Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yardım olabilirse

REKLAM ALANI
    Naked150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks-150-Naked
    Merhaba bu aralar çok gördüm eski kaskını yardım amaçlı veren iyi niyetli abilerimizi bende kendi hatamdan dolayı yakın zamanda yapmış olduğum ufak kazada 100 tl ye aldığım cox çene açılır kask kullanıyodum açıkçasıda pek önemsemedim 150cc deyip gerek yok dedim gerçi parada yokdu ozamn kafamı yere vurdum kaskın çenesi açıldı esneyip mandalları tutmadı bide yere çarpsam daha iyiydi sanki kafamı :D
    sorum şu ls2 nin çenesiz kaskını alsam cox dan dahamı iyi? işte kask http://www.motosikletaksesuarlari.co...FaISwwod_ZAARQ
    Yaşamın Gizini Kendinin İzini Sürmek Güzel...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çene açılır kask ile düştüm açıldı o yüzden çenesiz kask alayım kırılmasın derdinde misin ? Lütfen yanlış anladığımı söyle

Motosikleti
    Rks-150-Naked
    Alıntı Sokollu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çene açılır kask ile düştüm açıldı o yüzden çenesiz kask alayım kırılmasın derdinde misin ? Lütfen yanlış anladığımı söyle
    yahu acayip acıdı kafam ls2 kaliteli diyolar sonuçda çenesi açılsın sıkıntıyok

hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Öyle bir olaydan bu sonucu çıkardıysanız bence oturup düşünün, bu iş size göre olmayabilir.
    Sokollu ve efendy06 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Rks-150-Naked
    Alıntı hakikiteker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyle bir olaydan bu sonucu çıkardıysanız bence oturup düşünün, bu iş size göre olmayabilir.
    cox mu ls2 mi?

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Naked150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu acayip acıdı kafam ls2 kaliteli diyolar sonuçda çenesi açılsın sıkıntıyok
    Güzel kardeşim kafam acayip acıdı diyorsun çenesi açılsın sorun yok diyorsun. Mantığın alıyor mu bunları ? Kafanın tepesindeki kask Arai olsa bile çenen yere 50 km.hızla çarptığında (bende oldu işkembeden sallamıyorum) ne olur gözünün önüne getirebiliyor musun ?

Benim sana ve bu konuya son yazacaklarım şunlar ;

1-) Yaz kış 70 derece sıcakta bile kapalı kask kullan.
    2-) Ekipman için elinden geldiğince en iyi bütçeyi ayır.

Senin için ;

http://www.motomaxonlineshop.com/nit...kenshi-pmu2786

Bana çok pahalı , ayıracak param yok ayağı yapma. Telefonunu mu satarsın, kredi kartına mı asılırsın, eşten dosttan para mı toparsın git bu kaskı al.
    Mitoqondri bunu beğendi.

çenenin acımasını geçtim dişlerini bile eline alabilirsin alt ve üst, sonra o iş diş başına kaç tl ye patlar bilemiyorum.. allah göstermesin, kafanı çarpsan ve kafatasın çatlasa kafa içi basınç değişikliğinden direk ex olabilirsin o daha tehlikeli.. ls2 bence en ucuz giriş kask modellerinden, yani dandik kask alıcana bunu al 200 300tl ye daha iyi en azından bazı sertifikaları mevcut tabi %100 koruma hiç bir zaman mevcut değil %1 bile götürmeye yetebilir mühüm olan bu duruma hazırmısın. bir diğer durum kaskın raf ömrü, kaç yıldır beklemiş kaskı satın aldın...

Motosikleti
    Alıntı Naked150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cox mu ls2 mi?
    Kapalı kask, misal MT revenge
    Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Kapalı kask ile açık kaskın testini hemen hemen her saniye gerçekleştirmek çok mümkündür, Nasıl mı ? Çok basit, sağ elinizi sıkın ve çenenizin tam sağ köşesinden orta şiddetli bir yumruk atın kendinize, ve 3-5 saniye sonra bunun 155 kat daha sertini yediğinizi hayal edin ve gidin hemen bi tane adam gibi kask alın kendinize konu kapansın biz de dağılalım.
    MotoGlock, bilalefe ve Mitoqondri bunu beğendiler.

