Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

13-14 Haziran 2015 Ankara Motosiklet İleri ve Güveli Sürüş Eğitim programı

REKLAM ALANI
    Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    13-14 Haziran 2015 tarihinde Ankarada Motosiklet İleri ve Güvenli Sürüş Eğitim programı düzenlenecektir. Birinci gün kapalı alan , ikinci yol eğitimi olarak iki tam gündür.

Eğitime katılabilmeniz için ;

- A2 motosiklet ehliyeti

- Eksiksiz koruma ekipmanlarınız (eksik ekipman ile katılım kesinlikle kabul edilmeyecek)

- Evrakları eksiksiz ,teknik olarak problemi olmayan bir motosiklet (evraklar kontrol edilecek ve eksik evraklı motor kabul edilmeyecektir.

- Eğitim yeni başlayanlara uygun olmayan ikinci seviyede bir eğitimdir. Katılımcılarda en az 2500 km sürüş tecrübesi aranmaktadır. İlk gün yapılacak kapalı alan eğitiminde yeterli görülmeyen katılımcılar ikinci gün yol eğitimine kabul edilmeyeceklerdir.

Detaylı bilgi ve MT üyelerine yapılacak MT indirimi için benimle özel mesaj yolu ile irtibata geçebilirsiniz.

Sevgilerimle

ÖNEMLİ NOT : MT sohbet sayfasında ticari paylaşımlara izin verilmemek ile beraber MT yönetimi, motosiklet eğitimine verdiği destek çerçevesinde bu duyurunun yapılmasına izin vermiştir. Duyurunun yapılmasına izin verildiği için MT yönetimine teşekkür ederiz.

ilkadam bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    obarey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda CBR 250R (10k), 2015 Yamaha R25
    bedava sandım geldim tüh...
    yüksel66 bunu beğendi.

hakanens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB125E
    Bedava sandım bende
    obarey ve yüksel66 bunu beğendiler.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Hayırlı işler olsun da, motorla gezdiğiniz güzergahları paylaşmamanızı kınıyorum. Çamlıdere tarafında 4-5 motor beraber gazladığınız video vardı yeri sormuştum eğitime özel yazmıştınız.

infernox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys
    sertifika veriyor musunuz?

Motosikleti
    Alıntı infernox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sertifika veriyor musunuz?
    Hayatınızı kurtarabilecek öneme sahip bilgi ve teknikler dışında herhangi bir sertifika vermiyorum.

Sevgilerimle
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Motosikleti
    Güncel ....

Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR 2010
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayatınızı kurtarabilecek öneme sahip bilgi ve teknikler dışında herhangi bir sertifika vermiyorum.

Sevgilerimle
    Hocam sizin sertifikanız varmı eğitim verecek şekilde ? varsa sertifikanızı nerden aldınız biz referans olarak onu kabul edebilir miyiz ? Kaç yıldır motosiklet kullanıyorsunuz ? ne iş yaparsanız ? Bİzlere detaylı bilgi verebilir misiniz ? Ücreti de açık şekilde yazarsanız bizde diğer eğitim verenlerle kıyaslamış oluruz.
    yüksel66 bunu beğendi.

Motosikleti
    arayışta
    Alıntı sifomehmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam sizin sertifikanız varmı eğitim verecek şekilde ? varsa sertifikanızı nerden aldınız biz referans olarak onu kabul edebilir miyiz ? Kaç yıldır motosiklet kullanıyorsunuz ? ne iş yaparsanız ? Bİzlere detaylı bilgi verebilir misiniz ? Ücreti de açık şekilde yazarsanız bizde diğer eğitim verenlerle kıyaslamış oluruz.
    Hadi derler ya, lafı ağzımın aldın diye. İşte bende bunları sormak istemiştim. Teşekkür ederim

CxAnKACx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 200 (2014)
    Ben de merak ettim arkadasimin sorularinin cevabini. Eger gercekten ise yarar bir egitimse ve fiyati uygunsa katilmayi dusunuyorum.

MotoGlock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Barkın abinin "sağda solda merdivenaltı eğitimci" dediği adamı buldum sanırım :D
    Şaka maka sertifika varmı sertifika?
    hakanens bunu beğendi.

Motosikleti
    Arkadaşlar tüm eğitim ve sertifika bilgilerim yıllardır profilimde yazmakta . Avatarın üzerindeki "oocan" kullanıcı adı üzerine tıklayarak kolayca görebilirdiniz ama ben sizi zahmetten kurtarayım.

46 yaşındayım , 25 yıldan fazladır motosiklet kullanıyorum ...

Eğitmen eğitimimi GİS akademinin kuruluş aşamasında RoSPA , IVV , Diamond ve MotoPsych kurucusu değerli hocamız Rob SMITH den aldım.

Akreditasyon aşamasının sonrasında bir süre GİS akademi eğitmeni olarak görev aldıktan sonra ayrılarak bireysel olarak çalışmaya başladım. Şu anda kendileri ile orada çalışan eğitmen dostlarım dışında resmi hiçbir bağım yoktur. Bunun dışında hiçbir eğitim kurumu veya eğitmen ile dostluk dışında bir bağımız bulunmamaktadır.

Evet o merdiven altı eğitmen dedikleri adam benim. Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre süslü bir kağıt parçası olmak dışında hiçbir resmi anlam taşımayan sertifikalardan dağıtmam. Bunun yerine eğitim içerisinde sözlü olarak ifade ettiğim eksiklerinizi talep ederseniz yazılı olarak rapor şeklinde verebilirim.

Sevgili Barkın kardeşime bu vesile ile sormak istediğim bir soru olacaktır.

Eğitimi , eğitim kurumu verir diyorsun ve bireysel eğitmenleri "merdiven altı eğitmenleri" diyerek küçümsüyorsun.

Barkıncım ,

Sen hiç motosiklet eğitimi verebilen betonarme bir bina gördünmü ???

Eğitimi eğitmenler verir , kurumlar sadece organizasyonu düzenleyen yapılardır. Faydalıdırlar ama olmazsa olmaz değillerdir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------

Detaylı bilgi isteyen arkadaşlar benim ile özel mesaj yolu ile irtibata geçebilirler.

Sevgilerimle

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler