kawasaki H 2 türkiye yollarında kutu açılışı ve ilk videolar
-
06 Haziran 2015, 11:11
leopessia adlı üyeden alıntı
Yok be abi
ne kıyamayacaksın... Bunun sancısı rodaj olur
ondan sonra yapıştır bursa otobana doğru
Valla ben bir kaç ay koynuma alır yatar daha sonra bakarım otoban olayına. Önce balayının tadını çıkarmak lazım
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Reklamlar
-
06 Haziran 2015, 11:14
Moderatör
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Valla ben bir kaç ay koynuma alır yatar daha sonra bakarım otoban olayına. Önce balayının tadını çıkarmak lazım
Yenge sıkıntı cıkartır diye düşünüyorum
-
06 Haziran 2015, 15:36
Motosiklet Eğitmeni
Bir söz vardı biraz ayıp kaçacak yumuşatarak yazayım.
"Bana dünyanın en güzel kadınını gösterin, ben size onunla yatmaktan bıkmış en az bir erkek göstereyim"
Demiş birisi.
Bir motosiklet satın aldığımızdaki heyecan ile bir kaç ay sonra hissettiğimiz aynı olmuyor maalesef.
-
06 Haziran 2015, 16:04
Moderatör
Olayı başka yere götürmeye gerek yok,, şimdi taştan topraktan olsun rağzı olanlar gelecekler
-
https://www.youtube.com/watch?v=Z15yjudT2iQ son röportaj ve ninja H 2 ve güzel tavsiyeleri var ne de olsa 25 yılın tecrübesi
-
geçende ilanı gördüm satıyordu galiba
-
videoda modifiye egsoz ve yazılımla 270 bg lere çıkaracağını söylüyor du motoru ama bilemem
egsoz takılı videosu https://www.youtube.com/watch?v=5jmNv-ZD-KU ve işlemlerin devam edeceğini söylüyor
ayrıca egsozda eziklik var bi ince kazamı yaptı acaba sürtürmeye benzemiyor çünkü
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
videoda modifiye egsoz ve yazılımla 270 bg lere çıkaracağını söylüyor du motoru ama bilemem
egsoz takılı videosu
https://www.youtube.com/watch?v=5jmNv-ZD-KU ve işlemlerin devam edeceğini söylüyor
ayrıca egsozda eziklik var bi ince kazamı yaptı acaba sürtürmeye benzemiyor çünkü
demek ki satmamış belki yanlış görmüşümdür
şuan programı izliyorum bu sefer güzel olmuş
-
25 Aralık 2015, 00:41
Dün AEA H2 lerin çoğunda piston delinmesi ve motor patlaması yaşandığını söyledi ,hatta fuat domoniç o kadar küçük motora turboyla dünya kadar hava basarsan olacağı buydu falan dedi
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
25 Aralık 2015, 00:52
r versiyona kawasaki garanti vermiyor zaten. hepsi olmasada kol çıkaranlar oldu ama hepsi demek fazla kaçtı programda
-
25 Aralık 2015, 00:57
initial-D adlı üyeden alıntı
r versiyona kawasaki garanti vermiyor zaten. hepsi olmasada kol çıkaranlar oldu ama hepsi demek fazla kaçtı programda
AEA sadece H2 R versiyonları için mi dedi yoksa , tüm H 2 lerin çoğunda bu olayı oldu anladım ben tam dinlemedim mi yoksa programı (sen izledin mi programı )
-
25 Aralık 2015, 01:11
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
AEA sadece H2 R versiyonları için mi dedi yoksa , tüm H 2 lerin çoğunda bu olayı oldu anladım ben tam dinlemedim mi yoksa programı (sen izledin mi programı )
h2 için dedi ama 1000 cc 200 hp supercharger çok fazla değil.motor kıracak bir güç değil.her marka modelde olduğu gibi ilk seride yaşanan sıkıntılar.
-
25 Aralık 2015, 02:27
AEA ın dediğine göre Türkiye'deki bütün H2 ler motor patlatmış. Ne kadar doğru bilemem...
-
25 Aralık 2015, 02:38
teyy teyyy teyyy
-
25 Aralık 2015, 04:45
Röportaja 1:52 katlanabildim, eleman motoRsiklet dedikçe kulağıma batıyor ve oturduğum yerde çıldırıyorum.
-
25 Aralık 2015, 10:57
*Heka adlı üyeden alıntı
Röportaja 1:52 katlanabildim, eleman motoRsiklet dedikçe kulağıma batıyor ve oturduğum yerde çıldırıyorum.
sunucuyu boş ver onu kimse beğenmiyordur zaten sunucudan çok her şeye benziyor ,ama röportaj izlemeye izlemeye değer bence
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)