Motosikleti
    Rks-150-Naked
    Alıntı Sokollu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel kardeşim kafam acayip acıdı diyorsun çenesi açılsın sorun yok diyorsun. Mantığın alıyor mu bunları ? Kafanın tepesindeki kask Arai olsa bile çenen yere 50 km.hızla çarptığında (bende oldu işkembeden sallamıyorum) ne olur gözünün önüne getirebiliyor musun ?

Benim sana ve bu konuya son yazacaklarım şunlar ;

1-) Yaz kış 70 derece sıcakta bile kapalı kask kullan.
    2-) Ekipman için elinden geldiğince en iyi bütçeyi ayır.

Senin için ;

http://www.motomaxonlineshop.com/nit...kenshi-pmu2786

Bana çok pahalı , ayıracak param yok ayağı yapma. Telefonunu mu satarsın, kredi kartına mı asılırsın, eşten dosttan para mı toparsın git bu kaskı al.
    neden o kask daha pahalı daha kaliteli bir sürü kask var neden o? bide öle düşün

k_ayhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 abs
    Arkadaşlar lutfen şu açık kask saçmalığı bırakın artık.yolda gördüklerimi bile uyarıyorum yapmayın.bir kaskın en pahalısı olsun olsun 10bin diyelim ama çenemiz paha biçilemez.

İlkokul 2 veya 3. sınıftayım. Sıranın tepesinden zıplayıp nasıl başardıysam çenemi sıraya vurmuştum. Öyle 50 km gibi hızlar da yoktu. Sadece birkaç cetvel boyu havadan zıplayıp çenemi vurmuştum. Dişlerim elime gelmiş, çenem yarılmıştı. Bu forumda yahut başka bir motosiklet forumunda açık kask ile alakalı kaza yapan bir arkadaşın fotoğrafı vardı, açık kask takmayın arkadaşlar sonuç diye. Ne olursa olsun kapalı kask kullanın, motora vereceğiniz paradan kısın, binmeyin ama kaska para verin fullface sağlam bir şey alın. kendi güvenliğiniz için. verdiğim örnek biraz saçma oldu ama belki akılda kalıcı olur

Motosikleti
    Searching.
    Çenesine yumruk atanlar parmak kaldirsin
    snappy x bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Çene açılır kaskı niye alırsınız anlamam bide normal kasktan pahalı olur bunlar. Ortalama 250-300 liraya çene açılır kask alanlar var. Nolan, AGV marka falan bile olsa Full face kask kadar sağlam olmayacaktır çene açılır kask.

Motosikleti
    Kuba CR1
    Bende cox kask almıştım hala da onu kullanıyorum araştırmadan aldığım için pişmanım en kısa zamanda kaskımı ls2 shogun ile değiştircem hiç sağlıklı bi kask değil 70 le giderken püfür püfür rüzgar alıyor içine bide ses alışı var anlatamam kısacası p*k gibi bir kask kimseye tavsiye etmiyorum..

Motosikleti
    Alıntı erensipahi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende cox kask almıştım hala da onu kullanıyorum araştırmadan aldığım için pişmanım en kısa zamanda kaskımı ls2 shogun ile değiştircem hiç sağlıklı bi kask değil 70 le giderken püfür püfür rüzgar alıyor içine bide ses alışı var anlatamam kısacası p*k gibi bir kask kimseye tavsiye etmiyorum..
    Shogun yanlış karar olur, aynı sorunu ve belki de daha fazlasını yaşarsınız.
    erensipahi bunu beğendi.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    İste bunlar hep beyin..

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Çene açılır kask almayın! Çenesiz alın hiç olmazsa açmaya kapamaya uğraşmazsınız. Neticede çene açılır ile çenesizin kazada kaydadeğer bir farkı yok.

LS2 filan da gereksiz. 25 tl'ye kasklar var, alın birtane takın. Polis durdurunca ceza yemenizi engeller. Kaza mı? Size birşey olmaz ya ne gerek var 300-400 tl'lik kaska?

Edit: Yukardaki yazım yüksek düzeyde ironi içermektedir. Lütfen uygulamayınız!

Motosikleti
    Searching.
    Bu günlerde de bir ironidir aldı gidiyor hadi hayırlısı

alitezz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696 & XJ6N & WR125R
    ya ls2 kaska 300 TL vereceğinize birazcık daha biriktirip orta sınıf bir nolan alın bari

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)