bileği bükmek 2, her motosiklet sürücüsünün okuması gereken bir bilgi kaynağı. Ben onun sayesinde bir çok kazayı, hiç ciddi hale gelmeden atlattım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)