An itibariyle PCX,Grom ve bir çok model zamlanmış.
An itibariyle PCX,Grom ve bir çok model zamlanmış.
2 el satmayı düşünenler şimdi kim bilir ne kadar seviniyorlardır
Ben satıp nmax almayı düşünüyordum. Sonra Türkiye'ye gelen nmaxlerin 125cc olduğunu öğrenince vazgeçtim.
Felaket tellalı gibi oldum zam habercisine çıkacak adım.
Bu vatandaşlar birbirine bakıp fiyat artırıyolar. Heralde şöyle iki üç sene sonra 125 lik scooteri 10.000 tl den aşağıya alamayacağız. Bence de motorunu satıp n-max almak pek olumlu bi sonuç değil. İlerde alırım bi yumunashi motor kiti fıtı fıtı gitmeye devam
İleri geri konuşmayın arkadaşlar İSTİKRAR VAR memlekette.. İstikrarı bozmayın..
Açıyosun konuları sonra milletle kavga dövüş ediyoruz.. Uğraştırıyosun hocam bizi..
125likten direk hayabusaya atlamayı düşünüyorum, zamları görmemiş olurum nasılsa
Gerçekten çok kötü oldu bu zamlar, üst üste her yerden geliyorlar. Hayaller git gide uzaklaşıyor.
istikrarı bozmayın arkadaşlar. Nisan ayında dolar 2.70'ti, şimdi de 2.70. Adamın asabını bozmayın felaket tellalı gibi. Herşey aynı işte.
ohhh yarasınn Hondacılara
zamcıklar
lan tel jant cup bile 3650 olmuş
cbace bakarken 3300 liraydı sıfırı,kaç kere aradılar bayiden haddi hesabı yok
Ayağımı yerden keseyim diyen ASGARİ ücretliler için adam gibi bir vesayit haram olmuş iyice..
İlla binicem diyosa ÇİN malı süprüntülerin gezmiş görmüşlerine bakmaya devam..
Harçlık biriktiricem motor alıcam diyen zavallı gençler için ise HAYAL..
H.S )) uzatılmış hali hastasıyızz
artık CBF mi YBR mi diyen pek çıkmaz, mondial mi yuki mi
Vurun amk sizde vurun. Yakinda yamaha bidaha zam yapar. Honda o fiyata satiyosa ben daha ustune satarim diye
japonların bu hamlesinden sonra o beğenmediğiniz çinli motorlarda coştu...adamların bahaneside belli,japınlar 14-15 oldu biz 8-9 yapmışız çokmu diyorlar aynı kategori aletlere...
acımasız kapitalizmin ağır bedelleri bunlar..
Yılda 3 defa zam farz 4.'sü vacip boşuna demiyorum.
Zamlar
1.Fuarda (Gerçekleşti)
2.Haziran başı (Gerçekleşiyor)
3.Ağustos ayı sonu (Yolda)
4.Vacip
Birkaç senedir olan bir şey
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)