Pilot road3 . Pilot power3
Reklamlar
-
06 Haziran 2015, 12:59
Arkadaşlar merhaba. Bu yazmış olduğum 2 model arasında kararsız kaldım. Bir pirellici olarak ilk kez michlen lastik kullanıcağım için biraz araştırıp sormak istedim. Sitelerde baktığımda power3'ün performansı daha iyi deniyor fakat fiyat bazında road3 daha pahalı görünüyor . Pahalı olan iyidir mantığında bakarsak road3 daha mı iyi oluyor . Kullanıcılardan biraz bilgi ala bilirsem sevinirim
Reklamlar
-
06 Haziran 2015, 13:09
Ben road 3 kullanıyorum , yaz kış motor kullanan biriyim karda dahi kullandım öyle söyliyim oldukça memnunum. Ancak road 4 çıktı 3 ten daha iyi test verileri ona da bakmanı öneririm .
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
-
06 Haziran 2015, 13:15
Road4'ü arkadaşım aldı onda'da Z800 var aynı motor için bende bakıyorum road4 biraz maddi açıdan övülüyor gibime geliyor kullandım memnun kalamadım belkıde tam ısıtmadıgım ıcındı emın olamadım
-
06 Haziran 2015, 14:37
Pekbipicadam adlı üyeden alıntı
Ben road 3 kullanıyorum , yaz kış motor kullanan biriyim karda dahi kullandım öyle söyliyim
oldukça memnunum. Ancak road 4 çıktı 3 ten daha iyi test verileri ona da bakmanı öneririm .
lastik performans testlerine nereden ulaşabiliriz ?
-
06 Haziran 2015, 14:46
Özel bir yer var mı bilmiyorum lastik testleri için , ben yalnızca 3 ve 4 ün karşılaştırıldığı bir test vardı ona istinaden böyle bir bilgi verdim.
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
-
06 Haziran 2015, 15:49
Power3 alacağım ama sanırım. Performansı daha iyi biraz road serisine göre . Bizde biraz tatlı suculuk var hocam
-
06 Haziran 2015, 17:23
daha önce denediğin referans olabilecek model varsa içlerinde belki işine yarar http://www.motohayal.com/blog/2015-spor-motosiklet-lastikleri-testi.html
-
06 Haziran 2015, 18:42
Bende pilot power 3 var. Geçenlerde pirelli rossa corsa bulunan 1000rr kullandım. Resmen michelin ile eziyet cekiyormuşum. Nasıl bir lastiktir o rossa, bildiğin sakız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)