seviom sizin gibi insanları.
seviom sizin gibi insanları.
Benim bentleyimle denk gelsen hayatta geçirtmem seni. Basarım öküz gibin. Geçerim seni. Üstüne falan kırarım. 250 bin avroluk arabamı ezdirmem sana. Gerekirse iner kavga çıkarırım.
Ama geçmiş misin? Evet. O gururu yaşamak hakkın mı? Eveeet....
Ulan küçücükk şeylerden bile ne güzel komiklikler çıkarıp gülümseyen insanlar bu motur sürenler... Seviyom lan bizi..
Pilot kalemle Bentley'i çökertti.
Süpermiş dostum,Okurken biraz hani tecavüz hikayeleri oluyor ya'Bir anda beni kocaman elleriyle sardı,çırpındım fakat, anladım ki kurtuluşum yok ve bir söz geldi, aklıma tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakıcaksın ' gibi Ahaha :D
ahahaha.
Bende ilk scooterimle böyle bir işe kalktışmıştım sizin gibi eğlence amaçlı.
Sonra gerçek anlamda ibretlik ayarı ben yedim hemen arkasından aynı kişi tarafından
Fiddle II daha güzel bence
Çok keyif alarak okudum,elinize sağlık.
buralarin en buyugu o bir baska , kucuk fiddle sen cok yasa
Arkadaşımızın kalemi güçlü. Eğlenceli bir yazı, hem kendisi ile dalga geçmesi de güzeldi. Eline ve yüreğine sağlık. Senin gibi insanlar çevremizde olursa hayat daha bir yaşanır hale geliyor
Güzel bir yazı olmuş, fadılında hakkını yemeyelim :-)
Teşekkür ederim sevgili metin hocam. Yaklaşık 10 yıldır şiir ve 5-6 yıldır da blog yazarım. Buraya reklam amaçlı yazmışım gibi durmasın diye ayrı post attım
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------
Kamera Xiaomi Yi hocam. 720p ye düşürdüm kalitesini ama. Bir de youtube düşürdü ona rağmen fena durmuyor
Gearbestten aldım 2 haftaya geldi. Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Helal olsun kardeşim en kısa zamanda bi bugatti veyron vs fiddle kapışması bekliyorum
Bende senin gibi mondial scooter ile maserati solladıydım hafif sıkışık trafikte aynısı banada oldu güzel his :D
Genelde uzun yazılar sıkar ama gerçekten sıkılmadım. Fadıl ve bentleyin sonunu merakla yazının sonuna kadar okudum. Bu yazıyı birde video ile bütünleşmesi de güzel olmuş.
Bence sen ortalıkta daha fazla dolaş ve yazacak daha fazla konu bulda bizlerde zevk ile okuyabilelim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)