Hangi marke benzin iyidir ?
Bence American Tobacco daha iyidir.Senelerdir çevremizde kullanırlar bir sıkıntısını görmedim.
http://www.mynet.com/haber/dunya/idr...tildi-529716-1
İdrardan yakıt üretildi(5 senedir kullanıyoruz)
Daha iyisini de buldum ama forumda paylaşmaya utandım açıkçası
starbucks'tan alıyorum biraz pahalı ama fena çoşturuyor motoru
Üzerine biraz daha koyup ybr alsaydın keşke
İçim rahat etmedi , ben bp den memnunum ama istasyondan istasyona farklılık gösteriyor maalesef.
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
harbiden artık saçma cevapların dibini görüyorsunuz.
dostum 95 oktan iyidir. 97 oktan bulamazsın artık memlekette. ama 95+katılılar var kesinlikle almam. 95 iyidir. ne kadar az oktan o kadar uzun ömür. ne kadar yüksek oktan o kadar iyi yanma ve performans. yani bi yerlerden kayıp yaşayacaksın. onun yanında sıkıştığım zamanlarda her benzinlikten benzin aldım. shell den de bp den de opetten de pars tan da kardeşler petrolden de aldım. hepsi aynı b*kun laciverti. genellikle bp tercih ediyorum.
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Genelde 95 oktan opetten alıyorum şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım.
Hidrojen. Temiz ve egzozundan sadece su atiyor :D honda uzerinde calismalar yapiyo. Yakin zamanlarda motosikletlerdr gormek isteriz
Abi opetten aldığım benzin shellden almış olduğum benzine göre daha verimli sorunsuz çalıştırıyor makinayı bana göre ilk 3 şöyle
1-Opet
2-Shell
3-Bp
Koptum yine ya formdaşlarım siz bir harikasınız..
Daha güzel şeylerde çıkacak abi buradan merakla takipteyim ..
1-shell nitro
2-opet 97(güya)
bilginiz için türkiye'de 97 oktan adıyla benzin satışına epdk engel oluyor.
dolayısıyla 97 oktan benzin aslında yok bol katkılı 95 oktan benzini 97 oktan gibi ama 97 oktan adını kullanmadan satıyorlar.
Milangaz en ucuzu ben alıyorum hiçbir sorun yok.Şahsen test ettim, nası test ettin dersen rolantide veya normal devirlenmeler diğer benzincidekilerle aynı, iki zamanlı motor kullandığım için hemen tepki gösterir yakıt farkından dolayı.Başka benzinliklerdende aldığım oldu sorun yok herhangi birtanesinden alabilirsiniz.Genelde shell veya bp dende aldığım oluyor, ama milangaz en ucuzu full depo alacaksanız size en yakın milangazdan alabilirsiniz...
Babam çok uzun zamandır Petrol ofisinden (Po) dan alıyor. Bende ordan aldığı için aldım.Hic bi sıkıntı yasamadim.Bi kere yasli bi dayı az daha mazot basıyordu onun haricinde sıkıntı olmadı :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)