Sabah sabah sinirleri zıplatan öküz, bunlara hayvan demek hayvanlara hakaret oluyor aslında..
Sabah sabah sinirleri zıplatan öküz, bunlara hayvan demek hayvanlara hakaret oluyor aslında..
Hayvanlıkla ilgisi yok. Aldığı terbiye ile ilgisi var. Annesinin mesleği ile ilgili bir ipucu var aslında bu videoda...
Farkedememiş olabilir ama kornadan sonra hala istifini bozmadan yaklaşması acayip. Sonunda da 4lülerle özür dilemiş ama neye yarar.
emin ol seni görüyor ama umursamıyor
nasıl olsa bana birşey olmaz mantıgıyla
görmüyorki seni, devamlı kör noktadasın. Yapman gereken ya gaz açıp tehlikeden kaçacan, yada bas frene geç arkasına.
Hocam onun öyle bir bok yiyeceği çok belliymiş, sola doğru kararlı bir biçimde kayıyor. Bu gibi hayvanlarla gün içinde defalarca karşılaşıyoruz. İstanbulda motosiklet kullanan herkese sabırlar diliyorum.
Hocam görmüştür, görmemiştir bilemem. Farketmez zaten. Mantık şudur, büyük balık küçük balığı yer. Otomobil kullanırken sık sık otobüs/kamyon/minibüs gibi nazaran büyük araçlar tarafından sıkıştırıldım. 50 ile orta şeride geçip şeridinde durma gereği hissetmediğinden benim yolumu da kapatan, aracını iki şeride sığdırmayan çok insan müsveddesi gördüm. Bir aralık büyük kamyonet kullandım, kimse üstüme sürmedi. Ama mantık şu, bakıyor, sen varsın, görüyor beni, durur/yavaşlar/çekilir diye düşünüyorlar.
Ölü noktada kalmışsın diyen arkadaşım, adam en sağdan ortayı geçip en sol şeride girmiş, bunun ölü noktası yok, öyle bir manevrayı yapacak it soyu adam gibi bakacak geçmeye çalıştığı şeritte ne var diye. Kaldı ki kornaya rağmen gayet stabil girmiş şeride, hiç umurunda olmamış.
Neticede ben onu en baştan beri görüyorum ve zaten hızımı ona göre ayarlıyorum.
Buradaki mesele bu hayvanların insan hayatını hiçe sayması.. Hayvanca şerit değiştirip bunun normal görünmesi. Ben bunu kabul etmiyorum bu şekilde şerit değiştirmek normal değil, bu tip ihlalleri normalleştirmememiz gerekli.
yuhhh
serit degistirmenin de bi yolu yordami var arkadas
senin yerinden koca bi kamyon gelseydi de ...gununu gosterseydi serefsize...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)