yine aynasız kapı açıldı.
Reklamlar
-
05 Haziran 2015, 20:36
Şu kapılardan korktuğum kadar başka hiçbirşeyden korkmuyorum. 100 km hızla yolda düşsem korkmam ama şu kapılar adamı sakat bırakır ya.
yine kapı sonuna kadar dikkatsizce açıldı. son anda manevrayla kurtardım yine.bi gün patlicaz ama ne zaman dikkat edin.
https://www.youtube.com/watch?v=XQZu...ature=youtu.be
Reklamlar
-
05 Haziran 2015, 20:49
Her zaman sağında en az kapının yarıya kadar açıldığı genişlik kadar mesafe bırak patlamazsın. Yangından kaçar gibi kapı açıp dışarı fırlayan çok yapacak bişey yok.
-
05 Haziran 2015, 22:16
Sağda duran arabalara yakın gidersen er yada geç kaçınılmaz son gelir.
-
05 Haziran 2015, 22:26
Geçmiş olsun ;
Yolun solu müsaitken neden sağda konumlandığını anlamadım. Bu şekilde iki tehlikeye izin veriyorsun ;
1-Arkadaki adam seni taşıttan saymayıp soluna girer ve sağa doğru sıkıştırır,
2-Aynen bu mahluk gibi biri pat diye kapıyı açar ve kapıyı önünde bulursun.
Bunlar artık İstanbul trafiğinin çerez olayları, önceden plan yapıp doğru gözlemle tehlike olmadan savuşturmak gerek
-
05 Haziran 2015, 22:29
Moderatör
Geçmi olsun, ama öyle çok ta zorda kaldığınızı düşünmedim videoyu seyrederken, rahat bir noktada denk gelmiş ufak bir kontra ile atlamışsınız, bu işin bok tarafı emniyet şerifinde giderken oluyor, ona çok dikkat iki araba arasında kaçacak delik olmayınca aman aman :S
-
05 Haziran 2015, 22:42
güzel söylüyorsunuz da yalnız yol dar. sol tarafta yol çok bozuk. yoksa ortadan gitmem gerektiğinin bende farkındayım ama herzaman planlandığı şekilde gitmek mümkün olmuyor.
-
05 Haziran 2015, 23:06
Çok absült bişe yok bencede.artık hergün başımıza geliyor alıştık böle şerefli insanlara.
-
05 Haziran 2015, 23:39
bir kere aracın sağından kapıya takmışdım, allahdan sadece sol ayaklık değdi biraz geriye kaydı,
diğer türlü bacağı bile alır yani çok tehlikeli bir iş, aslında hata motorcuda çünkü sen neden
geçeyim diye sağından gidiyorsun, adamın aracını çizsen %100 suçlu olursun, üstelik bu durum
alışkanlıkda yapıyor şöyleki, samsun çarşambadayim, 2 şeritli bölünmüş yol, karşıdan araç geliyor
bende önümdeki aracın sağından geçeyim dedim, adam sinyal yakmış sağa dönecek oto parka
bende aracı sollayamamışdım ve baktım araç ansızın sağa dönmeye kalktı arabaya dokunmayayim diye
direk kaldırıma çıktım yatırdım motoru 30/40kmh ile.. şimdi ben orada ne kadar söz söylesem boş
%100 adam haklı ben suçluyum.
ek olarak video yu izledimde, böyle bir durum yaşansa baktın çarpacaksın hiç sola doğru
kıvırmamak lazım kurtarayim diye, kurtaramazsan bacağı götürmek var, solda o anda gelen araçda olabilir,
çok fazla yatarsan önden gömersin, düşersende altına girersin..
bence direk sağa kırıp kapıya önden gömmek lazım. böylece araç sahibi
suçlu olur hakkını arayabilirsin ansızın kapı açtı diye, muhtemelen araç sahibinede çarpıcan yani ben yapmadım diyemicek çünkü motorcunun ve araç sahibinin kaçma şansı olmadığı belgelenecek yoksa diğer türlü işin zor çünkü her durumda kazaya sebebiyet veren amca bu durumdan kaarlı çıkacak..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)